Huan Guaido

Maduro: Doći će dan kada će Guaido biti uhapšen

KARAKAS - Venecuelanski predsjednik Nikolas Maduro izjavio je danas da vlasti nisu pritvorile lidera opozicije Huana Guaida zato što sudovi to nisu naredili, ali je upozorio: "To će se dogoditi".

Guaido: Maduro je kukavica, uhapsio je mog ujaka

KARAKAS - Venecuelanski opozicioni lider Huan Guaido nazvao je danas predsednika Venecuele Nikolasa Madura kukavicom, jer je njegovog ujaka, koga nema od utorka, navodno uhapsio po povratku Guaida sa međunarodne turneje, na kojoj je tražio podršku stranih lidera.

Tramp i Guaido se sastali u Bijeloj kući

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp sastao se sa liderom opozicije u Venecueli Huanom Gvaidoom, saopšteno je iz Bijele kuće.

Pompeo se sastao sa Guaidom, najavio nove sankcije

BOGOTA - Američki državni sekretar Majk Pompeo najavio je nove akcije SAD za podršku opozicionog venecuelanskog lidera Huana Guaida.

Guaido optužen za veleizdaju

KARAKAS - Državni tužilac Venecuele otvorio je istragu protiv opozicionara i samoproglašenog šefa države Huana Guaida, za veleizdaju.

Guaido bojkotuje prijevremene izbore u Venecueli

KARAKAS - Lider opozicije u Venecueli Huan Guaido poručio je da politički protivnici predsjednika Nikolasa Madura neće učestovati ni na kakvim prijevremenim izborima koji budu raspisani.

Grčka priznala Guaida za privremenog predsjednika Venecuele

ATINA - Nova Vlada Grčke saopštila je da priznaje lidera venecuelanske opozicije Huana Guaida za privremenog predsjednika Venecuele.

Guaido: Nisu u planu pregovori sa Madurom

KARAKAS - Lider opozicije u Venecueli Huan Guaido izjavio je da opozicija trenutno ne planira da učestvuje u novoj rundi pregovora u Norveškoj s predstavnicima predsjednika Nikolasa Madura, nakon posljednjih neuspjelih pregovora održanih 29. maja.

Guaidova supruga objavila fotografiju sa Đukanovićem

Supruga lidera opozicije u Venecueli Huana Guaida, Fabijana Rosales objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Haotično stanje u Venecueli za jedne vojni puč, za druge pobuna

KARAKAS - Jedino što je izvesno to je da na ulicama glavnog grada Venecuele Karakasa danas vlada haotična situacija, nakon što je samoproglašeni lider Huan Guaido pozvao na puč.

Najčitanije