Holandija

U Holandiji novih 969 slučajeva zaraze virusom korona

AMSTERDAM - Broj potvrđenih slučajeva zaraze virusom korona u Holandiji porastao je za 969, na ukupno 20.549 do danas, saopštile su zdravstvene vlasti.

Pobijedila koronu sa 107 godina

AMSTERDAM - Holanđanka Kornela Ras koja je bila zaražena korona virusom uspješno se oporavila, a ima 107 godina.

Van Gogova slika ukradena iz muzeja u Holandiji

Van Gogova slika je ukradena iz muzeja u Holandiji u ponedjeljak rano ujutro, navode mediji u ovoj zemlji.

Holandija uvodi "inteligentni lockdown"

HAG - Holandija je zabranila sva okupljanja do 1. juna zbog virusa korona, a za kršenje donijete mjere uvode se novčane kazne.

Juče se onesvijestio, danas holandski ministar zdravlja podnio ostavku

AMSTERDAM - Holandski ministar za zdravlje Bruno Bruins podnio je danas ostavku, dan nakon što se onesvijestio tokom diskusije u parlamentu o epidemiji.

Holandskom ministru pozlilo tokom diskusije o virusu korona

HAG - Holandski ministar za zdravstvenu njegu Bruno Bruins nakratko se onesvijestio tokom diskusije u parlamentu o virusu korona.

Koliko je rizična strategija Holandije u borbi protiv korone

HAG - Od 27. februara kada je prvi pacijent pozitivno testiran na novi korona virus COVID -19 do danas, u Holandiji je od posljedica virusa preminulo 58 ljudi, starosti od 63 do 95 godine.

U Holandiji u jednom danu 15 preminulih i još 346 oboljelih

AMSTERDAM - Broj potvrđenih slučajeva virusa korona u Holandiji porastao je danas za 346, na 2.051, što je 20 odsto više nego dan ranije, dok je čak 15 ljudi preminulo, naveli su zdravstveni zvaničnici.

Premijer pozvao na prestanak rukovanja, pa se rukovao

AMSTERDAM - Premijer Holandije Mark Rute pozvao je stanovnike te zemlje da prestanu da se rukuju, kako bi pomogli u borbi protiv virusa korona, ali je odmah prekršio novo pravilo.

Od infekcije virusom jedno preminulo u Švajcarskoj, dvoje u Holandiji

CIRIH, AMSTERDAM - Pacijent zaražen virusom korona umro je u bolnici u švajcarskom gradu Listalu, saopštile su vlasti kantona Bazel provincija.

Najčitanije