Hotel

Novo kinesko čudo: Hotel u rudarskoj jami, 16 spratova ispod zemlje

ŠANGAJ - Luksuzni hotel koji će biti otvoren u utorak u Šangaju nudi gostima s dubokim džepom šansu za veoma dubok san, javlja AP.

Ponovo odgođena prodaja hotela Vučko na Jahorini

SOKOLAC - U Osnovnom sudu u Sokocu za danas je bila zakazana prodaja Hotela Vučko na Jahorini, ali je ponovo odgođena. Prethodna licitacija je odgođena zbog nepotpune dokumentacije. Hotel se prodaje zbog višemilionskih dugovanja za kredite.

Hoteli u Kataru žele osoblje iz BiH

SARAJEVO - Luksuzni lanac hotela "Wyndham" traži u BiH osoblje za rad u Kataru, a oglas je raspisan na bh. sajtovima za traženje posla. Traže se radnici na šest pozicija.

Neobičan hotel u Tokiju: Goste dočekuju roboti dinosaurusi

Jedan hotel u Tokiju nudi gostima nesvakidašnji doček - robote dinosauruse na recepciji, ali to nije jedina neobičnost, jer ovaj ugostiteljski objekat raspolaže i akvarijumom u kojem se takođe nalaze roboti, ovoga puta u obliku raznobojnih svjetlećih riba.

Hitlerovo odmaralište postaje luksuzan resort

BERLIN - Veliko odmaralište koje se prostire duž gotovo pet kilometara Baltičkog mora, Prora, izgrađeno u sklopu nacističkog programa odmora njemačkih vojnika i fabričkih radnika, i službeno postaje luksuzan turistički hotelski kompleks.

Šangaj dobija hotel sa 16 spratova ispod zemlje

Luksuzni hotel "InterContinental Shanghai Wonderland", koji se skoro kompletan nalazi ispod nivoa zemlje, odnosno u dubokoj jami nekadašnjeg kamenoloma u jugozapadnom Šangaju, biće otvoren do kraja ove godine.

Dodatak koji je san svakog avanturiste

Ako volite da spavate u prirodi, a pritom ne želite velike troškove, ovo rješenje bi moglo da bude idealna opcija.

Hotel Transilvanija 3 stiže u bh kina 2. avgusta

Vampirska ljubav je u zraku! Jeste li spremni za potpuno drugačijeg Drakulu? Šta se dogodi kada najpoznatiji vampir u istoriji odluči uzeti odmor i malo se opustiti s porodicom i prijateljima?

"Stara Banja" hotela "Kardial" obogatila ponudu novim tretmanima

TESLIĆ - Medical&Wellness centar "Stara Banja" hotela "Kardial", u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" u Tesliću, najveći je wellness centar u Bosni i Hercegovini i prostire se na 1.500 metara kvadratnih.

Evakuisan hotel u Rostovu, ali u njemu nije bilo fudbalera

ROSTOV - Hotel Topos u Rostovu na Donu, gdje se odžavaju utakmice Svjetskog prvenstva u fudbalu, evakuisala je policija.

Najčitanije