Hotel

Turci ne odustaju od gradnje hotela u Budvi

Turska kompanija Mia investments preradila je idejno rješenje budućeg hotelsko-apartmanskog kompleksa, ali ne odustaje da ispred Jadranskog sajma, na 20 metara od Slovenske plaže, gradi dvije kule - jednu od 15, a drugu za jedan sprat višu.

Tramp prodaje hotel za dva miliona dolara po sobi

VAŠINGTON - Organizacija Tramp razmatra prodaju prava na Međunarodni hotel "Tramp" u Vašingtonu, rekao je za "Vol strit džornal" potpredsjednik kompanije Erik Tramp.

Drama u Nju Orleansu: Srušio se hotel, dvije osobe poginule

NJU ORLEANS - Najmanje dvije osobe su poginule, a jedna se vodi kao nestala kada se srušio dio hotela u izgradnji u Nju Orleansu, u američkoj saveznoj državi Luizijani.

Prozori ovog hotela gledaju samo na jug

Da li ste ikada poželjeli da provedete noć u iglu? Na najsjevernijem dijelu planete, otvara se hotel.

Počelo snimanje filma "Hotel 'Beograd'"

U Beogradu je počelo snimanje srpsko-ruskog filma "Hotel `Beograd`" u režiji Konstantina Statskog u kojem glavne uloge igraju Miloš Biković i Diana Požarska.

Nije mediteranski: Turci moraju mijenjati izgled hotela u Budvi

PODGORICA - Turska kompanija "Mia investments" moraće da izmjeni izgled hotelsko-apartmanskog kompleksa "Mia Budva" koji namjerava da gradi u Budvi jer nije u mediteranskom duhu, odlučilo je crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja.

Hoće li poslije pola vijeka Hotel Jugoslavija vratiti stari sjaj

BEOGRAD - Hotel Jugoslavija otvoren je na današnji dan prije pola vijeka, kao jedan od najluksuznijih i najvećih hotela Evrope nakon što je njegova gradnja trajala više od dvije decenije , koliko skoro isto sada čeka da povrati stari sjaj.

Najmanje 10 mrtvih u napadu na hotel

MOGADIŠ - Najmanje 10 ljudi je danas poginulo u napadu ekstremista na hotel u somalskoj luci Kismajo, rekao je lokalni zvaničnik.

Američki državljanin ubio recepcionerku sarajevskog hotela?

SARAJEVO - U sarajevskom hotelu "Alem" na Vracama danas su u jutarnjim satima pronađena dva beživotna tijela, a kasnije je potvrđeno da je muškarac ubio ženu pa sebe.

U hotelu u Sarajevu pronađena dva tijela

SARAJEVO - ​U hotelu Alem u sarajevskom naselju Vraca, tačnije u ulici Put Mladih Muslimana 16, jutro su pronađena dva tijela, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije