Harvard

Harvard se odrekao 8,6 miliona dolara podsticaja

VAŠINGTON - Američki Univerzitet Harvard saopštio je da neće potraživati 8,6 miliona dolara za koje ispunjava uslove po zakonu o podsticajima zbog pandemije virusa korona, nakon kritika zbog ranije odluke da prihvati taj novac.

Mjera distanciranja u SAD možda i do 2022.

Mjere socijalnog distanciranja u SAD možda će morati da se primjenjuju do 2022. godine, rezultat je istraživanja Fakulteta za javno zdravlje američkog Univerziteta Harvard.

Socijalno distanciranje u SAD možda do 2022. godine

BOSTON - Mjere socijalne distance u SAD možda će morati da se primjenjuju do 2022. godine, navodi se u istraživanju Fakulteta za javno zdravlje američkog Univerziteta Harvard, prenosi Rojters.

Studija Harvarda: "Mamini sinovi" su uspješniji kroz život

Univezitet Harvard objavilo je veliku studiju o tome šta čini muškarce srećnijim. Zaključak koji se nameće je da su "mamini sinovi" tj. mamine maze puno uspješniji u poslu i zarađuju više od muškaraca koji nisu imali toliko prisan odnos sa svojim mamama u djetinjstvu.

Naučnici sa Harvarda 75 godina proučavali sreću i evo šta su saznali

Šta jednu osobu čini srećnom tokom života? Na to pitanje već decenijama stručnjaci sa Harvarda pokušavaju da dobiju odgovor.

Harvard dodijelio doktorat Zakerbergu

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg dobio je počasni doktorat Harvarda,13 godina nakon što je odustao od studija na ovom uglednom američkom univerzitetu.

Student na Harvardu za diplomski predao rep album

Student na prestižnom američkom univerzitetu Harvard za diplomski rad iz engleskog predao je svoj debitantski rep album, za šta je dobio visoke pohvale.

Najčitanije