Humanitarna akcija

Unija poslodavaca RS donirala pribor za đake iz višečlanih porodica

BANJALUKA - Unija udruženja poslodavaca RS donirala je djeci iz višečlanih porodica s područja grada Banjaluka školski pribor vrijedan 6.500 KM, rekao je direktor Unije Saša Aćić.

Dobojska policija u humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju"

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj priključili su se humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju", za liječenje četverogodišnje Sofije Aleksić iz Doboja, te su organizatorima uručili prikupljena novačana sredstva od policijskih službenika ove Uprave.

Sutra otvaranje humanitarne prodajne izložbe slika u Prijedoru

PRIJEDOR - U Prijedoru će sutra biti otvorena humanitarna i prodajna izložba slika koju organizuju banjalučki Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji, Grad Prijedor i Muzej Kozare.

Gradi se novi dom za mališane koji su ostali bez majke

VELIKA KLADUŠA - U toku je izgradnja kuće za samohranog oca Elvedina Ahmetovića i njegovo četvoro maloljetne djece, u naselju Donja Grabovica, nadomak Velike Kladuše, a građevinski radovi se finansiraju humanitarnim sredstvima građana koji su odlučili da pomognu ovoj porodici.

Samohranoj majci iz Banjaluke potreban novac za operaciju

Danijeli Erceg iz Banjaluke, samohranoj majci dvoje djece, potrebno je 6.500 KM za operaciju koja bi trebalo da se obavi za maskimalno 10 dana.

Akcija načelnika sa UKC-a RS i prijatelja: Donirali 150 higijenskih paketa

BANJALUKA - Vladimir Mirošljević, načelnik Klinike za dječje bolesti Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, sa svojim prijateljima odlučio je da pomogne ugroženim građanima Banjaluke donirajući im pakete sa higijenskim sredstvima.

Odbjegla merino ovca u humanitarnoj akciji za oboljele od virusa korona

Merino ovca Prikls koja je prije sedam godina za vrijeme velikih požara pobjegla s jedne farme u Tasmaniji, nedavno se vratila kući, a njeni vlasnici u šali kažu da je bila u samoizolaciji.

Pozovite 1412 i pomozite malom Sergeju Todoroviću iz Banjaluke

Sedmogodišnji Sergej Todorović iz Banjaluke boluje od cerebralne paralize i potrebna mu je pomoć za terepaju i nabavku opreme.

Roditelji teško bolesne Ivane uplatili novac za liječenje malog Nikole

Da se u nevolji poznaju junaci pokazuje i dokazuje današnji gest roditelja malene Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, čija kćerka duže od godinu dana vodi bitku sa opakom bolešću, a koji su za malenog Nikolu Lazendića iz Mrkonjić Grada, koji takođe vodi životnu borbu, uplatili 20.000 KM.

"Budimo ljudi" pokreće akciju dodjele paketića

BANJALUKA – Humanitarna organizacija Budimo ljudi i ove godine organizuje akciju "Novogodišnje srce" s ciljem podjele poklona djeci u sigurnim kućama, Centru za rehabilitaciju sluha i govora, djeci iz socijalno ugroženih porodica, kao i mališanima na liječenju na Pedijatrijskoj klinici Univerzitetskog Kliničkog centra RS zu Banjaluci, rekla je Aleksandra Mušić, predsjednica organizacije.

Najčitanije