Helikopter

Helikopter Oružanih snaga gasiće požar u Drvaru

SARAJEVO - Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Mirko Okolić potvrdio je Srni da će Oružane snage BiH biti angažovane na gašenju požara koji se širi prema izvorištu vode za piće iz kojeg se snabdijeva Drvar.

Srušio se helikopter sa direktorom policije Filipina

MANILA - Helikopter koji je prevozio šefa filipinske nacionalne policije Arčija Gamboa srušio se danas tokom polijetanja u provinciji Laguna, južno od Manile, saopštila je policija.

Otkrivena Kobijeva SMS poruka iz helikoptera prije pada

U ponedeljak je u Stejpls Centru održana "Proslava života", u čast Kobija i Điđi Brajant, a možda najupečatljiviji govor imao je Rob Pelinka.

Vanesa Brajant podnijela tužbu protiv vlasnika helikoptera

Vanesa Brajant, udovica NBA legende Kobija Brajanta, podnijela je danas tužbu protiv vlasnika helikoptera, u čijem padu su prošleg mjeseca poginuli Brajant, njihova 13-godišnja kćerka Ðijana i još sedam osoba.

Kobijev pilot i ranije upozoravan zbog leta u lošim uslovima

Komemoracija za Kobija Brajanta (41) i njegovu kćerku Đijanu (13) biće održana večeras u Staples Centru, a mjesec dana nakon nesreće saznaju se novi detalji o nesretnom padu helikoptera.

Tužna poruka Vanese Brajant za Dan zaljubljenih

Vanesa Brajant, supruga nastradalog košarkaša Kobija Brajanta poslala je posebnu poruku svom bivšem suprugu i kćerkici povodom 14. februara, Dana zaljubljenih.

Oboren helikopter sirijske vlade

DAMASK - Sirijski pobunjenici koje podržava Turska oborili su helikopter sirijske vlade zapadno od Alepa u sirijskoj pokrajini Idlib, javili su turski i sirijski državni mediji.

Biciklista slučajno snimio pad Kobijevog helikoptera

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant poginuo je 26. januara u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji. Osim njega, poginulo je još osmoro ljudi, među kojima i njegova 13-godišnja kćerka Đijana.

Srceparajuća objava Vanese Brajant: Toliko sam ljuta

Oproštaj i sahrana od Kobija Brajanta, njegove kćerke Ðijane i još sedmoro nastradalih u padu helikoptera 26. januara, održaće se 24. februara u Los Anđelesu u 10 časova prepodne, najavila je supruga košarkaša Vanesa Brajant.

Kvar nije uzrok pada Kobijevog helikoptera

Olupina helikoptera u čijem su padu prošlog mjeseca život izgubili Kobi Brajant, njegova kćerka Đijana i još sedam osoba nije ponudila niti jedan dokaz koji bi ukazao na kvar motora, potvrdili su istražioci.

Najčitanije