Humanitarna akcija

Za teško oboljelu sugrađanku sakupljeno 3.500 KM

SANSKI MOST - U sklopu humanitarne akcije u kojoj su se prodajom kolača prikupljala sredstva za teško oboljelu Sanjanku Mejru Uzeirović prikupljeno je u proteklu subotu oko 3.500 maraka.

Banjalučani pohrlili da podrže akciju za Slobodanovo srce

BANJALUKA - Između 700 i 800 pica prodato je u subotu u sklopu humanitarne akcije za liječenje Slobodana Kovačevića (30) iz Broda, kojem je hitno potrebna transplantacija srca.

Počela vaskršnja akcija za pomoć najugroženijim

BANJALUKA - Srbsko sabranje "Baštionik" iz Banjaluke započelo je vaskršnju dobrotvornu akciju pod nazivom "Budimo ljudi" u okviru koje će biti uručena pomoć porodicama sa više djece, samohranim roditeljima, staračkim porodicama, bolesnim licima i drugim.

Draganu Beniću neophodna pomoć, hitno treba na operaciju kičme

LAKTAŠI - Draganu Beniću, tridesetdevetogodišnjaku iz Dovića, kod Laktaša, hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi kako bi sakupio novac za operaciju kičme u Srbiji.

Košarkaši Partizana "ofanzivnim skokom" pomažu nezbrinutoj djeci

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan i kompanija Mozzart organizuju zajedničku akciju "Humani ofanzivni skok" za pomoć nezbrinutoj djeci.

Mladi glumci, pisci i scenaristi prikupljaju novogodišnje paketiće

Mladi glumci, pisci i scenaristi pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja slatkiša za novogodišnje paketiće, a ove godine ovi slatki darovi uljepšaće praznike djeci koja se liječe na Odjelu hematologije UKC RS, i djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Mještani Podbrda grade kuću Borislavu Vidiću, podrška i opštine

Mještani mrkonjićkog sela Podbrdo pokrenuli su akciju izgradnje kuće za šestočlanu porodicu Borislava Vidića, koja živi u teškim uslovima.

Važan projekat Organizacije "4 life": Prinosi će biti donirani djeci

VELIKA KLADUŠA - Zanimljiv projekat koji je uspješno realizirala humanitarna organizacija "4 life" privodi se ovih dana kraju, a jedan od njegovih primarnih ciljeva je proizvodnja poljoprivrednih proizvoda za potrebe djece bez roditeljskog staranja koja su smještena u udomiteljskim i sličnim ustanovama.

Unija poslodavaca RS donirala pribor za đake iz višečlanih porodica

BANJALUKA - Unija udruženja poslodavaca RS donirala je djeci iz višečlanih porodica s područja grada Banjaluka školski pribor vrijedan 6.500 KM, rekao je direktor Unije Saša Aćić.

Dobojska policija u humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju"

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj priključili su se humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju", za liječenje četverogodišnje Sofije Aleksić iz Doboja, te su organizatorima uručili prikupljena novačana sredstva od policijskih službenika ove Uprave.

Najčitanije