Hitna pomoć

Žena prijetila samoubistvom, držala nož na vratu ispred hitne pomoći u Bijeljini

BIJELJINA - A.B. (34) je danas ispred bijeljinske Službe hitne medicinske pomoći, držeći nož na svom vratu, prijetila da će se ubiti, a u tome su je spriječila dvojica policajaca.

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

MAUNTIN VJU - Amerikanka Danijel Šapiro prevezena je u bolnicu nakon što je pojela 32 rolnice sušija u okviru izazova "Sav suši koji možete pojesti" u vrijednosti od 50 dolara u restoranu "Suši 85" u mjestu Mauntin vju, u Kaliforniji.

U Banjaluci u novogodišnjoj noći sedam timova Hitne pomoći

BANJALUKA - U Banjaluci će u novogodišnjoj noći biti angažovano sedam timova Hitne pomoći, rekla je Načelnica službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Nada Banjac.

Žena pala sa zgrade u izgradnji u Banjaluci, zadobila teže povrede glave

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali D.K. danas oko 15.30 pala je sa zgrade u izgradnji u Banjaluci i zadobila povrede glave.

Detalji drame u Doboju: Starac prvo tražio da jede, pa izvadio bombu

DOBOJ - Petnaest dana nisam jeo, vodite me doktoru, on će mi dati da jedem, tim riječima se Drago K. (82), penzionisani uposlenik sarajevske policije obratio medicinskom tehničaru i vozaču Službe hitne pomoći dobojskog Doma zdravlja koji su po pozivu došli u Malu Bukovicu, gdje su starca zatekli da sjedi na panju.

Načelnik policije otkrio detalje incidenta ispred hitne pomoći u Doboju

DOBOJ - Dobojsko Okružno javno tužilaštvo još se nije izjasnilo o vrsti krivičnog djela koje je u ovom gradu počinio muškarac čiji su inicijali D.K. (82), prijeteći da će aktivirati bombu u sanitetskom vozilu ispred Službe hitne pomoći, izjavio je načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

Šeranić o incidentu u Doboju

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uputio je podršku zdravstvenim radnicima i svim zaposlenima u Domu zdravlja Doboj, nakon nemilog događaja sinoć ispred Službe hitne pomoći ove zdravstvene ustanove, u kojem su bili izloženi neposrednoj opasnosti i stresu, radeći odgovorno svoj posao pružanja zdravstvene zaštite svakom pacijentu kojem je ona potrebna.

Pacijent napao nožem tehničara Hitne pomoći u Beogradu, upozorio ga da stavi masku

BEOGRAD - Jutros u pet časova ekipa Hitne pomoći napadnuta je na terenu u Beogradu. Incident se dogodio pošto je tehničar upozorio pacijenta da stavi masku.

Ekipe Hitne pomoći: Požrtvovanost pobijedila apokaliptične scene

Na prvoj liniji u borbi protiv virusa korona su i radnici službi i odjela hitne pomoći širom BiH, a kažu da se, iako je zaštitna oprema postala njihova svakodnevica, javio i dodatni rizik koji u doba pandemije predstavljaju izlazak na teren i pružanje prve pomoći pacijentima.

Ljekari: Dječak u Neumu umro prirodnom smrću

NEUM - Trinaestogodišnji dječak iz Kaknja preminuo je juče na plaži u Neumu nakon što je izašao iz vode.

Najčitanije