Honor

Honor 20 uskoro stiže u 10 novih zemalja

Honor 20 serija telefona je objavljena krajem maja, a u Kini je u prodaji od početka juna.

Sertifikovan Honor 9X

Svake godine, Honor objavljuje telefone koji u oznaci imaju "X" seriju, a ove godine kompanija bi nove modele mogla objaviti ranije nego što je to uobičajeno činila.

Predstavljen Honor 20 Pro

Usred slučaja sa otkazivanjem daljeg korišćenja usluga Googlea, koja je zadesila kompaniju Huawei, podbrend kineskog tehnološkog giganta - Honor u Londonu je danas predstavio svoj novi pametni telefon koji nosi oznaku 20.

Honor 20 Pro će imati dodijeljenu makro kameru

Procurili detalji o Honor 20 Pro telefonu su pokazali implementiranje prve periskop kamere u ovoj familiji telefona (nakon što je ona implementirana u Huawei modelima). Sada najnovije informacije daju više detalja o specifikacijama kamere, koja ima jedinstvenu funkciju.

Honor 20 dolazi i u Moschino ediciji

U susret globalnom predstavljanju Honor 20 serije telefona, Honor brend je objavio da će Honor 20 imati i specijalnu Moschino verziju.

Honor 10i primijećen sa 6GB RAM-a

Honor 10i telefon se prošlog mjeseca pojavio u Rusiji, a iako je imao slične specifikacije kao Honor 10 Lite, zapravo je u pitanju novi telefon sa tri kamere, 4GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora.

Honor Magic pametni sat debituje u Evropi za 179€

​Honor lansira svoj prvi smartwatch u Evropi, koji će se poklopiti sa lansiranjem svog vodećeg telefona, "Honor Viev 20".

Predstavljen Honor V20 Moschino Edition

Honor je, u partnerstvu sa Italijanskom modnom kućom Moschino, kreirao specijalnu ediciju Honor V20/Honor View 20 telefona. Uređaj stiže u dvijespecijalne opcije boja i sa dodatnim skladišnim prostorom.

Honor 8A stiže 8. januara

Honor je objavio tizer fotografiju na svom Weibo nalogu za dolazeći Honor 8A telefon.

"Budget Beauty": Zvanično predstavljen Honor 10 Lite

Honor je predstvio svoj novi telefon, nešto slabiju i jeftiniju verziju modela 10, sa oznakom Lite.

Najčitanije