Hotel

Najmanje 10 mrtvih u napadu na hotel

MOGADIŠ - Najmanje 10 ljudi je danas poginulo u napadu ekstremista na hotel u somalskoj luci Kismajo, rekao je lokalni zvaničnik.

Američki državljanin ubio recepcionerku sarajevskog hotela?

SARAJEVO - U sarajevskom hotelu "Alem" na Vracama danas su u jutarnjim satima pronađena dva beživotna tijela, a kasnije je potvrđeno da je muškarac ubio ženu pa sebe.

U hotelu u Sarajevu pronađena dva tijela

SARAJEVO - ​U hotelu Alem u sarajevskom naselju Vraca, tačnije u ulici Put Mladih Muslimana 16, jutro su pronađena dva tijela, saznaju "Nezavisne".

Višković otvorio hotel "Zlatni bor" na Sokocu

SOKOLAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorio je večeras i zvanično hotel "Zlatni bor" na Sokocu u čiju je izgradnju uloženo 1.200.000 KM, a biće kategorisan sa četiri zvjezdice.

Holanđani kod Svetog Stefana grade petospratni hotel i 35 vila

​U zaleđu dviju najatraktivnijih plaža na području Svetog Stefana, Galije i Crvene glavice, na zemljišnom kompleksu od gotovo 56 hiljada kvadrata nići će luksuzno turističko naselje – hotel sa 35 vila.

Ovo je najčešća hotelska prevara

​Svako ima prioritete koje mora da ispuni pri rezervisanju hotelskog smeštaja. To može da bude ili dobra usluga, udoban bračni krevet, funkcionalan klima-urađaj... Ali ono na šta smo svi spremni da potrošimo malo više novca jeste "pogled na more".

Teroristički napad na hotel u Pakistanu

ISLAMABAD - Grupa terorista napala je hotel sa pet zvjezdica "Perl kontinental" u pakistanskom gradu Guadaru, saopštila je policija.

Sobarica iz Dalmacije: Dovode radnice iz Srbije, dala sam otkaz

SPLIT - Ugostitelji u Hrvatskoj će, zbog manjka radne snage, zaposliti i radnice koje dolaze iz Srbije, što je naišlo na bijes jednog broja zaposlenih, a ima i onih koji su zbog toga dali otkaz.

Otvorena jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj

ROVINJ - U Rovinju je danas otvoren Grand park hotel Rovinj, jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj.

Gorio hotel u Novom Sadu

NOVI SAD - Požar na krovu Hotela Park u Novom Sadu izbio je noćas nešto nakon ponoći, prenosi Prva televizija.

Najčitanije