Hotel

Kolja za "Nezavisne" o telenoveli "Hotel Balkan": Radimo bez kompromisa

Nikada nije igrao u TV noveli i nikada u toj mjeri prepotentnog, umišljenog čovjeka. Ipak, reditelj, scenarista, glumac i muzičar Nikola Pejaković Kolja priča da je uživao u ulozi nadmenog slastičara Slađana u telenoveli "Hotel Balkan".

Gosti iz BiH najbrojniji u luksuznim hotelima u Budvi

Najpopularnije crnogorsko ljetovalište Budva ove godine zbog pamdenije virusa korona bilježi značajan pad turista, ali ipak ima onih koji su Crnogorcima, koliko toliko spasili sezonu, a u njima prednjače gosti iz BiH.

BMW-om nakon sudara uletio u motel

BIJELJINA - Vozač BMW-a uletio je jutros nakon sudara u motel Šumice u Bijeljini.

U Tivtu se gradi ekskluzivni hotel

Ministarstvo finansija Crne Gore raspisalo je javni poziv za tridesetogodišnji zakup državnih 24.751 kvadrata u Ðuraševićima kod Tivta.

Pucao na majku i dijete u hotelu jer nisu držali distancu

MAJAMI BIČ - Jedan muškarac uhapšen je nakon što je pucao na majku i sina u hotelu u Majami Biču na Floridi, iznerviran jer nisu poštovali mjere socijalnog distanciranja.

Privredna komora RS uputila inicijativu: Broj gostiju prema kvadraturi

BANJALUKA - Privredna komora Republike Srpske uputila je Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske inicijativu da se sigurnost gostiju obezbijedi propisivanjem broja prisutnih prema kvadraturi prostora, saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.

Polovina hotela u Crnoj Gori zatvorena zbog epidemije

Gotovo polovina svih hotela u Crnoj Gori ne radi zbog epidemije virusa korona i pitanje je da li će se uopšte otvarati ove godine, nezvanično saznaje podgorička Pobjeda.

Kadrovi serije "Hotel Balkan" u kući staroj 200 godina

Ovih dana se u dvorištu nekadašnje kuće porodice Ćejvan, stare više od 200 godina, ponovo pokreće filmska priča Banjaluke, u režiji "Bosonoga produkcije", koja u posljednje vrijeme niže zapažene projekte. Jedan od njih je i serija "Hotel Balkan", čija ekipa vrijedno snima na jednoj od najstarijih i najznačajnijih lokacija u gradu na Vrbasu.

Nadomak Banjaluke niče filmski grad

Domaća javnost upoznata je sa informacijom da se u Velikom Blaškom, nadomak Banjaluke, snima serija "Hotel Balkan", čije će emitovanje početi na jesen, a iz "Bosonoga produkcije", koja radi na pripremi serijala, poručuju kako ovdje neće stati, jer je u planu snimanje druge sezone ove serije, ali i proširenje studijskih kapaciteta gradnjom novog studija i stvaranjem pravog filmskog grada.

Monodrama Mie Begović 27. juna u gradu na Vrbasu

BANJALUKA - Nakon pauze od tri mjeseca, 27. juna u ljetnoj bašti hotela "Jelena" biće odigrana prva pozorišna predstava u Banjaluci, a riječ je o monodrami "Sve što sam prešutjela" poznate hrvatske glumice Mie Begović. Begovićeva u grad na Vrbasu stiže na poziv agencije "Venturo", koja iza sebe ima nekoliko uspješnih organizacija poznatih pozorišnih komada.

Najčitanije