Hotel

Hoteli u Kataru žele osoblje iz BiH

SARAJEVO - Luksuzni lanac hotela "Wyndham" traži u BiH osoblje za rad u Kataru, a oglas je raspisan na bh. sajtovima za traženje posla. Traže se radnici na šest pozicija.

Neobičan hotel u Tokiju: Goste dočekuju roboti dinosaurusi

Jedan hotel u Tokiju nudi gostima nesvakidašnji doček - robote dinosauruse na recepciji, ali to nije jedina neobičnost, jer ovaj ugostiteljski objekat raspolaže i akvarijumom u kojem se takođe nalaze roboti, ovoga puta u obliku raznobojnih svjetlećih riba.

Hitlerovo odmaralište postaje luksuzan resort

BERLIN - Veliko odmaralište koje se prostire duž gotovo pet kilometara Baltičkog mora, Prora, izgrađeno u sklopu nacističkog programa odmora njemačkih vojnika i fabričkih radnika, i službeno postaje luksuzan turistički hotelski kompleks.

Šangaj dobija hotel sa 16 spratova ispod zemlje

Luksuzni hotel "InterContinental Shanghai Wonderland", koji se skoro kompletan nalazi ispod nivoa zemlje, odnosno u dubokoj jami nekadašnjeg kamenoloma u jugozapadnom Šangaju, biće otvoren do kraja ove godine.

Dodatak koji je san svakog avanturiste

Ako volite da spavate u prirodi, a pritom ne želite velike troškove, ovo rješenje bi moglo da bude idealna opcija.

Hotel Transilvanija 3 stiže u bh kina 2. avgusta

Vampirska ljubav je u zraku! Jeste li spremni za potpuno drugačijeg Drakulu? Šta se dogodi kada najpoznatiji vampir u istoriji odluči uzeti odmor i malo se opustiti s porodicom i prijateljima?

"Stara Banja" hotela "Kardial" obogatila ponudu novim tretmanima

TESLIĆ - Medical&Wellness centar "Stara Banja" hotela "Kardial", u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" u Tesliću, najveći je wellness centar u Bosni i Hercegovini i prostire se na 1.500 metara kvadratnih.

Evakuisan hotel u Rostovu, ali u njemu nije bilo fudbalera

ROSTOV - Hotel Topos u Rostovu na Donu, gdje se odžavaju utakmice Svjetskog prvenstva u fudbalu, evakuisala je policija.

Gorio hotel u centru Londona

LONDON - Veliki požar izbio je danas u blizini Hajd parka u centru Londona, javio je BBC.

Spektakularni hotel s pogledom na Himalaje

Arhitektonski studio iz Šri Lanke 'Zowa Architects' upotrebio je bambusovu trsku za prekrivanje fasade butik hotela Kumaon u Utarkhandu u Indiji.

Najčitanije