Holandija

Svi uz Ajaks: Holandski klubovi se solidarisali sa "kopljanicima"

Holandski savez razgovarao je s predstavnicima ostalih klubova u prvoj ligi kako bi se promijenio raspored odigravanja ligaških utakmica zbog Ajaksovih obaveza u Ligi šampiona. I svi su, uključujući velike rivale PSV i Fejnord, pristali na to.

Vlada Holandije: Uvođenje viza Albaniji neće podržati EU

TIRANA - Vlada Holandije veoma je oprezno razmotrila zahtev parlamenta na vraćanje viznog režima Albaniji, ali smatra da ponovno uvođenje viza Albancima neće podržati druge članice Evropske unije.

Holandski poslanici traže uvođenje viza za Albance

BRISEL - Četiri holandska poslanika inicirala su da se ukine privremeni bezvizni režim putovanja za albanske državljane u Šengen zoni, a u sklopu borbe protiv organizivanog kriminala.

Holandski ginekolog možda ima i više od 49 djece

HAG - Holandski ginekolog koji je koristio sopstvenu spermu za oplodnju 49 žena možda je otac još više djece.

Pucnjava u Ajndhovenu, ubijen muškarac

AJNDHOVEN - Pedesetčetvorogodišnji muškarac ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u holandskom Ajndhovenu, a policija traga za napadačem, prenose tamošnji mediji.

Kilometarski trag otpadaka kanabisa na regionalnom putu

BRABANT - Stotine kesa sa otpacima kanabisa bačene su noćas na dijelu regionalnog puta između Furta i Kromforta, u holandskoj provinciji Severni Brabant.

Višković i Vos: Vidljivi rezultati privrednog rasta

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković upoznao je holandskog ambasadora u BiH Rejnauta Vosa o poslovnim prilikama u Republici Srpskoj u kontekstu reformi koje Vlada sprovodi s ciljem rasterećenja privrede i stvaranja povoljnijeg poslovnog ambijenta.

Policija objavila fotografiju osumnjičenog za napad u Utrehtu

​U holandskom gradu Utrehtu jutros je u 10.45 minuta došlo do pucnjave u tramvaju, a tom prilikom jedna osoba je smrtno stradala, dok je više njih povrijeđeno.

Više od 250 kompanija razmatra preseljenje u Holandiju

AMSTERDAM - Holandska Vlada saopštila je da su u pregovorima sa 250 kompanija o prebacivanju poslovanja iz Velike Britanije u Holandiju uoči Bregzita 29. marta.

Holandija: Pucnjava u blizini banke, napadač ubijen

AMSTERDAM - Holandska policija ubila je večeras naoružanog muškarca u blizini Centralne banke u Amsterdamu, javlja Rojters.

Najčitanije