Herceg Novi

Na otvorenoj granici susreli se čelnici Trebinja i Herceg Novog

TREBINJE- Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić susreli su se jutros na Međunarodnom graničnom prelazu Zupci, povodom otvaranja granica i ponovnog nesmetanog saobraćaja putnika i robe između BiH, odnosno Republike Srpske i Crne Gore, što znači nesmetan protok ljudi i roba i između dva susjedna grada.

Uhapšene dvije osobe u Herceg Novom, osumnjičene da su "pozivale na otpor"

PODGORICA - Policija u Herceg Novom uhapsila je dva lica, koja sumnjiči da su izvršila krivično djelo pozivanje na otpor, jer su putem društvene mreže pozivala građane da se večeras okupe u Igalu.

Praznik mimoze u Herceg Novom završen spaljivanjem lutke virusa

HERCEG NOVI - Praznik mimoze u Herceg Novom završen je spaljivanjem lutke Virusu Kruni na gradskom Trgu.

"Ako vlast ne uvaži stav SPC, Herceg Novi može postati novi Krim"

BANJALUKA - Ukoliko vlast u Crnoj Gori ne uvaži ono što traži Mitropolija crnogorsko-primorska može doći do teških sukoba, neslaganja i destabilizacije i Herceg Novi može postati novi Krim, upozorio je predsjednik Islamske vjerske zajednice Crne Gore za Budvu i Boku Husein Hodžić.

Najmasovnija litija u Herceg Novom

PODGORICA - Najmasovnije litije, kojima su predhodili molebani u crkvama i hramovima Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori, večeras su održani u Herceg Novom, Budvi, Pljevljima, Plužinama i Žabljaku.

Velika zlatna medalja Hercegnovskom strip festivalu

HERCEG NOVI - Hercegnovski strip festival /HSF/ nagrađen je Velikom zlatnom medaljom za vrhunski kvalitet manifestacije na 52. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, a njegovi predstavnici ovog vikenda nastupiće na festivalima stripa u Banjaluci i Mostaru.

Milion noćenja gostiju iz Srbije i BiH u Herceg Novom

Ovog ljeta na Hercegnovskoj rivijeri prijavljen je boravak gotovo 120.000 gostiju iz Srbije i BIH koji su zajedno ostvarili više od milion noćenja, navodi se informaciji koju je Tanjug dobio od Turističke organizacije Herceg Novog.

Žena iz BiH se utopila u Herceg Novom

HERCEG NOVI - Sedamdesetdvogodišnja državljanka BiH utopila se juče kasno popodne u Herceg Novom, u blizini plaže kod Hunguest hotela Sun resort na Toploj, potvrdili su Radiju Jadran u hercegnovskoj policiji.

Krivična prijava protiv MCP i Vlade Georgijeva zbog "Tamo daleko"

PODGORICA - Crnogorski pokret podnio je krivičnu prijavu Vrhovnom državnom tužilaštvu Crne Gore protiv Mitropolije crnogorsko-primorske i pjevača Vlade Georgijeva.

"Montenegro Opera Festival" od 21. do 24. avgusta

HERCEG NOVI - Međunarodni "Operosa Montenegro Opera Festival 2019" (OMOF2019) održava se i ove godine u Herceg Novom, od 21. do 24. avgusta, na lokacijama "Dvorana Park", Kanli kula i Forte Mare. Prve dvije večeri ovogodišnjeg festivala rezervisane su za svjetsku premijeru opere "Be my superstar", kompozitora Šimona Vosečeka, u režiji Aleksandre Lakroa.

Najčitanije