Herceg Novi

Ukida se putarina na dijelu puta Herceg Novi - Trebinje

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić rekao je danas da je Vlada preuzela koncesiju na dijelu puta od Herceg Novog do Trebinja i da će granica između Crne Gore i BiH biti jednostavnija za prelaženje.

Uskoro se očekuje ukidanje takse na putu Trebinje - Herceg Novi

TREBINJE - Putarine od tri evra u jednom pravcu, za putnu dionicu Trebinje - Herceg Novi, do ljeta bi se mogla ukinuti, a rezultati ishoda pregovora s investitorom trebalo bi da budu poznati do Vaskrsa.

Otvorena kuća Ive Andrića u Herceg Novom

Kuća nobelovca Ive Andrića u Herceg Novom otvorena je, nakon rekonstrukcije, umjetničkim programom "Andrić u Novom".

Obrušio se potporni zid, zatrpao pet automobila

PODGORICA - Potporni zid ispod Gradske kafane u Herceg Novom urušio se rano jutros usljed čega je ogromna količina zemlje i kamenja zatrpala pet automobila, dok povrijeđenih nije bilo.

U Herceg Novom otkrivene spomen-ploče Džumhuru i Tvrtku Kotromaniću

PODGORICA - U Herceg Novom, gradu na crnogorskom primorju, danas je otkrivena spomen-ploča čuvenom putopiscu, slikaru i karikaturisti Zulfikaru Zuku Džumhuru, a postavljena je i obnovljena ploča bosanskom kralju Tvrtku I Kotromaniću.

Uhapšen Nijemac sa 16 pištolja, puškom i municijom

PODGORICA - Na graničnom prelazu Debeli brijeg, između Crne Gore i Hrvatske, crnogorska policija i carinici spriječili su krijumčarenje oružja i uhapsili njemačkog državljanina.

Uhapšen osumnjičeni za pomaganje u ubistvu Kanađanke

Novljanin D.T. (24) uhapšen je danas u Podgorici zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom Z.M. (47) državljaninu Crne Gore nakon što je, kako se sumnja, u mjestu Mokrine ubio LJ.S. (54) državljanku Kanade, saopštila je Uprava policije.

Imam Husein Hodžić: Poraženi treba da čestita pobjedniku

HERCEG NOVI - Imam u Herceg Novom Husein Hodžić izjavio je povodom napada na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima da su, sve do predaje vlasti, sadašnja vlast i njeni predstavnici obavezni da održavaju i sprovode red u Crnoj Gori.

Građani Herceg Novog slave izborni rezultat opozicije

HERCEG NOVI - Građani Herceg Novog izašli su danas na ulice i proslavljaju pobjedu opozicione koalicije "Za budućnost Crne Gore" na jučerašnjim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

U Herceg Novom 93 odsto manje gostiju nego prošle godine

U Herceg Novom boravi oko 1.530 turista, što je 93 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, podaci su Turističke organizacije tog grada.

Najčitanije