Himna

Verbalni sukob crnogorskih rukometaša i Milana Kneževića u avionu

PODGORICA - Na jutrošnjem letu Podgorica - Beograd došlo je do verbalnog sukoba jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića sa crnogorskim rukometašima.

Dio poslanika DF-a ušao u salu poslije intoniranja himne Crne Gore

PODGORICA - Dio poslanika Demokratskog fronta ušao je danas u skupštinsku salu tek poslije intoniranja državne himne, što je im je zamjerio lider Socijaldemokrata Ivan Brajović, dosadašnji predsjednik parlamenta.

Josipa Lisac posvađala Hrvate izvođenjem himne

Prije nešto više od šest godina na zakletvu na drugi mandat položio je američki predsjednik Barak Obama, a za himnu na njegovoj inauguraciji zadužena je bila jedna od najvećih zvijezda današnjice - Bijons.

Pjevačica ostvarila svoj san, i to bez greške

Pjevačica Demi Lovato otpjevala je američku himnu prije početka finalne utakmice američkog fudbala, čime je ostvarila svoj san.

Kinezi u karantinu pjevaju sa prozora, u pustom Vuhanu odjekuje himna

VUHAN - Stanovnici Vuhana u centralnoj Kini, koji su zatvoreni u svojim stanovima zbog epidemije koronavirusa, po naređenju ili dobrovoljno pokušavaju da sami sebe ohrabre, pa su se tako u ponedjeljak uveče u nekim soliterima udružili, izašli na terase svojih stanova i zajedno pjevali nacionalnu himnu i druge pjesme, prenosi AP.

"Himna kosovskih junaka" ispratila "Ruskog imperatora" na zadnji meč

Fjodor Jemeljanjenko, jedan od najvećih MMA boraca, na svoj posljednji meč u karijeri izašao je uz stihove srpske pesme "Hriste Bože".

Francuzi kažnjeni zbog pogrešne himne protiv Albanije

Evropski fudbalska unija (UEFA) kaznio je Francuski fudbalski savez s 20.000 evra jer je prošli mjesec na utakmici kvalifikacija za EURO 2020 u Parizu protiv Albanije puštena andorska umjesto albanske himne.

"Saudijski remiks" ruske himne pred Putinom

RIJAD - Tokom posjete Saudijskoj Arabiji ruskog predsjednika Vladimira Putina je dočekala "vrlo poznata melodija".

Fudbalerima Albanije puštena himna Andore

Fudbaleri Albanije doživjeli su neprijatnost kada im je puštena pogrešna himna prije početka meča sa Francuskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Cijela plaža ustala na himnu "Hej Sloveni"

ULCINJ - Na jednoj plaži u Ulcinju sa razglasa je juče puštena himna bivše SFRJ "Hej, Sloveni", na šta su ustali svi posjetioci i mirno stajali za vrijeme trajanja pjesme.

Najčitanije