Hilari Klinton

Saradnica Hilari Klinton tvrdi da ju je napastvovao senator

VAŠINGTON - Bivša bliska saradnica Hilari Klinton, Huma Abedin, napisala je u svojim memoarima da je bila seksualno napadnuta od američkog senatora.

Klintonova poručila Bajdenu: Ne priznati poraz u izbornoj noći

Hilari Klinton savjetovala je demokratskom predsjedničkom kandidatu Džou Bajdenu da ni u kojem slučaju ne prizna poraz u izbornoj noći jer smatra da bi se objava konačnih rezultata mogla odužiti zbog glasanja poštom.

"Imperativ je da Trampa pošaljemo u penziju"

BERLIN - Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsjedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP.

Klintonovoj fali Bijela kuća: Čestitala Božić uz staru fotografiju

Hilari Klinton, bivša prva dama SAD i predsjednički kandidat na izborima 2016. godine, podsvjesno izgleda i dalje želi da ponovo gospodari u Bijeloj kući. U prilog tome govori božićna čestitka koju je objavila na svom Twitter profilu.

Hilari Klinton o još jednoj kandidaturi: Nikad ne reci nikad

VASHINGTON - Hilari Klinton rekla je da je "pod ogromnim pritiskom" da izazove američkog predsjednika Donalda Trampa na predsjedničkim izborima sljedeće godine.

Stejt department okončao istragu o mejlovima Hilari Klinton

VAŠINGTON - Stejt department okončao je internu istragu korišćenja adrese privatne elektronske pošte bivše američke državne sekretarke Hilari Klinton i utvrdio prestupe ukupno 38 osoba.

Tramp pozvao Klintonovu da se uključi u predsjedničku trku

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine.

Washington Post: Istraga Stejt departmenta o mejlovima Klintonove

VAŠINGTON - Administracija američkog predsjednika Donalda Trampa istražuje i-mejl poruke više desetina aktuelnih i bivših visokih zvaničnika Stejt departmenta koje su slali na privatni imejl nalog Hilari Klinton, u vrijeme kada je bila državna sekretarka SAD, saopštili su aktuelni i bivši zvaničnici Stejt departmenta.

Tramp drži Klintonovu na 404 error

Američki predsjednik Donald Tramp na svojoj internet stranici nema opciju "predsjednica Hilari Klinton", što mnogi smatraju provokacijom.

Klintonova se neće ponovo kandidovati za predsjednika

NJUJORK - Bivši američki državni sekretar Hilari Klinton izjavila je da se neće kandidovati na narednim predsjedničkim izborima u SAD.

Najčitanije