Holivud

Ovaj holivudski par zajedno je težak 1,8 milijardi dolara

Malo koga će šokirati činjenica da je jedan od najslavnijih holivudskih parova, Bijons i Džej-Zi, ludo bogat. No jeste li se ikad zapitali koliko je zapravo teško njihovo bogatstvo?

Holivudski šminkeri otkrivaju trendove koji će zavladati u 2022.

Šminkeri najvećih holivudskih zvijezda, smatraju da će ovi trendovi zavladati mejkap scenom u 2022.

"Zlatni globus": Poznati bojkotovali ceremoniju, nagrade dodijeljene

Iako je dodjela filmskih i TV nagrada "Zlatni globus", uz "Oscar", tradicionalno najglamuroznija, ovogodišnja ceremonija, koja je održana u nedjelju naveče, nije prenošena na televiziji, a do te odluke TV mreže NBC došlo je zbog serije kontroverzi, a jedna od glavnih je optužba da među članovima žirija nema dovoljno raznolikosti.

Nikol Kidman oživjela stari glamur Holivuda

Glumici Nikol Kidman i Havier Bardem prisustvovali su premijeri filma "Being the Ricardos" u Los Anđelesu, a omiljena diva je svojim odjevnim izborom oživjela stari glamur Holivuda.

Slavni parovi koji su se razišli u 2021. godini

Ova godina značila je kraj ljubavi za neke slavne strane parove, koje smo navikli da gledamo zajedno. Neki od njih su godinama bili u vezi, ali su odlučili jedno drugom da kažu zbogom i nastave svako svojim putem.

Deset holivudskih brakova koji nisu potrajali

Mnogi holivudski brakovi nisu trajali do "kraja života" kada su parovi rekli sudbonosno "da", a neki su čak izdržali svega nekoliko sati.

Danijel Krejg će dobiti zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Glumac Danijel Krejg, 53-godišnja zvijezda "Džejmsa Bonda", dobiće svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, turističkoj atrakciji u Los Anđelesu, najavljeno je.

Vječni parfemi glamura i zlatnog Holivuda

Parfem je poput odjevnog predmeta, poruke, načina predstavljanja sebe, odijela koje se razlikuje u skladu sa ženom koja ga nosi, istakla je Paloma Pikaso, francusko-španska dizajnerka. I baš tako je opisala svu moć mirisnog eliksira u bočici.

Oliver Stoun: Srbi i Rusi su za Holivud loši momci

Slavni američki reditelj Oliver Stoun ocijenio je da je ono što se dešavalo oko filma "Dara iz Jasenovca" - srpskog kandidata za "Oskara" donekle tipičan primjer američkog uskog pogleda na svijet, gdje su Rusija i Srbija često predstavljeni kao propagandisti, a oni koji se bore protiv njih kao jedini koji polažu pravo na istinu.

Holivudski glumac izgledom razočarao fanove

Njegov seksi, zategnut stomak više nije takav, pa je holivudski zavodnik i glumac Leonardo Dikaprio razočarao mnoge nakon što su nedavno objavljene fotografije pokazale da on više toliko i ne vodi računa o fizičkom izgledu.

Zvijezde na kojima ostaje Holivud

Jučerašnji glumački talenti su današnji veterani Holivuda. Zvijezde kao što su Leonardo Dikaprio, Anđelina Džoli, Metju Makonahi i Natali Portman su već sada stara garda, a publici je teško da povjeruje da su nekadašnji perspektivni glumci i glumice danas već u četrdesetim i pedesetim godinama, ali na svu sreću, tu je nova generacija spremna da ih naslijedi.

Jednaki honorari u Holivudu još samo san

Tokom 2018. godine Holivud su potresale optužbe za seksualno zlostavljanje, zbog kojih je optužen filmski mogul Harvi Vajnštajn. Osim optužbi za seksualno zlostavljanje glumica, javnost je u tom periodu saznala i za neravnopravnost koju su glumice trpjele kada je u pitanju plaćanje za angažman na filmu, jer su honorari bili nesrazmjerno manji u odnosu na honorare kolega glumaca.

Glumci koji su uticali na scenario uništili filmove

Glumci po dobijanju angažmana na određenom filmu dobijaju i scenarije kojih treba da se drže tokom snimanja. Ipak, najveće zvijezde Holivuda često odlučuju da uloge iznesu na način na koji oni misle da je najbolji, suprotno željama reditelja. Ovakvi potezi su često narušavali kvalitet filmova.

Holivudske zvijezde: Istina o Tesli oduzima dah

Istina o velikom američkom naučniku srpskog porekla Nikoli Tesli oduzima dah, njegova mudrost, energija i unutašnje biće privlače ljude, i, iako neki misle da je pomalo zaboravljen, svaka ozbiljna osoba koju zanimaju nauka, umjetnost i filozifija, njegovo ime vidi svuda oko sebe, ocijenili su glavni protagonisti filma "Tesla" - reditelj Majkl Almereida i glumci Itan Hok i Kajl Meklahlan.

Robert de Niro, bivša žena, korona i - manje para

Finansije Roberta de Nira dosta su pretrpjele tokom pandemije koronavirusa, tvrde njegovi advokati, odgovarajući na novčane zahtjeve njegove bivše supruge.

Najčitanije