Honda

Na prodaju Honda S2000, prešla samo 50 km

Honda S2000 naći će se na aukciji u januaru mjesecu i priča ovog automobila je izuzetno interesantna.

Honda predstavila novi model Civic

Honda je predstavila pretprodukcijsku verziju nove, jedanaeste generacije Civic limuzine. Civic Sedan nije toliko popularan u Evropi, ali zato spada među najprodavanije limuzine u Sjedinjenim Državama.

Hondu Civic iz 2003. prodaje po cijeni aktuelnog novog modela

U moru novih električnih i hibridnih modela, čini se da stariji sportski modeli sve bolje drže cijenu s obzirom na to da potencijalnim nude povratak "u stare dane". Među njima je definitivno sedma generacija Honde Civic u Type R izdanju, ali u SiR verziji.

Red Bull i AlphaTauri ostaju u F1 uprkos odlasku Honde

Šef Red Bullovog F1 tima Kristian Horner potvrdio je da će obje njihove ekipe ostati u Formuli 1 i nakon 2021.uprkos iznenađujućoj vijesti da će se Honda povući iz Formule 1 na kraju sljedeće godine.

Honda izlazi iz Formule1

Japanska kompanija Honda Motor saopštila je danas da će okončati svoje učešće kao dobavljač motora za FIA svjetsko prvenstvo u Formuli 1 na kraju sezone 2021, kako bi se fokusirala na tehnologiju nulte emisije gasova.

Hondin e:concept - pravac kretanja u budućnosti

Honda je na Sajmu automobila u Pekingu predstavila koncept električnog SUV vozila kao najavu svog drugog produkcijskog modela na struju.

Zanimljiva situacija iz SAD: Vozi Teslu, a traži benzin

Samo zamislite da vas osoba koja vozi električni automobil, recimo Tesla, zamoli da im pozajmite malo benzina kako bi napunili automobil.

Honda potvrdila: Stiže novi CBR600RR

Prije par sedmica su stigle glasine da bi nova Honda CBR600RR trebalo da stigne u avgustu, a sada je Honda to i potvrdila.

Niko nema motor kao ova Honda

Mnogo puta do sada pisano je o brojnim ludorijama ruskih "antitijunera" iz Garaže 54, ali je sada izgleda i Amerika dobila sličnu ekipu jutjubera kojima na pamet padaju najnevjerovatnije moguće automobilske "majstorije".

Honda sprema povratak Motocompacto skutera?

Honda je nedavno zaštitila naziv Motocompacto, što po mnogima sugeriše povratak na scenu MotoCompo sklopivog skutera.

Najčitanije