Hotel

U eksploziji u hotelu stradalo petoro

PERM - Pet osoba je poginulo u hotelu u ruskom gradu Permu, kada je rano ujutro eksplodirala toplovodna cijev sistema za grijanje, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Prodat hotel Ležimir na Fruškoj gori

SREMSKA MITROVICA - Hotel Ležimir na Fruškoj gori, koji je decenijama van upotrebe i u zapuštenom stanju, prodat je za skoro 20 miliona dinara, a novi vlasnik je kompanija "PH1 invest".

Boravio u hotelu deset dana, a nije platio

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da u hotelu na područja grada Doboja već deset dana boravi lice sa područja opštine Livno koje nije platilo troškove smještaja i ostale usluge, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Gost boravio u banjalučkom hotelu osam dana, račun nije platio

BANJALUKA - Banjalučka policija preduzima operativne i istražne mjere i radnje sa ciljem identifikovanja lica A.L. i rasvjetljavanja krivičnog djela "prevara" i "falsifikovanje isprava, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pet najboljih francuskih hotela za ljubitelje skijanja

U Francuskoj je u porastu nova generacija luksuznih hotela, koji kombinuju gostoprimstvo starog sveta sa najnovijim trendovima.

Šta gosti najviše kradu u hotelima s četiri i pet zvjezdica?

MINHEN - Većina hotelskih gostiju smatra sapune, kesice šampone, olovke, kape za tuširanje... suvenirima koje imaju pravo da spakuje u svoj kofer pri povratku kući, ali ima i onih koji iz hotela odnose televizore, klavire, dušeke, pa čak i preparirane životinje.

Turci ne odustaju od gradnje hotela u Budvi

Turska kompanija Mia investments preradila je idejno rješenje budućeg hotelsko-apartmanskog kompleksa, ali ne odustaje da ispred Jadranskog sajma, na 20 metara od Slovenske plaže, gradi dvije kule - jednu od 15, a drugu za jedan sprat višu.

Tramp prodaje hotel za dva miliona dolara po sobi

VAŠINGTON - Organizacija Tramp razmatra prodaju prava na Međunarodni hotel "Tramp" u Vašingtonu, rekao je za "Vol strit džornal" potpredsjednik kompanije Erik Tramp.

Drama u Nju Orleansu: Srušio se hotel, dvije osobe poginule

NJU ORLEANS - Najmanje dvije osobe su poginule, a jedna se vodi kao nestala kada se srušio dio hotela u izgradnji u Nju Orleansu, u američkoj saveznoj državi Luizijani.

Prozori ovog hotela gledaju samo na jug

Da li ste ikada poželjeli da provedete noć u iglu? Na najsjevernijem dijelu planete, otvara se hotel.

Najčitanije