Hotel

Prozori ovog hotela gledaju samo na jug

Da li ste ikada poželjeli da provedete noć u iglu? Na najsjevernijem dijelu planete, otvara se hotel.

Počelo snimanje filma "Hotel 'Beograd'"

U Beogradu je počelo snimanje srpsko-ruskog filma "Hotel `Beograd`" u režiji Konstantina Statskog u kojem glavne uloge igraju Miloš Biković i Diana Požarska.

Nije mediteranski: Turci moraju mijenjati izgled hotela u Budvi

PODGORICA - Turska kompanija "Mia investments" moraće da izmjeni izgled hotelsko-apartmanskog kompleksa "Mia Budva" koji namjerava da gradi u Budvi jer nije u mediteranskom duhu, odlučilo je crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja.

Hoće li poslije pola vijeka Hotel Jugoslavija vratiti stari sjaj

BEOGRAD - Hotel Jugoslavija otvoren je na današnji dan prije pola vijeka, kao jedan od najluksuznijih i najvećih hotela Evrope nakon što je njegova gradnja trajala više od dvije decenije , koliko skoro isto sada čeka da povrati stari sjaj.

Najmanje 10 mrtvih u napadu na hotel

MOGADIŠ - Najmanje 10 ljudi je danas poginulo u napadu ekstremista na hotel u somalskoj luci Kismajo, rekao je lokalni zvaničnik.

Američki državljanin ubio recepcionerku sarajevskog hotela?

SARAJEVO - U sarajevskom hotelu "Alem" na Vracama danas su u jutarnjim satima pronađena dva beživotna tijela, a kasnije je potvrđeno da je muškarac ubio ženu pa sebe.

U hotelu u Sarajevu pronađena dva tijela

SARAJEVO - ​U hotelu Alem u sarajevskom naselju Vraca, tačnije u ulici Put Mladih Muslimana 16, jutro su pronađena dva tijela, saznaju "Nezavisne".

Višković otvorio hotel "Zlatni bor" na Sokocu

SOKOLAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorio je večeras i zvanično hotel "Zlatni bor" na Sokocu u čiju je izgradnju uloženo 1.200.000 KM, a biće kategorisan sa četiri zvjezdice.

Holanđani kod Svetog Stefana grade petospratni hotel i 35 vila

​U zaleđu dviju najatraktivnijih plaža na području Svetog Stefana, Galije i Crvene glavice, na zemljišnom kompleksu od gotovo 56 hiljada kvadrata nići će luksuzno turističko naselje – hotel sa 35 vila.

Ovo je najčešća hotelska prevara

​Svako ima prioritete koje mora da ispuni pri rezervisanju hotelskog smeštaja. To može da bude ili dobra usluga, udoban bračni krevet, funkcionalan klima-urađaj... Ali ono na šta smo svi spremni da potrošimo malo više novca jeste "pogled na more".

Najčitanije