Harley Davidson

"Harley-Davidson" otpušta 140 radnika

Američki proizvođač motocikala "Harley-Davidson" saopštio je danas da će ukinuti 140 radnih mjesta u SAD.

Popularni Harley Davidson odložio dva nova modela

Američka kompanija Harley Davidson odlučila je da odloži lansiranje svog avanturističkog motocikla Pan-America, kao i Bronx, do naredne godine.

Prodaje se Harley star više od 100 godina

​Izuzetno redak Harley-Davidson motocikl bi 25. aprila trebalo da se nađe na aukciji, naravno, pod uslovom da se do tada završi kriza prouzrokovana epidemijom COVID-19.

Harley Davidson povukao iz proizvodnje prvi električni motocikl

Harley Davidson početkom 2019. godine predstavio je svoj prvi električni motocikl, a 10 mjeseci kasnije zaustavili su njegovu proizvodnju u potpunosti.

Električni skuter Harley-Davidson na probi kod običnih ljudi

​Najavljujući konačnu cijenu za svoj prvi potpuno električni motocikl, LiveWire, Harley-Davidson je takođe predstavio dva koncepta: električni bicikl za planinske uslove i električni skuter.

Harley Davidson predstavlja svoj prvi električni motor

​Harley-Davidson brend predstavio nam je Project Livewire koncept 2014. Godine, a sada stiže nastavak.

Finski Tesla među motorima

Skoro, Harley Davidson postao je jedan od najvećih proizvođača koji su objavili svoj plan da kreiraju LiveWire električni motor koliko sljedeće godine.

Hoće li ovi motocikli spasiti Harleya?

Slavni američki proizvođač je u teškoj situaciji koju pokušava prebroditi novom poslovnom politikom koja uključuje i neke radikalne poteze.

Uskoro fabrika "Harley Davidson" na Tajlandu

BANGKOK - Fabrika američke kompanije "Harley Davidson" na Tajlandu uskoro će početi sa radom, uprkos oštrom protivljenju predsjednika SAD Donalda Trampa, javili su lokalni mediji.

"Harley Davidson" neće povećavati cijene motocikala

MILVOKI - Američka kompanija "Harley Davidson " saopštila je da neće povećati maloprodajne i veleprodajne cijene motocikala nakupcima da bi pokrili troškove carina koje je EU uvela SAD, saopšteno je iz kompanije.

Najčitanije