Harvi Vajnstin

Harvi Vajnstin zaražen virusom korona

Bivši filmski producent Harvi Vajnstin, koji služi kaznu zatvora zbog seksualnog zlostavljanja i silovanja, pozitivan je na virus korona, javlja Rojters.

Vajnstinu 23 godine robije

Harvi Vajnstin (67) osuđen je na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog napada, odlučio je sud u Njujorku, javlja Sky News.

Harvi Vajnstin kriv za silovanje i seksualno zlostavljanje

Nekada jedan od najmoćinijih holivudskih producenata, Harvi Vajnstin, osuđen je danas za silovanje i seksualno zlostavljanje dvije žene i odmah poslat na izdražavanje kazne, čije će dužinu sud naknadno odrediti.

Odbačena jedna optužba protiv Vajnstina

Sudija njujorškog suda odbacio je danas jednu od šest krivičnih optužbi protiv nekadašnjeg producenta Harvija Vajnstina pošto su tužioci saopštili da se neće tome protiviti s obzirom na informacije do kojih su došli tokom istrage.

Objavljen snimak kako Vajnstin "spopada" žrtvu

Jedna od žrtvi holivudskog producentra Harvija Vajnstina, Melisa Tompson podijelila je sa medijima snimak na kojem se vidi kako joj se on konstantno tokom poslovnog sastanka nabacuje.

Vajnstin pušten uz kauciju

Nekadašnji holivudski filmski producent Harvi Vajnstin koji je optužen za silovanje i seksualno uznemiravanje, pušten je danas uz kauciju od milion dolara.

Rouz Mekgauan: Vajnstin mi se ponovo javio

Stresla sam se, bilo je to poput metka, još jednom, ispričala je Rouz Mekgauan (44) za BBC. Glumica tvrdi kako joj je filmski producent Harvi Vajnstin (66), kojeg je prošle godine optužila za seksualno zlostavljanje, nedavno poslao SMS-ove.

Harvi Vajnstin se konačno oglasio sa svojom verzijom priče

Holivudski producent Harvi Vajnstin, koji je u medijskoj izolaciji nakon što ga je preko 100 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, konačno je odlučio da progovori.

Razveo se Harvi Vajnstin

Filmski producent Harvi Vajnstin (65) i modna dizajnerka Georgina Čapman (41) potpisali su ove sedmice papire za razvod. Ona ga je ostavila u oktobru prošle godine, nakon što ga je više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje u Holivudu.

Selma Hajek: Vajnstin je godinama bio moj monstrum

Glumica Selma Hajek je izjavila da doživjela "košmarno iskustvo" pošto je odbila holivudskog producenta Harvija Vajnstina tokom snimanja filma o meksičkoj slikarki Fridi Kalo.

Najčitanije