Holivud

Počinje sezona dodjele nagrada u Holivudu, ko će odnijeti Zlatni globus?

Ceremonijom dodjele američke filmske nagrade Zlatni globus u Los Anđelesu u nedjelju počinje sezona dodjele prestižnih filmskih nagrada u Holivudu.

Bez "dobrog" negativca nema dobrog filma

Holivudski filmovi sa svojim glavnim junacima osvojili su srca miliona gledalaca širom svijeta. Zahvaljujući herojima, svako filmsko ostvarenje koje dolazi iz Holivuda ima srećan kraj. Međutim, da bi film bio dobar, potreban je i negativac. Nekada upravo negativci osvajaju srca publike i stiču mnogo više obožavalaca od glavnih junaka.

Zvijezda na Bulevaru slavnih košta 40 hiljada dolara

Francuski kompozitor i pjevač Šarl Aznavur platio je 40 hiljada dolara svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih u Los Anđelesu, prenose svjetski mediji.

Zatraženo uklanjanje Trampove zvijezde sa staze slavnih

LOS ANĐELES/NJU JORK - Odlukom Gradskog vijeća Zapadnog Holivuda zatraženo je uklanjanje zvijezde američkog predsjednika Donalda Trampa sa holivudske staze slavnih (Walk of Fame) u američkoj saveznoj državi KAliforniji, prenosi Anadolija.

Sarajka ostvarila glavnu ulogu u holivudskom filmu

Dvadesetogodišnja pijanistkinja Naomi Druškić iz Sarajeva ostvarila je glavnu ulogu u filmu "Playing with Beethoven" rediteljke Džen Pejdž.

Holivud već sprema ekranizaciju tajlandske drame

Dok akcija spasavanja dječaka zarobljenih u tajlandskoj pećini Tam Luang još traje Holivud ne gubi vrijeme , pa su tako dva američka producenta već stigala na mesto nesreće i već vode pregovore o eventualnoj ekranizaciji ove priče.

Koliko je, zapravo, plaćena trenutna holivudska elita?

Ako želite da danas snimite blokbaster sa glumcima kao što su Tom Hardi (u Venomu) ili Harison Ford (u Indijani Džons 5), moraćete da odriješite kesu, zapravo više kesa, piše IGN Adria.

Kina dobila svoj Holivud, veličine 500 fudbalskih stadiona

Kina je dobila svoj Holivud, "filmski grad", veliki poput 500 fudbalskih stadiona koji je otvoren u subotu s ambicijom da privuče snimanja na tom mjestu, predstavljenom kao "najveće ulaganje u svjetskoj istoriji" u tom sektoru.

Ovaj estetski zahvat je trenutno najpopularniji u Holivudu

Novi trend u estetskoj hirurgiji polako osvaja Holivud, te dokazuje da se standardi ljepote stalno mijenjaju. Evo čemu sada žene najviše teže.

Linda Karter dobila zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih

Američka glumica i muzičarka Linda Karter, najpoznatija po naslovnoj ulozi u popularnoj TV-seriji "Wonder Woman", dobila je u utorak zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih, prenose američki mediji.

Najčitanije