Huawei

Uskoro stiže Huawei MatePad Pro

Trenutno Apple iPad Pro nema pravu konkurenciju, ali izgleda da će se to uskoro promijeniti. Po svemu sudeći, novi Huawei MatePad Pro, koji će se u prodaji pojaviti 25. novembra, moći će da „stane na crtu“ Apple iPad Pro-u 11.

"Huawei" dijeli bonuse radnicima

PEKING - "Huawei" će isplatiti bonuse svojim radnicima jer su pomogli da kompanija izdrži američke sankcije koje su ugrozile njeno poslovanje sa mobilnim telefonima i ostale poslovne aktivnosti.

Huawei objavio listu tehnologija koje će uz 5G transformisati svijet

Ovogodišnji Global Mobile Broadband, forum mobilne širokopojasne mreže, okuplja više od 1600 predstavnika prevoznika, proizvođača opreme, organizacija za standardizaciju, analitičkih firmi i medija.

Huawei Mate 30 stiže u Evropu?

Huawei je svoj najnoviji premijum model telefona visoke klase - Mate 30 Pro zvanično predstavio još u drugoj polovini septembra, ali prodaja tog uređaja u Evropi još uvijek nije počela.

Stigao Huawei Nova 5T s pet UI kamera

Huawei Nova 5T dolazi sa sistemom koji kombinuje četiri zadnje kamere: glavnu (48 MP), ultra-širokougaonu (16 MP), makro (2 MP) i dubinsku (2 MP).

"Savitljivi" Huawei konačno stiže u novembru

Više puta odlagani Huaweijev telefon sa ekranom na preklop - Mate X, konačno će u novembru biti pušten u prodaju, saopšteno je na zvaničnom predstavljanju tog uređaja u Kini.

Berlin neće isključiti Huawei iz 5G mobilnih mreža

Njemačka je saopštila da neće isključiti kinesku kompaniju Huawei iz svojih 5G mobilnih mreža, jer želi da stvori ravnopravan teren za prodavce.

Huawei povećao prodaju uprkos sankcijama

PEKING - Kineski tehnološki gigant Huawei objavio je podatak o povećanju prodaje uprkos američkim sankcijama koje ugrožavaju njegov segment pametnih telefona i mrežne opreme.

Potvrđeno kad stiže Huawei Enjoy 10

Ranije ovog mjeseca, dojavljivač @evleaks je objavio fotografiju dolazećeg Huawei Enjoy 10 telefona. Isti uređaj se takođe pojavio i na TENAA sertifikaciji, a sada je Huawei zvanično objavio da će Huawei Enjoy 10 biti predstavljan 19. oktobra.

Huawei Mate 20 Pro počeo da dobija Android 10

Iako Huawei trenutno ima problema sa Mate 30 Pro telefonom i Google servisima, Mate 20 Pro je još uvijek aktuelan i uređaj je spreman da dobije najnovije Android ažuriranje.

Najčitanije