Hrvatska Vlada

Na zgradi Vlade Federacije BiH u Mostaru zastave Hrvatske

MOSTAR - Na zgradi federalnih institucija u Mostaru bilo je postavljeno šest zastava Hrvatske koje su uklonjene jutros, uoči zasjedanja Vlade Federacije BiH u ovom gradu.

Hrvatski ministar odbrane nije dobrodošao u Srbiju

BEOGRAD - Vlada Srbije donijela je danas odluku o mjerama reciprociteta Hrvatskoj, prema kojima potpredsjednik vlade i ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević do daljeg nije dobrodošao u Srbiju.

Hrvatski sabor danas glasa o povjerenju vladi

ZAGREB - Današnja sjedica Hrvatskog sabora, na kojoj bi trebalo da se glasa o (ne) povjerenja vladi Andreja Plenkovića započela je petnaestominutnom pauzom.

Plenković: Spremni smo na otvoreni dijalog s BiH o Pelješkom mostu

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izvijestio je danas ministre u Vladi kako se čuo sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem sa kojim je razgovarao o brojnim pitanjima, o odnosima Hrvatske i BiH, pa i o pitanju Pelješkog mosta "koji je opet donio neke teme u javni prostor".

Plenković poručio BiH: Pelješki most će biti izgrađen

ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković u uvodnom obraćanju tokom zasjedanja Vlade osvrnuo se i na projekt izgradnje Pelješkog mosta.

Plenković: Nećemo primjenjivati presudu arbitražnog suda

ZAGREB - Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković rekao je danas da ta zemlja neće primjenjivati presudu Arbitražnog suda u Hagu kojom su Sloveniji pripale tri četvrtine Piranskog zaliva, te joj je omogućen slobodan prolaz kroz dio hrvatskog mora.

Izabrani novi članovi Vlade Hrvatske

ZAGREB - Hrvatski Sabor izabrao je sa 78 glasova nove članove Vlade.

Plenković: Vlada pokazala da vodi brigu o javnim financijama

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković osvrnuo se danas na sjednici Vlade na poboljšano stanje javnih financija Hrvatske te poručio kako se očekuje kontinuiran BDP-a.

Plenković smijenio trojicu ministra iz Mosta

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković smijenio je danas trojicu ministara iz Mosta nezavisnih lista, koji su glasali za smjenu ministra finansija Zdravka Marića.

AFERA "DNEVNICE": Sumnjivi putni nalozi i u Plenkovićevoj vladi

ZAGREB Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je juče da postoji još niz slučajeva nepravilnosti i nezakonitosti u pogledu putnih naloga izdatih u Vladi u prošlom vremenu.

Najčitanije