Humor

Koje tehnike flertovanja su najuspješnije - iz ugla naučnika

Žene žele nekoga ko je zabavan i velikodušan, dok muškarci više vole nekoga ko izgleda kao "seksualno dostupna osoba" koja se smije njihovim šalama, naveli su norveški istraživači.

Janković za "Nezavisne": Još dvije sezone serije "Složna braća"

Emitovanje humorističke serije "Složna braća - Next đeneration" počelo je 4. januara, a Srđan Janković, koscenarista i asistent režije serijala, za "Nezavisne" otkriva da su u toku pripreme i pisanje scenarija za još jednu sezonu, te da je u planu snimanje ukupno dvije nove sezone.

Bebe razvijaju smisao za humor u prvih mjesec dana života

Tim istraživača na Univerzitetu u Bristolu otkrio je da se humor kod beba razvija korištenjem različitih aktivnosti kao što su golicanje, sakrivanje, pravljenje grimasa i pričanje "čudnim" glasom.

Festival humora u Lazarevcu: Banjalučani pobrali nagrade

LAZAREVAC - Na 33. Međunarodnom festivalu humora za djecu "Lazarevac 2021", koji je održan od 13. do 16. septembra u gradskoj biblioteci "Dimitrije Tucović", glavna nagrada, "Zlatno Gašino pero", koja se dodjeljuje za cjelokupno književno djelo koje doprinosi vedrom duhu djetinjstva, uručena je banjalučkom književniku Jovi Čuliću.

Sutra 15. Međunarodni festival humora i satire u Bijeljini

U Bijeljini će sutra biti održan 15. Međunarodni festival humora i satire "Bijeljina 2018" u okviru koga će biti promovisan i trinaesti zbornik "Život piše aforizme tri".

NATO-u smetaju ruske humorističke serije

BRISEL - NATO-u smetaju ruske humorističke emisije, jer smatra da se u njima zapadni lideri ne pokazuju u dobrom svjetlu.

Najčitanije