Herceg Novi

Opština Herceg Novi osudila vandalski čin koji je uvreda za sve građane

Povodom medijiskih objava u vezi sa grafitom u Đenovićima, Opština Herceg Novi najoštrije osuđuje počinioce koji su ispisali uvredljivi grafit u Đenovićima.

U Herceg Novom 26 odsto više turista

HERCEG NOVI - U hotelima i privatnom smještaju na hercegnovaskoj rivijeri od Igala do Kamenara boravi oko 9.300 gostiju, što je 26 odsto više nego u istom periodu prošle godine, podaci su Turističke organizacije Herceg Novi.

U kafiću u Herceg Novom ugrađen prvi limitator buke

HERCEG NOVI - Prvi limitator buke u Crnoj Gori ugrađen je u Herceg Novom u kafiću "Pab Got", koji je ranije imao probleme zbog prijava građana na jačinu emitovane buke.

Muškarac pao sa zida visokog četiri metra

PODGORICA - Građanin Herceg Novog N.K. koji je učestvovao na protestu na trgu Hercega Stjepana u Starom gradu, pao je sa zida visokog četiri metra i zadobio tjelesne povrede.

Amerikanac pretučen u Herceg Novom

PODGORICA - Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak veče u jednom prolazu u centru Herceg Novog, pišu podgoričke Vijesti.

Tijelo žene pronađeno u moru kod Herceg Novog

PODGORICA - Na hercenovskoj plaži Golden bej, u moru na dvadesetak metara od obale, uočeno je tijelo žene, javio je lokalni Radio Jadran.

Pronađen mrtav građevinac iz Srbije u Herceg Novom

KUMBOR - Pored magistralnog puta u naselju Kumbor, u opštini Herceg Novi, večeras je pronađeno tijelo muškarca, državljanina Srbije.

Porodična tragedija u Herceg Novom: Sin ubio oca, pa sebe

​HERCEG NOVI - Policija je u Sušćepanu pronašla tijela oca K.H.L. (80) i sina E.L. (44), državljana Njemačke koji su živjeli u Herceg Novom.

Kuća Ive Andrića u Herceg Novom biće adaptirana do juna

HERCEG NOVI - Kuća nobelovca Ive Andrića u Herceg Novom biće adaptirana do juna iduće godine, a njen izgled i autentičnost biće zadržani, saopšteno je iz ove opštine.

Jubilarni 50. Praznik mimoze otvoriće Zdravko Čolić

HERCEG NOVI - Jubilarni 50. Praznik mimoze biće otvoren koncertom Zdravka Čolića, a novina programa je manifestacija "Ljubav u vrijeme mimoze", rekao je direktor turističe organizacije Herceg Novi Pavle Obradović.

Najčitanije