Hurricane

Pjevačica Hurricanea pozirala bez šminke, pogledajte kako izgleda

Kćerka Nenada Kneževića Kneza, Ksenija Knežević, dio je muzičke grupe "Hurricane", a smatraju je jednom od najljepših pjevačica na estradi.

"Hurricane" djevojke progovorile o raspadu grupe

Tri djevojke, Ivana, Ksenija i Sanja, članice grupe "Hurricane", vrtoglavu popularnost su stekle poslije objavljivanja pjesme "Favorito", a sada važe za jedne od najtraženijih pjevačica na našim prostorima.

Oglasile se članice Hurricanea nakon otkazivanja Evrovizije

Evrovizija je otkazana, zvanično je saopšteno, nakon višednevnih razmatranja da li je i kako izvodljivo da se takmičenje održi.

Srpske predstavnice odlučile na kojem jeziku će pjevati na Evroviziji

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje čine bend "Hurricane", predstavljaće Srbiju na "Evroviziji", koja je planirana za proljeće u Holandiji, dok se već nedjeljama polemiše na kojem jeziku bi djevojke trebalo da pevaju u Roterdamu.

Producent Hurricanea: Slavićemo ispred Skupštine, slušaju nas u celom svetu

Kada je Zoran Milinković, poslovni čovjek i srpski patriota iz Pariza, koji na karipskom ostrvu Sen Marten živi posljednjih nekoliko godina, 2017. osnovao grupu "Hurricane", imao je za cilj da van granica Srbije promoviše srpsku muziku i kulturu. Tri godine kasnije, rezultat je poznat. Djevojke iz ovog sastava predstavljaće Srbiju na "Pjesmi Evrovizije".

Ko su članice Hurricanea i kako su izgledale prije

Beovizija 2020 završila se pobjednom grupe "Hurricane" sa pjesmom "Hasta la vista", kojom će njene članice predstavljati Srbiju na Evrosongu.

Djevojke grupe "Hurricane": Ko gubi, ima pravo da se ljuti

Vatrene djevojke grupe "Hurricane" ne kriju da su očekivale pobjedu na Beoviziji, a u studiju su napravile sjajnu atmosferu kada su još jednom izvele pobjedničku numeru.

"Hurricane" predstavnik Srbije na Evroviziji

BEOGRAD - Za srpskog predstavnika na 65. izboru za Pjesmu Evrovizije izabrane su djevojke iz grupe "Hurricane", koje će u maju u Roterdamu braniti boje Srbije.

Najčitanije