Hotel

Velika pljačka u hotelu gdje živi Mesi

PARIZ - Maskirani pljačkaši ukrali su novac i nakit velike vrijednosti prilikom upada u pariski hotel, u kome živi fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi.

Srušio se dio hotela u gradu Sušou, osam mrtvih

ŠANGAJ - U primorskom gradu Sušou na jugoistoku Kine srušio se dio hotela Siđi Kajuan, poginulo je osmoro ljudi, a spasilačke ekipe od jutros tragaju za devet osoba koje su zatrpane u ruševinama, prenijeli su kineski mediji.

Ronaldov novi hotel, prvi van Evrope, pogledajte kako izgleda

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ima novu investiciju.

Propada hotel "Jagodina" s Titovom rezidencijom

Hotel "Jagodina" u centru grada, u kome je rezidenciju imao Josip Broz Tito, a arhitekta Miloš Konstatinović iz Beograda dobio nagradu za najbolje arhitektinsko rješenje u Srbiji 1979, ne radi već 15 godina i vidljivo propada.

Crnogorski hotel kažnjen, osoblje nije nosilo maske

PODGORICA - Turistička inspekcija kaznila je hotel "Zeta" u Bečićima sa 2.500 evra zbog nepoštovanja epidemioloških mjera, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Zaključao se u hotelsku sobu u Doboju i prijetio da će pucati

DOBOJ - Policija u Doboju danas je imala nesvakidašnju intervenciju, nakon što im je prijavljeno da se N.V. iz Visokog zaključao u sobu u dobojskom hotelu "Park" , te zaprijetio da će pucati ako iko nasilno pokuša da u sobu uđe, potvrđeno je "Nezavisnim".

U eksploziji srušen trospratni hotel

SOLUN- U eksploziji koja se noćas dogodila u blizini grčkog grada Kastorija nema povređenih, ali je srušen trospratni hotel, saopštile su lokalne vlasti.

Vjetar oštetio reklame na hotelu "Palas", zabranjen prolaz pješacima

Urbanističko-građevinska inspekcija i Komunalna policija u Banjaluci danas su, s ciljem zaštite života i zdravlja ljudi, zabranile prolaz pješaka na Trgu Krajine i dijelu parkinga uz hotel "Palas" jer su oštećene reklame na ovom ugostiteljskom objektu, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za inspekcijske poslove.

Kolja za "Nezavisne" o telenoveli "Hotel Balkan": Radimo bez kompromisa

Nikada nije igrao u TV noveli i nikada u toj mjeri prepotentnog, umišljenog čovjeka. Ipak, reditelj, scenarista, glumac i muzičar Nikola Pejaković Kolja priča da je uživao u ulozi nadmenog slastičara Slađana u telenoveli "Hotel Balkan".

Gosti iz BiH najbrojniji u luksuznim hotelima u Budvi

Najpopularnije crnogorsko ljetovalište Budva ove godine zbog pamdenije virusa korona bilježi značajan pad turista, ali ipak ima onih koji su Crnogorcima, koliko toliko spasili sezonu, a u njima prednjače gosti iz BiH.

Najčitanije