Hotel

Ronaldinjo iz zatvora u hotel sa pet zvjezdica

Nekada najbolji fudbaler svijeta Brazilac Ronaldinjo poslije 32 dana u paragvajskom zatvoru pušten je da se brani sa slobode i suđenje će sačekati u jednom luksuznom hotelu u Asunsionu.

Luksuzni Karantin u hotelu koji u ponudi ima testiranje na virus korona

Lanac luksuznih apartmana u Švajcarskoj nudi karantenu s pet zvjezdica uz privatnog dostavljača, doktora i testiranje na virus korona.

"Banja Vrućica": Studenti u hotelu imaju ljekarski nadzor, osjećaju se dobro

TESLIĆ - Načelnik Republičkog štaba za vanredne situacije Milan Novitović izjavio je da su četiri studenta iz Bijeljine i po jedan iz Gacka i Srebrenice, koji su smješteni u karantin hotela "Posavina" u Banji Vrućici nakon povratka iz Njemačke, dobrog stanja i da borave u dobrim uslovima.

U hotelu "Evropa" i "Holidej" u Sarajevu otpušteni radnici koji su imali ugovor na određeno

SARAJEVO - Kompanija "Evropa" iz Sarajeva, u čijem su vlasništvu hoteli "Evropa" i "Holidej", otpustila je određen broj radnika zbog, kako je navedeno, novonastalih okolnosti uzrokovanih širenjem virusa korona.

Čovjek poslije 69 sati izvučen iz srušenog hotela-karantina

PEKING - Jedan čovjek izvučen je živ poslije 69 sati iz ruševina hotela u jugoistočnoj Kini u kojem je bio smješten karantin zbog virusa korona.

Najmanje deset mrtvih prilikom rušenja hotela, 28 još zatrpano

​ŠANGAJ - Broj žrtava u hotelu koji se srušio u kineskom gradu Kuanžou povećan je na 10, saopštilo je danas Ministarstvo za upravljanje vanrednim situacijama.

Zbog požara evakuisan hotel

MOSKVA - Nekoliko desetina ljudi evakuisano je nakon što je izbio požar u hotelu u centru Moskve, izjavio je neimenovani izvor iz hitnih službi.

Hotel u Skoplju u karantinu zbog korone?

SKOPLJE - Hotel u centru Skoplja stavljen je danas u karantin nakon što se posumnjalo da je gost iz inostranstva zaražen novim virusom korona, prenio je portal Plusinfo.

Stotine gostiju španskog hotela u karantinu

Stotine gostiju, smještenih u hotelu na španskom ostrvu Tenerife, ostaće u izolaciji 14 dana pošto je kod jednog gosta iz Italije potvrđen novi koronavirus.

Austrijski hotel u karantinu zbog virusa

Austrijske vlasti su stavile u karantin hotel u austrijskom turističkom centru Inzbruku, glavnom gradu pokrajine Tirol, u središtu Alpa, gdje je radila italijanska recepcionerka zaražena virusom korona, objavili su mediji.

Najčitanije