Hljeb

Ispeci, pa svima reci i osvoji vrijedne nagrade!

Vrijeme provedeno u pripremi hljeba kod kuće sa vašim najmilijima je neprocjenjivo, a miris svježe ispečenog hljeba budi mnoštvo uspomena i mami osmijehe.

Manje pšenice neće podići cijene hljeba i brašna

BANJALUKA - Iako je pšenica u BiH zazimila u odličnoj kondiciji, optimizam koji je vladao kod poljoprivrednika po pitanju usjeva pšenice trenutno je opao, jer prinosi neće biti očekivani, međutim cijena pšenice ne bi trebalo da se mijenja, a time nema razloga ni za povećanja ni smanjenja cijena brašna ili hljeba.

Trik uz koji će vam hljeb biti duže svjež

Hljeb je namirnica koju jedemo svakodnevno, ali već sutradan nakon kupovine neće biti svjež i mekan.

Rješenje za stres: Pravljenje hljeba u doba korone

​Pandemija korona virusa primorala je milione ljudi da ostanu kod svojih kuća, a pravljenje hljeba postalo je jedan od najboljih načina da se riješe stresa, piše Gardijan.

Petković predložio Nacrt zakona o ukidanju "bijelog hljeba"

BANJALUKA - Nacrtom zakona o izmjeni Zakona o radnim odnosima u državnim organima, o kojem je danas započeta rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske, sprečava se da izabrana lica po prestanku funkcije nastave dobijati platu.

Tešanović: Potrebno ukinuti "bijeli hljeb"

BANJALUKA - Predsjedavajuća Vijeća naroda Republike Srpske Nada Tešanović smatra da je potrebno ukinuti "bijeli hljeb", odnosno dobijanje plate i drugih privilegija nakon isteka mandata funkcionera.

Političari tvrde da su siti "bijelog hljeba"

BANJALUKA - Svi poslanički klubovi u Narodnoj skupštini RS načelno su podržali ideju da se ukine "bijeli hljeb", odnosno dobijanje plate i drugih privilegija nakon isteka mandata nekom funkcioneru.

Domaći hljeb miriše i na inostranim trpezama

BANJALUKA, SARAJEVO - I dok jedni pekarske proizvode već uveliko izvoze, drugi se spremaju da hljeb iz BiH uskoro pošalju na evropske trpeze, kažu za "Nezavisne" predstavnici pekarskih udruženja.

Srbija uvozi hljeb?

BEOGRAD - Srbija je prošle godine uvezla 6.000 tona hljeba, peciva i tosta u vrijednosti od 6,8 miliona evra, piše "Politika".

Hljeb od banana i badema

Pripremite ovaj ukusni hljeb koji će obožavati svi vaši ukućani.

Najčitanije