Hirurg

Koliko su Madonnu koštali "radovi" na licu

Pop diva Madona (63) drastično je promijenila karakteristične crte lica u odnosu na početak njene karijere, a iako je u sedmoj deceniji Madona izgleda mnogo mlađe.

Hirurg pacijentu amputirao pogrešnu nogu

BEČ - Hirurg u Austriji kažnjen je jer je pacijentu prošle godine amputirao pogrešnu nogu, javlja Bi-Bi-Si.

Dijego Gonzalez Rivas za "Nezavisne novine": Svoje znanje želim da prenesem malim zemljama

Dosta putujem i dosad sam obučio više od 2.000 hirurga širom svijeta, a operativne zahvate sam radio u 111 zemalja, što je svjetski rekord u hirurgiji, niko drugi nije obavio operacije u toliko zemalja.

Srbija izgubila još jednog hirurga, od korone preminuo Dragan Marković

BEOGRAD - Ugledni beogradski vaskularni hirurg dr Dragan Marković preminuo je od posljedica novog korona virusa.

Poznato vrijeme i mjesto sahrane doktora Lazića

Čuveni srpski hirurg, Miodrag Lazić koji je izgubio bitku sa virusom korona biće sahranjen u subotu na niškom Novom groblju u 14 časova, a opijelo će početi pola sata ranije, javljaju "Večernje novosti".

Dan žalosti u Istočnom Sarajevu povodom smrti doktora Lazića

ISTOČNO SARAJEVO - Na području grada Istočno Sarajevo je dan žalosti povodom smrti doktora Miodraga Lazića, ratnog hirurga koji je spasio živote velikog broja vojnika i civila sa područja tadašnjeg Srpskog Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije, zajednička je odluka predstavnika gradske i opštinskih vlasti u Istočnom Sarajevu.

Preminuo doktor Miodrag Lazić, ratni hirurg VRS

Sindikat ljekara i farmaceuta Srbije objavio je da je preminuo doktor Miodrag Lazić, specijalista hirurgije iz Niša.

Hirurg koji je sam sebe operisao

Tokom jedne ekspedicije na Antarktiku, ruski hirurg Leonid Rogozov se razbolio i bila mu je neophodna operacija. Pošto je bio jedini ljekar u timu, shvatio je da će operaciju morati da izvrši sam na sebi, piše Bi-Bi-Si.

Hirurg Dražan Erić: Najveći uspjeh je kada riješite anomaliju šake kod djeteta

Bolnica "Al Emadi" u Dohi, glavnom gradu Katara, prije pola godine u svoje redove primila je eminentnog hirurškog stručnjaka Dražana Erića, ali je odlaskom ovog specijaliste plastično-rekonstruktivne hirurgije fočanska bolnica mnogo izgubila.

Francuski hirurg sproveo nikad ranije izvršen zahvat

Francuski hirurg je uradio drugu transplantaciju lica na istom pacijentu, što nikad ranije nije urađeno, a pacijent se osjeća dobro i čak je nedavno proveo vikend u Bretanji.

Nevjerovatna priča Bože Todorića: Od izbjegličke kolone do svjetski poznatog hirurga

Božo Todorić (35) iz Sremske Mitrovice danas je jedan od napriznatijih mladih stručnjaka za bolesti mrežnjače oka u SAD. Do tog zvanja vodio ga je težak i trnovit put, od dječaka koji je živio pod bombama u rodnom Vojniću na Kordunu preko izbjegličke kolone u "Oluji".

Poznati hirurg pucao u glumicu, pa usmrtio sebe

BEOGRAD - Srđan Cvetanović pucao je iz pištolja na Ivanu Panzalović koja je zadobila povredu glave, a nakon toga ispalio je smrtonosni metak sebi u glavu.

Beograđanina proglasili najseksi doktorom na svijetu: Imam problema zbog izgleda

BEOGRAD - Zgodni plastični hirurg iz Beograda, Vasilije Vujović, prema Daily Mailu ponio je titulu najseksi doktora na svijetu.

Najčitanije