Holandija

Srbija slomila otpor Holandije i upisala pobjedu

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobijedila je Holandiju 11:4 (0:1, 3:1, 4:1, 3:0) u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva.

Sve zbog Fejnorda: Navijač suprugu natjerao da rodi u drugoj zemlji

Zaluđeni holandski navijač otkrio je kako je poslao suprugu preko granice u Belgiju da im rodi sina, a sve kako bi mu mogao dati ime Fejnord, zaobilazeći holandske zakone kojima je zabranjeno djeci davati neobična imena.

"Za Srbe ostaje naziv Holandija"

​BEOGRAD - Odbor za standardizaciju srpskog jezika saopštio je da odluka Holandije da ne koristi taj naziv, nego isključivo Nizozemska, ne obavezuje Srbiju da to i učini.

Odbojkaši Srbije nadigrali Holanđane

Odbojkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Holandiju sa 3:0 (25:18, 25:18, 25:17) u drugom meču B grupe kvalifikacija za Olimpijske igre u Berlinu.

Holandija više ne postoji, odsad je Nizozemska

Holandija više ne postoji s obzirom na to da je država odlučila da odbaci svoj nadimak radi promjene imidža te zemlje.

Banke primorane da isključuju bankomate noću

Holandske banke preko noći gase bankomate u borbi protiv napada kriminalnih bandi koje koriste sve teže eksplozivne naprave za upad u blagajne.

"Nismo Meksiko, ali da, Holandija postaje narko-država"

"Sigurno da nismo Meksiko, nemamo 14.400 ubistava. Ali, ako pogledate infrastrukturu, veliki novac od organizovanog kriminala, Da, imamo narko-državu."

Protest zbog vladinih mjera povodom zagađenja

Poljoprivrednici i građevinski radnici pokrenuli su danas protest vozeći sporo u kolonama širom Holandije jer su nezadovoljni vladinom politikom u vezi sa zagađenjem okoline.

Rukometašice Holandije u finalu SP

Ženska rukometna reprezentacija Holandije plasirala se danas u finale Svjetskog prvenstva u Japanu, pošto je u polufinalu pobijedila Rusiju 33:32.

Pretresi u BiH i Holandiji zbog droge, jedna osoba uhapšena

BANJALUKA - U toku su pretresi na pet lokacija (kuće i firme) na području BiH, a jedno lice je uhapšeno u okviru međunarodne policijske akcije "Madagaskar" koja je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Najčitanije