Helikopter

Kusturić: Izvršen transport helikopterom trudnice iz Trebinja

BANJALUKA - Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić izjavio je da je danas uspješno izvršen transport 27-godišnje trudnice S.K. u 33 nedjelji trudnoće koja je dijabetičar od 2008. godine i kojoj je zbog komplikacija izazvanih dijabetesom ugrađena insulinska pumpa.

Kardašijanka igrala uz narodnjak, snimak zapalio mreže

Pjesma "Helikopter, helikopter" koju izvodi pjevač Fazlija trenutno je jedna od najpopularnijih na društvenoj mreži Tiktok.

BiH do kraja godine dobija četiri američka vojna helikoptera

SARAJEVO - Isporuka novih američkih helikoptera, namijenjenih Oružanim snagama Bosne i Hercegovine (OSBiH), trebalo bi da bude realizovana do kraja godine, kako je i ranije najavljeno.

Srušio se helikopter austrijskog tajkuna Hazelštajnera

BEČ - Helikopter u vlasništvu austrijskog tajkuna Hans Petera Hazelštajnera srušio se danas prilikom prilaska aerodromu u Vinernojštau.

Povrijeđena planinarka helikopterom evakuisana sa Lelije

FOČA - Povrijeđena planinarka iz Sarajeva evakuisana je večeras helikopterom sa planine Lelija i nije u životnoj opasnosti, rekao je Srni načelnik Gorske službe spašavanja (GSS) Republike Srpske u Foči Nenad Ikonić.

Direktor ruske firme potvrdio da Srbija kupuje helikoptere

DUBAI - Direktor kompanije Ruski Helikopteri potvrdio je na sajmu u Dubaiju za portal Tangosiks da su pregovori o kupovini helikoptera Kamov-32 od strane Srbije počeli.

Južna Koreja predstavila helikopter taksi

Južna Koreja je predstavila sistem kontrolisanog vazdušnog saobraćaja vozila (UAM) u nadi da bi takav vid prevoza služio kao taksi između najvećih aerodroma i centra grada Seula.

Helikopteri nadlijeću Valač: "ROSU bi već sutra mogla da upadne"

Članica skupštinskog odbora za KiM Snežana Paunović navodi da postoje informacije da bi ROSU već sutra mogla da pokuša da nasilno upadne u trafostanicu Valač.

Višković: Dok iz FBiH zveckaju oružjem, mi uzvraćamo spasavanjem života

BANJALUKA - Trudnica, koja je nedavno prevezena helikopterom za medicinsku evakuaciju Helikopterskog servisa Republike Srpske iz Sarajeva za Zagreb, danas se sa svojom bebom vraća kući živa i zdrava.

Kina razvila prototip minijaturnog helikoptera

PEKING - Kina je razvila prototip minijaturnog helikoptera za nadzor u misijama na Marsu, nakon što je njihov robotski rover izvršio istorijsko slijetanje na Crveni planet prije nekoliko mjeseci.

Najčitanije