Hasan Rohani

Rohani: Ko sakrije da ima koronu, zaslužuje najstrožu kaznu

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani rekao je danas da svako ko sakrije da ima virus korona zaslužuje najstrožu kaznu.

Rohani: Nikada nećemo popustiti pod američkim pritiscima

DUBAI - Iranski predsjednik Hasan Rohani poručio je da Iran nikada neće popustiti pod američkim pritiskom i da će Teheran žestoko odgovoriti na maltretiranje Amerike.

Rohani zatražio pomoć od MMF-a

DUBAI - Iranski predsjednik Hasan Rohani pozvao je danas Međunarodni monetarni fond (MMF) da njegovoj zemlji odobri zatraženi hitni zajam od pet milijardi dolara da bi pomogao Teheranu u borbi protiv epidemije virusa korona.

Rohani: Niko ne zna koliko će kriza trajati

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani predvidio je danas će kriza sa virusom korona uticati na njegovu zemlju i u narednim mjesecima.

Rohani: Zaraza se proširila na skoro sve pokrajine Irana

TEHERAN - Epidemija Kovid-19 proširila se na skoro sve pokrajine u Iranu, izjavio je iranski predsjednik Hasan Rohani.

Rohani: Evropski vojnici mogli bi da budu u opasnosti

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani upozorio je danas da bi evropski vojnici na Bliskom istoku "mogli biti u opasnosti", nakon što su tri evropske države izazvale Teheran zbog kršenja limita iz nuklearnog sporazuma.

Rohani: Kaznićemo sve odgovorne za obaranje aviona

TEHERAN - Iran će kazniti sve odgovorne za nenamjerno obaranje ukrajinskog putničkog aviona, rekao je danas iranski predsjednik Hasan Rohani.

Rohani:Užasna katastrofa, obezbijediti da se nikad ne ponovi

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani, nakon što se oglasio na Tviteru priznajući da je ukrajinski putnički avion nenamjerno oboren, objavio je i saopštenje u kom se obraća iranskom narodu i daje svoje objašnjenje kako je došlo do nesreće.

Rohani: Iran želi da ojača Sporazum o nuklearnom programu

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani nagovijestio je tokom razgovora sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom da njegova zemlja želi da ojača Sporazum o nuklearnom programu Irana, saopšteno je iz pres-službe iranskog lidera.

Rohani: Japan neće biti dio misije SAD u Persijskom zalivu

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani izjavio je danas da Teheran pozdravlja odluku Japana da se ne pridruži pomorskoj misiji koju predvode SAD u Persijskom zalivu.

Najčitanije