Helikopterska nesreća

Četiri nove tužbe nakon pada helikoptera u kojem je poginuo Brajant

Porodice četiri putnika koji su poginuli u padu helikoptera u blizi Los Anđelesa priključili su se supruzi Kobija Brajanta, podnoseći tužbe protiv kompanija koje su bile vlasnici letjelice.

Otkrivena Kobijeva SMS poruka iz helikoptera prije pada

U ponedeljak je u Stejpls Centru održana "Proslava života", u čast Kobija i Điđi Brajant, a možda najupečatljiviji govor imao je Rob Pelinka.

Kobijev pilot i ranije upozoravan zbog leta u lošim uslovima

Komemoracija za Kobija Brajanta (41) i njegovu kćerku Đijanu (13) biće održana večeras u Staples Centru, a mjesec dana nakon nesreće saznaju se novi detalji o nesretnom padu helikoptera.

Tužna poruka Vanese Brajant za Dan zaljubljenih

Vanesa Brajant, supruga nastradalog košarkaša Kobija Brajanta poslala je posebnu poruku svom bivšem suprugu i kćerkici povodom 14. februara, Dana zaljubljenih.

Srceparajuća objava Vanese Brajant: Toliko sam ljuta

Oproštaj i sahrana od Kobija Brajanta, njegove kćerke Ðijane i još sedmoro nastradalih u padu helikoptera 26. januara, održaće se 24. februara u Los Anđelesu u 10 časova prepodne, najavila je supruga košarkaša Vanesa Brajant.

Kvar nije uzrok pada Kobijevog helikoptera

Olupina helikoptera u čijem su padu prošlog mjeseca život izgubili Kobi Brajant, njegova kćerka Đijana i još sedam osoba nije ponudila niti jedan dokaz koji bi ukazao na kvar motora, potvrdili su istražioci.

Džejms u suzama održao govor za Kobija: Nastavi da živiš, brate

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms održao je emotivni govor za nastradalog Kobija Brajanta u Stejpls Centru, pred utakmicu protiv Portland Trejlblejzersa i poraz Jezeraša 127:119.

Dirljiva poruka Brajantove supruge: Moje bebe, naši anđeli

Vanesa Brajant, udovica stradalog košarkaša Kobija Brajanta ispratila je u Stejpls Centru emotivnu veče posvećenu njenom suprugu.

Vanesu Brajant na Instagramu za 10 minuta zapratilo 200.000 ljudi

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradale košarkaške legende kobija, do srijede je imala profil na Instagramu koji je bio zaključan za javnost, a onda ga je otključala i svijetu pokazala brojne uspomene.

Vanesa otključala profil za javnost i promijenila profilnu fotografiju

Vanesa Brajant iznenada je otključala svoj Instagram profil za javnost.

Najčitanije