Hemofarm

Hemofarmovih 10 savjeta za sprečavanje prehlade

Prehlada je najčešća virusna infekcija u svijetu i vodeći je uzrok posjeta ljekaru, kao i propuštenih dana iz škole i bolovanja.

"Hemofarm" banjalučkom Domu zdravlja donirao portabilni ultrazvuk

​BANJALUKA - Kompanija "Hemofarm" donirala je Domu zdravlja portabilni ultrazvučni aparat, čime se priključila projektu besplatnih preventivnih zdravstvenih pregleda "Za tvoje dobro".

Priznanje "100 najvećih" Hemofarmu

BANJALUKA - Direktor banjalučkog Hemofarma" Saša Urošević rekao je Srni da je priznanje na manifestaciji "100 najvećih u BiH" u kategoriji "Prvi u djelatnosti - proizvodnja osnovnih farmaceutskih proizvoda" rezultat stalnog unapređenja poslovanja.

Štada grupa nastavlja rast, nova ulaganja u "Hemofarm"

​BEOGRAD - Globalna farmaceutska kompanija "Štada grupa" u okviru koje posluje i srpski proizvođač lijekova "Hemofarm" zabilježila je rast prodaje od 11 odsto u prvih šest mjeseci ove godine, a u srpsku proizvodnju u 2020. trebalo bi da ulože oko 20 miliona evra, koliki nivo investicija je planiran za ovu godinu.

Radojičić u Hemofarmu: Potrebno je još ovako uspješnih preduzeća

​Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, posjetio je danas proizvodni pogon farmaceutske kompanije Hemofarm d.o.o, lidera na tržištu lijekova u BiH.

Dodik i predstavnici "Hemofarma" zadovoljni radom kompanije

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa direktorom kompanije "Hemofarm" u Srbiji Ronaldom Zeligerom i direktorom banjalučkog "Hemofarma" Sašom Uroševićem.

Hemofarm fondacija donirala opremu zdravstvenim ustanovama u BiH

BANJALUKA – Donacijama medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Donjem Vakufu i Šekovićima, Hemofarm fondacija realizovala je projekat pomoći opremanja domova zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u Bosni i Hercegovini.

Hemofarm uručio novu oprema Domu zdravlja Kneževo

​KNEŽEVO – U okviru projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH, direktorica banjalučkog Hemofarma Biljana Marković uručila je medicinsku opremu Domu zdravlja u Kneževu, donaciju Fondacije Hemofarm.

Šta raditi kada je nos začepljen?

Otok sluznice nosa , te nemogućnost disanja na nos predstavlja problem za sve, bez obzira na uzrast, jer, ne samo što remeti san i normalne dnevne aktivnosti, već može spriječiti oticanje sekreta i dovesti do upale sinusa

Hemofarm fondacija uručila medicinsku opremu Domu zdravlja u Ključu

KLJUČ – Hemofarm fondacija je u okviru “Projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH” uručila medicinsku opremu Domu zdravlja u Ključu.

Najčitanije