Hoakin Guzman

EL Čapo dobio svoje pivo

Od kako je meksički narko-bos Hoakin "El Čapi" Guzman prošlog ljeta otišao na izdržavanje doživotne kazne zatvora, njegova kćerka Alehandrina se trudi da održi njegovu slavu modnom linijom, ali je ove nedjelje otišla i korak dalje, kada je predstavila i pivo koje nosi njegovo ime.

Policajac koji je uhapsio El Čapovog sina izrešetan sa 150 metaka

Meksički policajac koji je učestvovao u hapšenju sina poznatog narkobosa Hoakina "El Čapa" Guzmana ubijen je na parkingu.

El Čapov sin na koljenima pred policijom, ipak morali da ga puste

MEKSIKO SITI - Meksičke bezbjednosne snage u Kulikanu držale su sina Hoakina El Čapa Guzmana ispred kuće na koljenima pored zida, ali su bili primorani da ga puste.

El Čapov sin "otet" iz ruku policije: Snimljeno kako ga je kartel oslobodio

MEKSIKO SITI - Na sjeveru Meksika došlo je do žestokih sukoba bezbednosnih snaga i članova moćnog kartela "Sinaloa" nakon što je uhapšen jedan od lidera tog kartela Ovidio Guzman Lopez, sin kralja droge Hoakina "El Čapa" Guzmana.

Predsjednik Hondurasa optužen da je uzimao novac od El Čapa

Predsjednik Hondurasa Huan Orlando Hernandez optužen je na suđenju njegovom bratu da je uzeo najmanje milion i po evra od meksičkih trgovaca drogom.

Kako izgleda zatvor u kojem će boraviti najozloglašeniji narkobos današnjice?

Zloglasni narkobos, 61-godišnji Meksikanac Hoakin El Čapo Guzman prije dva dana na suđenju u SAD proglašen je krivim po svih deset tačaka optužnice.

Svjedok: El Čapo je predsjedniku Meksika dao 100 miliona dolara

Svjedok na suđenju Hoakinu "El Čapu" Guzmanu u SAD-u izjavio je da je američkim vlastima ranije rekao da je optuženi meksički narko bos platio 100 miliona dolara mita bivšem meksičkom predsjedniku Enrikeu Peni Nieti.

Dok je El Čapo u zatvoru, njegovi sinovi uživaju u bogatstvu

Dok šef meksičke narkomafije Hoakin Arčivaldo El Čapo Guzman (Joaquín Archivaldo El Chapo Guzmán) u samici čeka suđenje, koje počinje ove sedmice, njegova imperija teška milijardu dolara i dalje cvjeta pod upravom dvojice njegovih omiljenih sinova: Ivana i Hesusa Salazara.

El Čapo više nije najopasniji narkobos na svijetu

Američke i meksičke vlasti objavile su da je najnoviji, najtraženiji vođa kartela bivši policajac Nemesio Oseguera Servantes, poznatiji kao El Menčo. El Menčo na ovoj je poziciji zamijenio Hoakina Guzmana poznatog kao El Čapo, koji je uhapšen 2016.

Najčitanije