Helikopterski servis RS

Helikopterski servis pomaže MUP-u u kontroli policijskog časa

BANJALUKA - Helikopterski servis Republike Srpske od večeras pomaže Ministarstvu unutrašnjih poslova u kontroli poštovanja policijskog časa koji je na snazi od 20 do petčasova.

Helikopterski servis RS: Letovi za spas života

​BANJALUKA - Profesija nam je takva da nas čitav život uče da budemo hladnokrvni dok radimo svoj posao, međutim u slučaju vazdušnog medicinskog transporta djece nema nikog od nas kome nije ili krenula suza ili zadrhtao glas kada vidi da dijete donose u helikopter, te smo tu svi ranjivi, rekao je Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Helikopteri Republike Srpske uspješno završili svoj posao na Romaniji

PALE - Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske uspješno su završili svoj dio posla na gašenju požara na Romaniji i otišli za Banjaluku, jer ovaj intenzitet vatre ne zahtijeva njihovo učešće, izjavio je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite opštine Pale Dragan Elek.

Predviđeno angažovanje Helikopterskog servisa RS za gašnje požara

BANJALUKA - Prijedlogom zakona o zaštiti od požara, o kojem je u toku rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske, predviđeno je da se za potrebe gašenja požara ili spasavanja ljudi i imovine može angažovati Helikopterski servis Republike Srpske.

Predstavljen novi helikopter Helikopterskog servisa RS

BANJALUKA - Helikopterski servis RS proslavio je jubilej 10 godina postojanja promocijom novog helikoptera "AW119Kx" na sportskom aerodromu Zalužani kod Banjaluke.

Helikopterski servis RS: Augusta 119 polijeće sljedeće sedmice

BANJALUKA - Novi višenamjenski helikopter Augusta 119, koji je u Banjaluku stigao iz Amerike, trebalo bi da poleti sljedeće sedmice nakon završetka praktične obuke za pilote, potvrdio je za "Nezavisne" Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Stigla nova letjelica Helikopterskog servisa RS: U vazduhu do kraja mjeseca

BANJALUKA - Helikopter koji je Republika Srpska platila 9,4 miliona KM stigao je u Banjaluku i do kraja juna trebalo bi da bude u funkciji, rekao je Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Početkom juna novi helikopter

BANJALUKA - Helikopterski servis Republike Srpske trebalo bi početkom juna da dobije novi višenamjenski helikopter, čime će unaprijediti svoje usluge, rekao je Srni direktor ovog servisa Boban Kusturić.

Helikopterski servis RS: Nijedan prekogranični let nije registrovan 31. decembra

BANJALUKA - Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

Helikopterski servis danas u Trebinju, Vlasenici i Istočnom Sarajevu

BANJALUKA - Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić rekao je da će helikopter ovog servisa, na poziv Civilne zaštite Republike Srpske, pomoći vatrogascima u izviđanju radi sprečavanja eventualnog požara na području Trebinja.

Najčitanije