Huawei

Huawei predstavio premijum tablet MatePad Pro

Rješenja za punch-hole kamere u displejima smo do sada viđali samo na telefonima, a kompanija Huawei je odlučila da ovaj dizajn sada implementira i na svoj najnoviji MatePad Pro tablet. U pitanju je tablet uređaj iz premijum segmenta, koji ima karakteristike da se na tržištu takmiči sa iPad Pro i Samsung Galaxy Tab S6 modelima.

Microsoftu dozvoljeno da ponovo prodaje softvere Huaweiju

Američke vlasti su dozvolile kompaniji Microsoft da ponovo prodaje softver kineskom Huaweiju.

Uskoro stiže Huawei MatePad Pro

Trenutno Apple iPad Pro nema pravu konkurenciju, ali izgleda da će se to uskoro promijeniti. Po svemu sudeći, novi Huawei MatePad Pro, koji će se u prodaji pojaviti 25. novembra, moći će da „stane na crtu“ Apple iPad Pro-u 11.

"Huawei" dijeli bonuse radnicima

PEKING - "Huawei" će isplatiti bonuse svojim radnicima jer su pomogli da kompanija izdrži američke sankcije koje su ugrozile njeno poslovanje sa mobilnim telefonima i ostale poslovne aktivnosti.

Huawei objavio listu tehnologija koje će uz 5G transformisati svijet

Ovogodišnji Global Mobile Broadband, forum mobilne širokopojasne mreže, okuplja više od 1600 predstavnika prevoznika, proizvođača opreme, organizacija za standardizaciju, analitičkih firmi i medija.

Huawei Mate 30 stiže u Evropu?

Huawei je svoj najnoviji premijum model telefona visoke klase - Mate 30 Pro zvanično predstavio još u drugoj polovini septembra, ali prodaja tog uređaja u Evropi još uvijek nije počela.

Stigao Huawei Nova 5T s pet UI kamera

Huawei Nova 5T dolazi sa sistemom koji kombinuje četiri zadnje kamere: glavnu (48 MP), ultra-širokougaonu (16 MP), makro (2 MP) i dubinsku (2 MP).

"Savitljivi" Huawei konačno stiže u novembru

Više puta odlagani Huaweijev telefon sa ekranom na preklop - Mate X, konačno će u novembru biti pušten u prodaju, saopšteno je na zvaničnom predstavljanju tog uređaja u Kini.

Berlin neće isključiti Huawei iz 5G mobilnih mreža

Njemačka je saopštila da neće isključiti kinesku kompaniju Huawei iz svojih 5G mobilnih mreža, jer želi da stvori ravnopravan teren za prodavce.

Huawei povećao prodaju uprkos sankcijama

PEKING - Kineski tehnološki gigant Huawei objavio je podatak o povećanju prodaje uprkos američkim sankcijama koje ugrožavaju njegov segment pametnih telefona i mrežne opreme.

Najčitanije