Honor

Honor predstavlja Waterplay 8 tablet i FlyPods slušalice

Izgleda da Honor sprema i nekoliko iznenađenja za svoj događaj, koji će biti održan sutra.

Stiže i Honor pametni sat

Izgleda da Magic 2 neće biti jedini uređaj koji će biti predstavljen na Honor događaju 31. oktobra. Novi baner saugeriše da nas očekuje i Honor Watch pametni sat.

For Honor sakupio 15 miliona igrača

For Honor je u periodu nakon izlaska imao dosta problema, kako tehničkih tako i sa održavanjem igrača, pa je nakon samo par meseci inicijalna cifra spala za 90%.

Honor 8X stiže u Evropu po cijeni od oko 250 evra

Nakon što je ranije objavljeno da će Honor 8X biti objavljen van Kine, kompanijin najnoviji telefon iz srednjeg segmenta je počeo da se pojavljuje na različitim evropskim tržištima.

Prvi Honor 5G telefon potvrđen za 2019. godinu

Sljedeće godine će u trendu biti 5G telefoni, kako se celularna mreža širom svijeta bude prebacivala na narednu generaciju.

Honor 8X sertifikovan, pred objavu 5. septembra

Huaweijev podbrend Honor se sprema da objavi novi pristupačni Android telefon u Kini, tokom ove nedjelje.

Revolucionaran proizvod Honora, gejmeri će biti oduševljeni

Asusov ROG mobilni telefon dobija suparnika, Honor je predstavio Honor Plej, prvi u seriji revolucionarnih proizvoda koji donosi izuzetno brzu igru i zabavu na koju je globalna gejming industrija čekala.

Predstavljen Honor Note 10

Honor Note 10 konačno je doživio zvanično predstavljanje. Mnoge od prethodno "procurjelih" karakteristika ispostavile su se kao tačne, ali je Honor čak uspio i da iznenadi svježim i neočekivanim detaljima.

Stiže novi fablet iz Honora namenjen gejmerima

Kineska regulatorna agencija TENAA odobrila je novi fablet uređaj Huaweijeve podružnice Honor, model Note 10. Time su ujedno objavljene i karakterisike novog uređaja, koji bi zvanično trebalo da bude predstavljen 31. jula.

Honor Note 10 će biti ozvaničen uskoro

Honor podbrend kompanije Huawei se sprema da uskoro objavi Note 10 premijum telefon.

Najčitanije