Herceg Novi

Muškarac pao sa zida visokog četiri metra

PODGORICA - Građanin Herceg Novog N.K. koji je učestvovao na protestu na trgu Hercega Stjepana u Starom gradu, pao je sa zida visokog četiri metra i zadobio tjelesne povrede.

Amerikanac pretučen u Herceg Novom

PODGORICA - Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak veče u jednom prolazu u centru Herceg Novog, pišu podgoričke Vijesti.

Tijelo žene pronađeno u moru kod Herceg Novog

PODGORICA - Na hercenovskoj plaži Golden bej, u moru na dvadesetak metara od obale, uočeno je tijelo žene, javio je lokalni Radio Jadran.

Pronađen mrtav građevinac iz Srbije u Herceg Novom

KUMBOR - Pored magistralnog puta u naselju Kumbor, u opštini Herceg Novi, večeras je pronađeno tijelo muškarca, državljanina Srbije.

Porodična tragedija u Herceg Novom: Sin ubio oca, pa sebe

​HERCEG NOVI - Policija je u Sušćepanu pronašla tijela oca K.H.L. (80) i sina E.L. (44), državljana Njemačke koji su živjeli u Herceg Novom.

Kuća Ive Andrića u Herceg Novom biće adaptirana do juna

HERCEG NOVI - Kuća nobelovca Ive Andrića u Herceg Novom biće adaptirana do juna iduće godine, a njen izgled i autentičnost biće zadržani, saopšteno je iz ove opštine.

Jubilarni 50. Praznik mimoze otvoriće Zdravko Čolić

HERCEG NOVI - Jubilarni 50. Praznik mimoze biće otvoren koncertom Zdravka Čolića, a novina programa je manifestacija "Ljubav u vrijeme mimoze", rekao je direktor turističe organizacije Herceg Novi Pavle Obradović.

Mladić uhapšen jer je pucao u policajce u Herceg Novom

PODGORICA - Novljanin M. R. (24) uhapšen je danas jer je osumnjičen da je pokušao da ubije dva policajca, S. Lj. i A. V. Na sreću, tom prilikom nije bilo povrijeđenih, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Pao sa zida i poginuo

HERCEG NOVI - Šezdesetdevetogodišnji Božidar Boro Poznanović poginuo je danas kada je pao sa zida između Parka Svetog Leopolda i parkinga kod zgrade Pošte u Herceg Novom.

Srpski turisti pretukli glumca u njegovoj kući u Crnoj Gori

HERCEG NOVI - Državljani Srbije M. R. (19) i U. Z. (18) uhapšeni su zbog prebijanja glumca Zorana Trojanovića u njegovoj porodičnoj kući u Herceg Novom.

Najčitanije