Hercegovina

U istočnoj Hercegovini počela dezinfekcija vozila

TREBINJE - Sva vozila koja ulaze u istočni dio Hercegovine iz bilo kog pravca dezinfikuju se pomoću sunđera koji su natopljeni dezinfekcionim sredstvima postavljenim na putnim prilazima.

Sabaheta Džindo krala i u Hercegovini

TREBINJE - Sabaheta Džindo (62) iz Sarajeva, poznata bh. kleptomanka koja je u više navrata i hapšena zbog ovih krivičnih djela, stigla je i do Hercegovine, gdje ju je, nakon krađa u Trebinju i Ljubinju, uhapsila trebinjska policija.

Hiljade vjernika iz Hercegovine stigle na odredište

TREBINJE - Kilometarska kolona naroda iz Hercegovine, koji je u litiji krenuo danas iz Mrkonjića kod Ljubinja, stigla je u Trebinje, gdje će biti služen moleban za spas svetinja u Crnoj Gori.

Kinez u izolaciji u hercegovačkoj bolnici

Na području Hercegovačko-neretvanskog kantona tokom vikenda je jedan kineski državljanin izolovan zbog sumnje da je bio u kontaktu s osobama oboljelim od koronavirusa, saznaje Avaz.

Bosna i Hercegovina kroz strip

Mislim da ljudi širom svijeta imaju potrebu da iskažu svoja osjećanja na različite načine. Mnogi to rade kroz razgovor, sport, šetnju, a umjetnici uz pomoć crteža, poezije ili trećeg vida izražavanja. Ja ne odstupam od većine.

Migranti i dalje prolaze kroz Hercegovinu

TREBINJE - Stalan priliv migranata na područje istočne Hercegovine i dalje je problem koji prijeti da naruši bezbjednosnu situaciju u ovoj regiji i zato će biti povećane aktivnosti pripadnika Policijske uprave Trebinje po ovom pitanju, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa.

Posljednja stanarka sela u Hercegovini 22 godine nije otišla na pijacu

Rosa Delić je posljednji put u prodavnicu otišla prije 22 godine.

Povećan priliv migranata u Hercegovinu

TREBINJE - Na području istočne Hercegovine ovih dana je povećan priliv migranata, a jutros je pronađena jedna grupa svega nekoliko kilometara od Trebinja, rečeno je u trebinjskoj Policijskoj upravi.

Hercegovački med na tržištu Švedske

TREBINJE - Agrarni fond grada Trebinja pronašao je put za izvoz meda u Švedsku koji bi u tu zemlju trebalo da bude plasiran najakasnije za petnaestak dana, rekao je Srni direktor Agrarnog fonda Trebinje Veselin Dutina.

Za poresku utaju u Hercegovini osumnjičeno 15 osoba, SIPA pretresa ugostitelje

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) od jutros sprovode akciju na području Mostara, Čapljine i Čitluka zbog sumnje da su određena lica počinila utaju poreza i doprinosa u vezi sa krivičnim djelom računarska prevara.

Najčitanije