Huawei

Huawei Nova 5 će imati 32MP selfi kameru

Huawei će u petak predstaviti Nova 5 seriju telefona, a kompanija nastavlja sa tizerima i nagoveštavanjem karakteristika novih uređaja na Weibo stranicama.

Huawei očekuje pad prodaje na stranom tržištu od 40 odsto

Osnivač Huaweija Ren Žengfei izjavio je u ponedjeljak da kompanija u ovoj godini očekuje pad prodaje mobitela na stranim tržištima od 40 odsto, što je posljedica stavljanja firme na američku crnu listu.

Huawei podnio zahtjev za registraciju svog operativnog sistema

Kineski tehnološki gigant Huawei podnio je prijavu za registraciju zaštitnog znaka svog operativnog sistema Hongmeng u najmanje devet država i Evropi, navodi se u podacima Svjetske organizacije UN za intelektualno vlasništvo (VIPO).

Facebook ne da svoje aplikacije novim korisnicima Huawei telefona

VAŠINGTON - Facebook je objavio da više ne dozvoljava da se njegove aplikacije unaprijed instaliraju u "pametne telefone" koje proizvodi kineski gigant Huawei.

Stižu novi Huawei telefoni

Prema posljednjim informacijama Huawei bi do kraja ovog mjeseca trebalo i službeno da predstavi nove mobilne telefone iz serije Nova.

Prekid saradnje Googlea i Huaweija pogađa telekome u BiH

Uticaj nedavnog prekida saradnje Googlea i Huaweija na tržište Bosne i Hercegovine može biti višestruk, kazao je Hamdo Katica, predsjednik Asocijacije za informaciono-komunikacijske tehnologije Spoljnotrgovinske komore (STK) BiH.

Ako zabrane "Huawei" rastu troškovi za 5G

PARIZ - Zabrana kupovine opreme od kineskih firmi izazvaće dodatne troškove od 55 milijardi evra za postavljanje opreme za mrežu 5G u Evropi i odgodiće uvođenje ove tehnoligije za oko 18 mjeseci, rezultati su najnovijeg istraživanja.

Poznate specifikacije i datum objave Huawei Nova 5 i Nova 5i telefona

Huawei se sprema za objavu dva nova telefona iz svoje Nova linije: Nova 5 i Nova 5i.

Huawei gradi rusku 5G mrežu

Huawei je potpisao sporazum sa jednim od najvećih telekoma u Rusiji o gradnji mreže 5G u vrijeme kada SAD vrše pritisak na kinesku firmu zbog navodnog bezbjednosnog rizika.

Huawei demantuje prekid proizvodnje smartfona

PEKING - Kineski tehnološki div Huawei demantovao je informacije o privremenoj obustavi proizvodnje pametnih telefona, dok kompanija pokušava da prebrodi posljedice stavljanja na crnu listu u SAD, javili su kineski mediji.

Najčitanije