Huan Guaido

Guaido optužen za veleizdaju

KARAKAS - Državni tužilac Venecuele otvorio je istragu protiv opozicionara i samoproglašenog šefa države Huana Guaida, za veleizdaju.

Guaido bojkotuje prijevremene izbore u Venecueli

KARAKAS - Lider opozicije u Venecueli Huan Guaido poručio je da politički protivnici predsjednika Nikolasa Madura neće učestovati ni na kakvim prijevremenim izborima koji budu raspisani.

Grčka priznala Guaida za privremenog predsjednika Venecuele

ATINA - Nova Vlada Grčke saopštila je da priznaje lidera venecuelanske opozicije Huana Guaida za privremenog predsjednika Venecuele.

Guaido: Nisu u planu pregovori sa Madurom

KARAKAS - Lider opozicije u Venecueli Huan Guaido izjavio je da opozicija trenutno ne planira da učestvuje u novoj rundi pregovora u Norveškoj s predstavnicima predsjednika Nikolasa Madura, nakon posljednjih neuspjelih pregovora održanih 29. maja.

Guaidova supruga objavila fotografiju sa Đukanovićem

Supruga lidera opozicije u Venecueli Huana Guaida, Fabijana Rosales objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Haotično stanje u Venecueli za jedne vojni puč, za druge pobuna

KARAKAS - Jedino što je izvesno to je da na ulicama glavnog grada Venecuele Karakasa danas vlada haotična situacija, nakon što je samoproglašeni lider Huan Guaido pozvao na puč.

Guaido pozvao vojsku na završnu fazu smjene Madura

KARAKAS - Lider opozicije u Venecueli Huan Guaido pozvao je venecuelansku vojsku da ga podrži u prekidanju "uzurpacije" koju vrši predsjednik Nikolas Maduro.

Guaido ne može biti na javnoj funkciji sljedećih 15 godina

KARAKAS - Vlada Venecuele zabranila je lideru opozicije Huanu Guaidu da bude na javnoj funciji sljedećih 15 godina.

Uhapšeni šef Guaidovog kabineta i poslanik opozicije

KARAKAS - Agenti državne obavještajne službe uhapsili su Roberta Marera, šefa kabineta lidera opozicije u Venecueli Huana Guaida, saopšteno je iz Guaidovog tima za odnose sa medijima.

Rusi nazvali Guaida, predstavili se kao predsjednik Švajcarske i obećali mu Madurov novac

Ruski prankeri Vovan i Leksus (Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov) razgovarali su sa liderom venecuelanske opozicije Huanom Guaidom, predstavivši se kao predsjednik Švajcarske Uli Maurer.

Najčitanije