Holivud

Visoki standardi u Holivudu: Veličina bicepsa važnija od talenta

Holivud svakodnevno postavlja visoke ljestvice glumicama kada je u pitanju fizički izgled... Savršene proporcije tijela, lijep osmijeh i odlična fizička forma su prioriteti svih filmskih studija. Ipak, nisu samo glumice te koje moraju da se drže ovih visokih standarda. Muškarci u Holivudu su dostigli jedan poseban nivo samokažnjavanja da bi bili u top klasi svijeta sedme umjetnosti.

Nikad nije sigurno šta će prodati film

U Holivudu se sve vrti oko novca. Studiji žele da ostvare visoke profite od prodaje bioskopskih ulaznica, glumci žele da dobro zarade, a režiseri žele adekvatan budžet za svoju viziju filma. Naravno, rijetko se dešava da baš svi oni dobiju ono što hoće.

Putin dobio rođendansku čestitku iz Holivuda

Stanovnici Los Anđelesa objavili su na Istangramu fotografije snimak neidentifikovanog aviona kako na nebu iznad Holivuda "crta" haštag #VVP67, koji je, po mišljenju korisnika te društvene mreže, predstavljao rođendansku čestitku ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Holivud spremio savršenu filmsku jesen

Svijet sedme umjetnosti nije mirovao tokom ljeta, pa su tako već sada najavljena nova ostvarenja koja će publiku zabavljati tokom jesenjih dana u bioskopima širom svijeta. Neki od ovih filmova omiljene velikane Holivuda stavljaju u situacije u kojima nisu bili do sada.

Holivud nominovao Beograd za najbolju lokaciju za snimanje

Holivudska asocijacija, koja snima širom svijeta, nominovala je Beograd za jednu od najboljih lokacija za snimanje reklama, pišu "Večernje novosti" i dodaju da je dodjela nagrada 21. septembra u Los Anđelesu.

Tehnologija čuva mladost velikanima Holivuda

Koliko je star Semjuel Li Džekson? Koliko je star Majkl Daglas? Koliko je star Arnold Švarceneger? Kada gledaoci prate njihove filmove danas nemoguće je odrediti koliko godina imaju ovi velikani Holivuda.

Počinje sezona dodjele nagrada u Holivudu, ko će odnijeti Zlatni globus?

Ceremonijom dodjele američke filmske nagrade Zlatni globus u Los Anđelesu u nedjelju počinje sezona dodjele prestižnih filmskih nagrada u Holivudu.

Bez "dobrog" negativca nema dobrog filma

Holivudski filmovi sa svojim glavnim junacima osvojili su srca miliona gledalaca širom svijeta. Zahvaljujući herojima, svako filmsko ostvarenje koje dolazi iz Holivuda ima srećan kraj. Međutim, da bi film bio dobar, potreban je i negativac. Nekada upravo negativci osvajaju srca publike i stiču mnogo više obožavalaca od glavnih junaka.

Zvijezda na Bulevaru slavnih košta 40 hiljada dolara

Francuski kompozitor i pjevač Šarl Aznavur platio je 40 hiljada dolara svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih u Los Anđelesu, prenose svjetski mediji.

Zatraženo uklanjanje Trampove zvijezde sa staze slavnih

LOS ANĐELES/NJU JORK - Odlukom Gradskog vijeća Zapadnog Holivuda zatraženo je uklanjanje zvijezde američkog predsjednika Donalda Trampa sa holivudske staze slavnih (Walk of Fame) u američkoj saveznoj državi KAliforniji, prenosi Anadolija.

Najčitanije