Hljeb

Petković predložio Nacrt zakona o ukidanju "bijelog hljeba"

BANJALUKA - Nacrtom zakona o izmjeni Zakona o radnim odnosima u državnim organima, o kojem je danas započeta rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske, sprečava se da izabrana lica po prestanku funkcije nastave dobijati platu.

Tešanović: Potrebno ukinuti "bijeli hljeb"

BANJALUKA - Predsjedavajuća Vijeća naroda Republike Srpske Nada Tešanović smatra da je potrebno ukinuti "bijeli hljeb", odnosno dobijanje plate i drugih privilegija nakon isteka mandata funkcionera.

Političari tvrde da su siti "bijelog hljeba"

BANJALUKA - Svi poslanički klubovi u Narodnoj skupštini RS načelno su podržali ideju da se ukine "bijeli hljeb", odnosno dobijanje plate i drugih privilegija nakon isteka mandata nekom funkcioneru.

Domaći hljeb miriše i na inostranim trpezama

BANJALUKA, SARAJEVO - I dok jedni pekarske proizvode već uveliko izvoze, drugi se spremaju da hljeb iz BiH uskoro pošalju na evropske trpeze, kažu za "Nezavisne" predstavnici pekarskih udruženja.

Srbija uvozi hljeb?

BEOGRAD - Srbija je prošle godine uvezla 6.000 tona hljeba, peciva i tosta u vrijednosti od 6,8 miliona evra, piše "Politika".

Hljeb od banana i badema

Pripremite ovaj ukusni hljeb koji će obožavati svi vaši ukućani.

Šta se dešava sa hljebom ako ga držite u frižideru?

Ako živite sami ili ako vaši ukućani i nisu ljubitelji hleba, vrlo vjerovatno ga držite u frižideru kako biste mu produžili svježinu...Čak i kada mu je već prošao rok trajanja, kada ga izvadite iz friza on je i dalje jestiv... Ali, da li bi trebalo da ga jedete?

Novi udar na potrošače: Skuplji hljeb i peciva

BANJALUKA - Pojedine pekare na području banjalučke regije podigle su cijene svojih proizvoda do 20 feninga, dok ostale cjenovnike planiraju korigovati do kraja godine.

Evo kako da spremite savršene sendvič prženice

Brzi doručak nikada ne izlazi iz mode. Prženice su jedno od omiljenih jela mnogih od nas koje spremamo za doručak, ali napravite ih na malo drugačiji način da razbijete monotoniju i učinite ih hrskavima.

Ukus koji mami zalogaje: Ovaj hljeb će vas oduševiti

Napravite hljeb od jedne od najstarijih žitarica i uživajte u očaravajućem ukusu

Najčitanije