Hoteli

Ugostitelji traže duže radno vrijeme i dozvolu za više gostiju

TREBINJE- Situacija u hotelijerstvu i turizmu uopšte je bolja u Trebinju, nego li u Banjaluci, ali ni u trebinjskom turizmu situacija nije bi približna onoj koja se u ovoj godini očekivala, zbog čega je potrebno u cijeloj Republici Srpskoj preduzeti adekvatne mjere da se posljedice ublaže.

Oko 10.000 prijava za trebinjske vaučere

TREBINJE- U Trebinju će, sudeći po aplikaciji „Ljetuj u Trebinju“, i ove godine odmor provesti veliki broj turista, jer je za vaučere vrijednosti po 150 maraka, koje su obezbijedili Turistička organizacija Trebinja i Grad Trebinje, stiglo oko 10 hiljada prijava.

Hoteli u Egiptu pripremaju se za turiste

KAIRO - Hoteli u Egiptu polako otvaraju vrata za turiste, prije svega domaće uz strogo poštovanje bezbjednosnih pravila vlade koja uključuju obavezno prisustvo doktora, redovnu provjeru temperature gostiju i zonu za karantin.

Otvoreni hoteli u Austriji

BEČ - Hoteli u Austriji od danas su otvoreni u okviru dodatnog ublažavanja restrikcija koje su bile uvedene povodom epidemije virusa korona.

Inspektori provjeravaju hotele i stanove na dan u Banjaluci

BANJALUKA - Gradski inspektori, uoči novogodišnjih praznika, intenzivno kontrolišu uslove smještaja u hotelima, hostelima, motelima kao i u privatnim objektima, takozvanim stanovima na dan, rekli su u Odjeljenju za inspekcijske poslove u Gradskoj upravi Banjaluka.

Hrvatski hotelijeri smanjuju cijene usluga i u sezoni

ZAGREB - Poučeni prošlogodišnjim iskustvom nesigurnog turističkog tržišta hrvatski hotelijeri i vlasnici kuća ovu sezonu započeli su akcijskim cijenama, last minit ponudama i popustima do čak 35 odsto i to ne samo za period predsezone, već i u glavnoj turističkoj sezoni, piše zagrebački Jutarnji list.

Najčitanije