Humanost

Četvoročlanoj porodici iz Mrkonjića izgradio i poklonio kuću

MRKONJIĆ GRAD - Četvoročlanoj porodici Stojičić iz sela Medna kod Mrkonjić Grada danas su predati ključevi novoizgrađene kuće za koju je sredstva obezbijedio vlasnik kompanije "MG mind" Mladen Milanović.

Sunčici Ivanković zakazana operacija, potrebno još 3.800 KM

BANJALUKA - Sunčici Ivanković iz Banjaluke, kojoj je nakon rođenja ustanovljena cista na mozgu koja je dovela do atrofije očnog živca, neadekvatnog rada hipofize s lošim uticajem na rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem i konvulzije na epileptičkoj bazi, 15. juna zakazana je operacija.

Topla soba i kupatilo dječacima iz Torina kod Čelinca jedina želja

ČELINAC - Kupatilo i topla soba u kojoj će pisati domaći rad i dijeliti dječačke tajne najveća su želja dječaka Brane, Bojana i Gorana Kneževića iz sela Torine nedaleko od Čelinca.

OC "Jahorina" donirao 12.000 KM za liječenje dječaka Darija Ždrale

ISTOČNO SARAJEVO - Dvanaestogodišnjem Dariju Ždralu iz Istočne Ilidže, koji ima epilepsiju, cerebralnu paralizu, oštećenje oba očna živca i sljepilo, pomoć od 12.000 KM u liječenju obećali su Olimpijski centar (OC) "Jahorina" i hotelijeri.

Na 101. rođendan prodala stan i donirala novac za školovanje siromašne djece

Desa Baković je odlučila da za svoj 101. rođendan donira 600.000 kuna ili više od 157.000 maraka organizaciji Solidarna, piše portal "Vijesti.hr".

Predivan gest supružnika iz Zagreba: Samohranoj majci teško bolesnog dječaka poklonili auto

ZAGREB - Supružnici iz Zagreba Marina Mamić i Tomislav Komadina, kada su ih dočekala bolja životna vremena, odlučili su da pokloni svoj automobil, svoju, kako mu od milja tepaju, "rozu pticu".

Ocu i kćerki izgradili kuću za samo mjesec dana

BIHAĆ - O tome da u našem društvu ipak još stanuje humanost, svjedoči i priča iz bihaćkog naselja Turija, gdje je poduzetnik Sead Rahmanović sopstvenim sredstvima i uz pomoć drugih dobrih ljudi izgradio novi porodični dom za Eminu Rahmanović (55) i njenog 85-godišnjeg oca Redžu.

Matuidi donirao premiju od Mundijala u humanitarne svrhe

Defanzivac francuske fudbalske reprezentacije i Juventusa Blaise Matuidi (31) donirao je u humanitarne svrhe 330.000 dolara, nagradu koju je dobio za osvajanje zlata na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Matuidi humanista: Donirao 330.000 dolara za pomoć djeci

Fudbaler Juventusa Blez Matuidi čak 330.000 dolara, nagradu što je sa reprezentacijom Francuske osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, donirao u humanitarne svrhe.

U nedjelju donatorsko veče: Humanost za sigurnije korake

BANJALUKA - Donatorsko veče u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", koja se sprovodi deveti put, biće organizovano u nedjelju, 23. decembra, s početkom u 17 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Najčitanije