Honda

Da li je Balkanac za upravljačem ove Honde Accord?

Obično nam ovakav video snimak može stići iz Kine, Indije ili nekada iz zemlje u našem okruženju, ali ovoga puta nije tako, već je snimak zabilježen u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Teksasu.

Honda najavljuje hibridni SUV

Stigla je potvrda iz Honde – 18. februara će predstaviti hibridni SUV i biće to prvi model ikada sa dva hibridna motora. Honda je pokazala teaser u vidu nekoliko fotografija.

Na prodaju Honda S2000, prešla samo 50 km

Honda S2000 naći će se na aukciji u januaru mjesecu i priča ovog automobila je izuzetno interesantna.

Honda predstavila novi model Civic

Honda je predstavila pretprodukcijsku verziju nove, jedanaeste generacije Civic limuzine. Civic Sedan nije toliko popularan u Evropi, ali zato spada među najprodavanije limuzine u Sjedinjenim Državama.

Hondu Civic iz 2003. prodaje po cijeni aktuelnog novog modela

U moru novih električnih i hibridnih modela, čini se da stariji sportski modeli sve bolje drže cijenu s obzirom na to da potencijalnim nude povratak "u stare dane". Među njima je definitivno sedma generacija Honde Civic u Type R izdanju, ali u SiR verziji.

Red Bull i AlphaTauri ostaju u F1 uprkos odlasku Honde

Šef Red Bullovog F1 tima Kristian Horner potvrdio je da će obje njihove ekipe ostati u Formuli 1 i nakon 2021.uprkos iznenađujućoj vijesti da će se Honda povući iz Formule 1 na kraju sljedeće godine.

Honda izlazi iz Formule1

Japanska kompanija Honda Motor saopštila je danas da će okončati svoje učešće kao dobavljač motora za FIA svjetsko prvenstvo u Formuli 1 na kraju sezone 2021, kako bi se fokusirala na tehnologiju nulte emisije gasova.

Hondin e:concept - pravac kretanja u budućnosti

Honda je na Sajmu automobila u Pekingu predstavila koncept električnog SUV vozila kao najavu svog drugog produkcijskog modela na struju.

Zanimljiva situacija iz SAD: Vozi Teslu, a traži benzin

Samo zamislite da vas osoba koja vozi električni automobil, recimo Tesla, zamoli da im pozajmite malo benzina kako bi napunili automobil.

Honda potvrdila: Stiže novi CBR600RR

Prije par sedmica su stigle glasine da bi nova Honda CBR600RR trebalo da stigne u avgustu, a sada je Honda to i potvrdila.

Najčitanije