Hrvatska

Istraživanje: Ko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj?

ZAGREB - Ko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i u čemu se kriju razlozi njihove atraktivnosti, otkriva petnaesto po redu istraživanje "Poslodavac prvog izbora".

Tražila maserke pa ih tjerala na prostituciju

Policijski službenici zagrebačke Policijske uprave završili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnova sumnje da je počinila tri krivična djela prostitucije, objavila je policija.

Hrvatski hotelijeri smanjuju cijene usluga i u sezoni

ZAGREB - Poučeni prošlogodišnjim iskustvom nesigurnog turističkog tržišta hrvatski hotelijeri i vlasnici kuća ovu sezonu započeli su akcijskim cijenama, last minit ponudama i popustima do čak 35 odsto i to ne samo za period predsezone, već i u glavnoj turističkoj sezoni, piše zagrebački Jutarnji list.

Predstavnika Srba pretukao osumnjičeni za zločine u logorima u Brodu

ZAGREB - Potpredsjednik Savjeta srpske nacionalne manjine grada Kastva Radoje Petković, koji je brutalno pretučen krajem aprila, i dalje je u komi, a prognoze su dosta loše, a napadača u Republici Srpskoj sumnjiče za premlaćivanja, nanošenje teških povred i silovanja po logorima u Brodu na početku rata, piše "Jutarnji list".

Vježba u Hrvatskoj: U američkom desantu na Slunj i "kosovski vojnici"

ZAGREB - Na međunarodnoj vojnoj vežbi "Hitni odgovor 19", koja se održava na teritoriji Hrvatske, izvršen je vazdušni desant američkih snaga na vojni poligon "Eugen Kvaternik" kod Slunja, saopštilo je danas hrvatsko Ministarstvo odbrane, prenosi Hina.

Hrvatu koji je pozdravljao 'Hitlerovim pozdravom' zabranjen ulazak u Austriju

​BEČ - Hrvatskom državljaninu koji je juče zbog nacističkog pozdrava uhapšen nakon komemoracije u Blajburgu izrečena je zabrana ponovnog ulaska u Austriju, saopštila je policija u Koruškoj u nedjelju.

Hrvatska policija negira sve optužbe švajcarske televizije

ZAGREB - Hrvatsko ministarstvo unutrašnjih poslova negiralo je danas sve optužbe švajcarske televiziji SRF, koja je prenijela da hrvatski policajci krše međunarodne zakone i prisilno vraćaju migrante u BiH.

Procurio snimak kako hrvatski graničari "tretiraju" migrante i vraćaju ih u BiH

ZAGREB - Iz šume izlaze graničari s hrvatskim uniformama i grupa od 30 osoba s rancima i pokrivačima. Graničari ih zaustavljaju i vraćaju prema BiH.

Mladića ubila prikolica dok je mijenjao gumu

Mlađi muškarac poginuo je danas na državnoj cesti između Polače i Knina kad je ga je prignječila prikolica dok je mijenjao gumu.

U Hrvatskoj Sava raste, Una i Korana opadaju

ZAGREB - Rijeka Sava kod Jasenovca je u porastu i iznosi 807 centimetara, dok je nivo Une u Hrvatskoj Kostajnici 463 i Korane u Karlovcu 785 centimetara i u blagom su opadanju.

Najčitanije