Honor

Honor 10i primijećen sa 6GB RAM-a

Honor 10i telefon se prošlog mjeseca pojavio u Rusiji, a iako je imao slične specifikacije kao Honor 10 Lite, zapravo je u pitanju novi telefon sa tri kamere, 4GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora.

Honor Magic pametni sat debituje u Evropi za 179€

​Honor lansira svoj prvi smartwatch u Evropi, koji će se poklopiti sa lansiranjem svog vodećeg telefona, "Honor Viev 20".

Predstavljen Honor V20 Moschino Edition

Honor je, u partnerstvu sa Italijanskom modnom kućom Moschino, kreirao specijalnu ediciju Honor V20/Honor View 20 telefona. Uređaj stiže u dvijespecijalne opcije boja i sa dodatnim skladišnim prostorom.

Honor 8A stiže 8. januara

Honor je objavio tizer fotografiju na svom Weibo nalogu za dolazeći Honor 8A telefon.

"Budget Beauty": Zvanično predstavljen Honor 10 Lite

Honor je predstvio svoj novi telefon, nešto slabiju i jeftiniju verziju modela 10, sa oznakom Lite.

Honor predstavlja Waterplay 8 tablet i FlyPods slušalice

Izgleda da Honor sprema i nekoliko iznenađenja za svoj događaj, koji će biti održan sutra.

Stiže i Honor pametni sat

Izgleda da Magic 2 neće biti jedini uređaj koji će biti predstavljen na Honor događaju 31. oktobra. Novi baner saugeriše da nas očekuje i Honor Watch pametni sat.

For Honor sakupio 15 miliona igrača

For Honor je u periodu nakon izlaska imao dosta problema, kako tehničkih tako i sa održavanjem igrača, pa je nakon samo par meseci inicijalna cifra spala za 90%.

Honor 8X stiže u Evropu po cijeni od oko 250 evra

Nakon što je ranije objavljeno da će Honor 8X biti objavljen van Kine, kompanijin najnoviji telefon iz srednjeg segmenta je počeo da se pojavljuje na različitim evropskim tržištima.

Prvi Honor 5G telefon potvrđen za 2019. godinu

Sljedeće godine će u trendu biti 5G telefoni, kako se celularna mreža širom svijeta bude prebacivala na narednu generaciju.

Najčitanije