Holivud

Sarajka ostvarila glavnu ulogu u holivudskom filmu

Dvadesetogodišnja pijanistkinja Naomi Druškić iz Sarajeva ostvarila je glavnu ulogu u filmu "Playing with Beethoven" rediteljke Džen Pejdž.

Holivud već sprema ekranizaciju tajlandske drame

Dok akcija spasavanja dječaka zarobljenih u tajlandskoj pećini Tam Luang još traje Holivud ne gubi vrijeme , pa su tako dva američka producenta već stigala na mesto nesreće i već vode pregovore o eventualnoj ekranizaciji ove priče.

Koliko je, zapravo, plaćena trenutna holivudska elita?

Ako želite da danas snimite blokbaster sa glumcima kao što su Tom Hardi (u Venomu) ili Harison Ford (u Indijani Džons 5), moraćete da odriješite kesu, zapravo više kesa, piše IGN Adria.

Kina dobila svoj Holivud, veličine 500 fudbalskih stadiona

Kina je dobila svoj Holivud, "filmski grad", veliki poput 500 fudbalskih stadiona koji je otvoren u subotu s ambicijom da privuče snimanja na tom mjestu, predstavljenom kao "najveće ulaganje u svjetskoj istoriji" u tom sektoru.

Ovaj estetski zahvat je trenutno najpopularniji u Holivudu

Novi trend u estetskoj hirurgiji polako osvaja Holivud, te dokazuje da se standardi ljepote stalno mijenjaju. Evo čemu sada žene najviše teže.

Linda Karter dobila zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih

Američka glumica i muzičarka Linda Karter, najpoznatija po naslovnoj ulozi u popularnoj TV-seriji "Wonder Woman", dobila je u utorak zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih, prenose američki mediji.

Holivud spreman za dodjelu Oskara: Šta 'filmoljupci' mogu očekivati?

LOS ANĐELES - U pozorištu Dolbi u Los Anđelesu kasno večeras po lokalnom vremenu biće dodijeljeni prestižni Oskari, nagrade američke Akademije filmskih umjetnosti i nauka, dok je favorit po broju nominacija film "The Shape of Water" (Oblik vode) meksičkog reditelja Giljerma Del Toroa.

Događaji koji su obilježili 90 godina dodjele Oskara

LOS ANÐELES - Uoči 90. dodjele Oskara u nedjelju, 4. marta, Rojters je objavio najzanimljivije događaje koji su obilježili proteklih devet decenija, od kada Akademija filmskih umjetnosti i nauka uručuje tu nagradu.

Čak 94 posto žena u Holivudu seksualno zlostavljano

Istraživanje je pokazalo da je čak 94 posto žena zaposlenih u američkoj filmskoj industriji doživjelo seksualno uznemiravanje ili napad, prenosi The Guardian.

Zvijezda u Holivudu i za Mini Maus, 40 godina poslije Mikija

Četrdeset godina nakon što je čuveni lik iz "Diznijevih" stripova i crtanih filmova, Miki Maus, dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Holivudu, danas će i njegovoj partnerki, Mini Maus, biti ukazana ta čast.

Najčitanije