Horoskop

Ovi znaci Zodijaka ne zaboravljaju bivše i često im šalju poruke

Povjerenje je veoma važno u svakoj vezi, ali često se događa da nas izjeda zrnce sumnje - da li je i dalje u kontaktu sa bivšim/bivšom? Astrolozi tvrde da je to pitanje sasvim na mjestu kad su u pitanju pojedini horoskopski znaci koji ne mogu tek tako da zaborave ljude iz prošlosti.

Horoskopski znakovi koji imaju posebnu sreću u ljubavi

Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih. S druge strane, imamo i one čiji je partner fin, pažljiv i odnosi se prema njima s poštovanjem.

Ne kačite se s njima: Znakovi koji će vas pobijediti u svakoj svađi

Neki horoskopski znakovi bolje od drugih znaju kako da se izbore za sebe. Tu prednjače vatreni znakovi, a evo zašto nikako ne bi trebalo da se nadate pobjedi kada uđete s njima u raspravu.

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka

Astrolozi kažu da je najteže osvojiti muškarca u znaku raka.

Mars započinje retrogradni hod, do 13. novembra budite oprezni

Od 9. septembra do 13. novembra planeta Mars kretaće se retrogradno, što će donijeti niz nepovoljnih događaja u ljubavnom životu, na poslovnom planu i u oblasti zdravlja svim znakovima Zodijaka.

Ovim horoskopskim znacima je odlazak na posao stres

Astrologija "tvrdi" da se neki horoskopski znakovi loše slažu s kolegama na poslu, pa im poslovni odnosi stvaraju stres, a ne veselje.

Pet najemotivnijih horoskopskih znakova, neki će vas iznenaditi

Ovih pet horoskopskih znakova neće lako zaboraviti ako ih povrijedite. Oni emocije proživljavaju puno dublje od ostalih, iako za neke od njih nikad to ne biste rekli.

Vječite neženje: Tri horoskopska znaka rijetko se odlučuju za brak

Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom.

Svaki šesti poslodavac gleda u horoskop kad zapošljava radnike

Svaki šesti vlasnik preduzeća, što je 16 procenata, obraća pažnju na horoskopske znake kandidata za posao, dok samo pet odsto stručnjaka u službi ljudskih resursa uzima u obzir znake zodijaka kandidata, pokazuju rezultati studije službe rabota.ru, koja je rađena u Rusiji.

Ova tri znaka su najveći rasipnici horoskopa: Nikad nemaju novca

Svi mi volimo da imamo novac, neki od nas umiju da ga sačuvaju i da prištede za crne dane, a nekima to naprosto ne ide.

Najčitanije