Hotel Beograd

Lokalizovan požar u hotelu, sva djeca evakuisana

BEOGRAD - Pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je izbio danas oko 12.30 časova na prvom spratu hotela „N“ na Voždovcu i tom prilikom niko nije povrijeđen.

U hotelu u Beogradu zarobljeno 30 djece, kulja gust dim

BEOGRAD - U Hotelu N na Voždovcu u kojem je oko 12 sati izbio požar nalazi se puno djece, a kako prenose mediji u ovom ugostiteljskom objektu ima ih sigurno oko 30.

Gori hotel u Beogradu, djeca zarobljena na prozoru

BEOGRAD - Dvoje djece zarobljeno je na simsu prozora, na trećem spratu Hotela N u Beogradu, gdje je oko 12.30 časova izbio požar.

Počelo snimanje filma "Hotel 'Beograd'"

U Beogradu je počelo snimanje srpsko-ruskog filma "Hotel `Beograd`" u režiji Konstantina Statskog u kojem glavne uloge igraju Miloš Biković i Diana Požarska.

Hoće li poslije pola vijeka Hotel Jugoslavija vratiti stari sjaj

BEOGRAD - Hotel Jugoslavija otvoren je na današnji dan prije pola vijeka, kao jedan od najluksuznijih i najvećih hotela Evrope nakon što je njegova gradnja trajala više od dvije decenije , koliko skoro isto sada čeka da povrati stari sjaj.

Beogradu trebaju novi hoteli, uskoro Hilton i Mona Plaza

BEOGRAD - Beograd nema dovoljno hotela, ali ni drugih smještajnih kapaciteta u odnosu na broj turista koji ga posjećuju, ocjenjuje za Tanjug direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović i najavljuje da će ove godine biti otvoreni novi hoteli.

Najčitanije