Hju Hefner

Bivša Plejboj zečica šokirala: "Hefner imao odnos sa psom"

Nekadašnje zečice Hju Hefnera ne prestaju da šokiraju svijet govoreći o detaljima koje su doživjele ili vidjele u čuvenoj Plejboj vili.

Bivša zečica otkrila: Ni pudlica u vili nije ostala imuna na kokain

Pudlica najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, filmskog reditelja Džona Dantea, navodno je razvila zavisnost od kokaina nakon što je provela neko vrijeme u čuvenoj Plejbojevoj vili.

Detalji Hefnerovog testamenta: Ako se budete drogirali, nema nasljedstva

Tri mjeseca nakon što je popularni američki mogul i glavni osnivač Playboya Hju Hefner preminuo u 91. godini, u javnost svakodnevno cure novi detalji o podjeli imovine, odnosno informacije o testamentu.

Džered Leto će glumiti Hju Hefnera

Džered Leto glumiće Hju Hefnera u biografskom filmu o osnivaču Playboya koji je preminuo 27. septembra u 91 godini života.

Hefner umro od srčanog udara uzrokovanog bakterijom e.coli

Prije osam dana u 92. godini u svojoj vili u Kaliforniji preminuo je Hju Hefner, osnivač magazina Playboy, novinar, privatnik i zvijezda rijalitija.

Hefner sahranjen pored Merilin Monro

Hju Hefner sahranjen je pored Merilin Monro na intimnoj ceremoniji koju su organizovali njegova supruga, četvoro djece i neki od njegovih najbližih članova posluge.

Šta je Hefner ostavio udovici?

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hjua Hefnera, Kristal Haris, ipak nije ostala "kratkih rukava" nakon njegove smrti.

Nišlije se čituljom oprostili od Hjua Hefnera

Od Hjua Hefnera, osnivača "Plejboja" koji je juče umro u 91. godini, njegovi poštovaoci u Nišu su se oprostili čituljom u lokalnim "Narodnim novinama".

Prva žena srpskog Playboy o Hjuu Hefneru

Hju Hefner, koji je preminuo u 91. godini, pokrenuo je magazin Playboy u decembru 1953. godine.

Hefner dao bogatstvo da bude sahranjen pored Merlin Monro

Osnivač magazina "Playboy" Hju Hefner koji je preminuo je noćas u 91. godini u Los Anđelesu, odlučio je još prije 25 godina da želi da bude sahranjen pored slavne glumice Merlin Monro.

Najpoznatije dame koje su krasile naslovnice Playboya

Osnivač najpoznatijeg magazina za muškarce "Playboy" Hju Hefner preminuo je u 91. godini u Los Anđeles.

Preminuo Hju Hefner, osnivač "Playboya"

​Osnivač i vlasnik magazina "Playboya" Hju Hefner preminuo je u 91. godini u Los Anđelesu.

Najčitanije