Honda

Honda će od 2020. prestati da pravi automobile u Argentini

Honda je još ranije ove godine saopštila da će od 2021. godine prestati da proizvodi automobile u Velikoj Britaniji i Turskoj, a sada je najavljeno da će od sljedeće godine prestati da pravi vozila i u Argentini.

Honda povlači oko 223 hiljade limuzina "akord" u Kini

​Zajedničko preduzeće japanske Honde i kineske kompanije Guangdžou Automobili Grupa povući će u Kini 222.674 sedana "akord" sa tržišta, saopštili su danas tržišni regulatori.

Acura/Honda oživljava Type S

Acura oživljava sportsku Type S liniju, a vjesnik je Type S Concept, koji treba 15. avgusta da bude izložen na "Monterey Car Week" manifestaciji.

Honda e Prototype je zabavan retro sportaš na struju

Japanci su se odlučili vratiti sportskim korijenima, ali uz suvremenu tehnologiju, ekološku osviještenost i retro dizajn.

Peterostruki prvak svijeta pao i slomio pršljen

Jorge Lorenzo, vozač Honde, propustiće trku za Veliku nagradu Holandije.

Koje je najprodavanije motorno vozilo u istoriji?

Skuter Honda Super Cub je od 1958. prodan u više od sto miliona primjeraka!

Ova Honda Integra Type R ima motor V8

Ako bi zaljubljenici u modele japanskog proizvođača morali birati koji im je model u istoriji najdraži, uvjereni smo kako bi Honda Integra Type R kotirala iznimno dobro.

Honda počela da prima rezervacije za svoj prvi e-automobil u Evropi

Kompanija Honda je od 20. maja i zvanično počela da prima rezervacije za Honda e. Riječ je o prvom električnom automobilu tog japankog proizvođača, koji će se prodavati na tlu Starog kontinenta.

Honda počinje da prima rezervacije za svoj prvi električni automobil

Kupci na odabranim evropskim tržištima mogu da rezervišu Hondu "e" koja je u formi prototipa predstavljena na ovogodišnjem ženevskom auto-salonu.

Znate li koje je najprodavanije motorno vozilo u istoriji?

Honda Super Cub, skuter s motorima od 49 do 109 ccm, najprodavanije je motorno vozilo u istoriji (mada ni blizu kineskog bicikla "leteći golub'" za kojeg se smatra da je proizveden u pola milijarde primjeraka) i nakon šezdeset i jedne godine od predstavljanja i dalje se proizvodi čak u petnaestak zemalja.

Najčitanije