Huawei

Google objasnio zašto ih nema na Huawei telefonima

Zabrana koju su SAD uvele u velikoj mjeri sprječava američke kompanije da rade sa Huawei i ZTE.

Amerika proširila optužnicu protiv Huaweija

Američka vlada dodala je nove tačke optužnice protiv kineskog tehnološkog proizvođača Huaweija što je dovelo do većeg pogoršanja diplomatskih odnosa između ove dvije zemlje.

Soroš upozorava: Si je prijetnja za EU

Kineski predsjednik Si Đinping predstavlja "prijetnju" za Evropsku uniju i njene vrijednosti, navodi milijarder Džordž Soroš u juče objavljenom autorskom tekstu.

Huawei planira otvoriti proizvodne pogone u Evropi

Kineska tehnološka firma Huawei objavila je da je odlučila uspostaviti proizvodne baze za 5G uređaje u Evropi, tako da "zaista ima 5G za Evropu proizveden u Evropi", javlja Xinhua.

Huawei prestigao Apple, postao drugi najveći proizvođač telefona

Prema najnovijem izveštaju, Huawei je prešao Apple po broju isporučenih telefona širom svijeta. Na taj način postao je drugi najveći proizvođač na svijetu. Južnokorejski Samsung i dalje drži prvu poziciju.

Huawei našao zamjenu za Google Maps

Nakon što im je uskraćen pristup Googleovim servisima u kineskoj kompaniji Huawei bili su prisiljeni pronaći zamjene za popularne aplikacije koje div iz Mountain Viewa nudi.

Huawei obećao 5G telefone ispod 150 dolara do kraja godine

Kineski gigant Huawei najavio je 5G telefone sa cijenom ispod 150 dolara do kraja 2020. godine.

Njemački ministar: Huawei nam je potreban za izgradnju mreže 5G

Ministar unutrašnjih poslova Njemačke Horst Zehofer izjavio je kako smatra da ta zemlja u kratkom periodu ne može izgraditi mobilnu mrežu 5G bez kineskog giganta u toj oblasti Huaweija.

Huawei dobio zeleno svjetlo za radove na 5G mreži

Huawei sada i zvanično ima priliku da pomogne drugom najvećem interenet tržištu na svijetu da izgradi 5G mrežu.

Huawei otvorio 5G Innovation centar u Londonu

Huawei je zvanično otvorio svoj 5G Innovation and Experience centar u Londonu, što će im pomoći da ostvare bolju kolaboraciju sa britanskim 5G ekosistemom, ali i da bolje prouče potencijalne uticaje 5G tehnologije u realnom radu.

Najčitanije