Huti

Više od 30 mrtvih u dva napada u Jemenu

ADEN - Najmanje 32 osobe su poginule, a desetine su povrijeđene u raketnom napadu na vojnu paradu u Adenu, dok su u drugom napadu na policiju, nastradala najmanje tri policajca, rekli su jemenski bezbjednosni i medicinski izvori.

U jemenskom građanskom ratu ubijeno 91.600 ljudi

KAIRO - Baza podataka koja nadzire nasilje u oružanim sukobima saopštila je u srijedu da je 91.600 ljudi ubijeno u jemenskom građanskom ratu, prezentujući nove procijene nakon što je kompletirala izvještavanje od prvih mjeseci sukoba u 2015. godini.

Međunarodni aerodrom Abha pogođen raketom, povrijeđeni putnici

RIJAD - Saudijska koalicija u srijedu je potvrdila napad jemenskih Huta na međunarodni aerodrom na jugu ove države.

Huti dronovima napali aerodrom u Saudijskoj Arabiji

​AMAN - Jemenski pokret Huti, povezan sa Iranom, izveo je više napada dronovima na aerodrom u Jizanu u Saudijskoj Arabiji, objavila je danas na Tviteru televizija te grupe, Al Masira.

Huti napali aerodrom u Saudijskoj Arabiji

RIJAD - Huti, jemensko pleme povezano sa Iranom, napali su skladište oružja na aerodromu Nažran u Saudijskoj Arabiji, što je prouzrokovalo požar u objektu, javila je danas televizija te grupe Al Masira.

Huti ispalili raketu na Saudijsku Arabiju

SANA - Jemenski Huti pobunjenici saopštili su da su ispalili raketu na industrijski grad Džizan, u južnoj Saudijskoj Arabiji, javlja Reuters.

Najčitanije