Hyndai

Ovo su automobili u kojima se najudobnije sjedi

Američka kompanija J.D. Power, koja se bavi analizom tržišta u različitim oblastima, poznata je po različitim analizama kvaliteta i rangiranju osobina automobila, koja otkrivaju koji modeli zadaju najmanje glavobolja svojim vlasnicima.

Zavirite u novi Hyundai i20

Hyundai je objavio prve zvanične fotografije enterijera novog i20.

Hyundai predstavio kamion na hidrogen

Hyundai je predstavio svoj koncept šlepera koga upravo pokreće ovaj pogon. Ipak ono što je najinteresantnije što su dizajnirali šleper u stilu art dekoa.

Hyundai mjerka Hrvatsku, pregovori već 2 mjeseca

Jedan od vodećih proizvođača automobila u svijetu, južnokorejski Hyundai, razmatra mogućnost pokretanja proizvodnje u Hrvatskoj.

Novi Hyndai Santa Fe biće predstavljen sljedećeg mjeseca

Kompanija Hyundai je najavila da će novu generaciju modela Santa Fe predstaviti na Sajmu automobila u Ženevi. Međutim, nećemo morati toliko da čekamo da bi smo vidjeli kroz kakve je modifikacije prošao ovaj model.

Hyundai će prodavati prva autonomna vozila od 2021.

Južnokorejski Hyundai će do 2021. godine početi da prodaje prve autonomne automobile razvijene u partnerstvu sa američkim startapom Aurora Inovation.

Genesis radi na trećem crossoveru

Hyundaijev premium brend trenutno nema veliku ponudu. Kupcima su dostupna tek dva modela, limuzine G80 i G90, a korejci shvataju da im nedostaju automobili u najvažnijem segmentu, onom SUV-ova i crossovera.

Predstavljen Hyndai i30 N

Model i30N je prvi Hyundaijev automobil koji nosi N značku, oznaku novoosnovanog sportskog odjeljenja ove kompanije.

Hynadai Kona u originalnom izdanju

Nakon nekoliko iznenađujućih najava i rendera, još brže su stigle i zvanične fotografije novog sub kompakta iz Hyundaija.

Hyndai predstavio svoj prvi električni autobus

Električni autobus Hyndai Elec City premijerno je predstavljen u Koreji, a u prodaju stiže početkom iduće godine. Namijenjen je javnom gradskom prevozu, a s jednim punjenjem baterija može preći 290 km.

Južnokorejska vlada naredila povlačenje 240.000 vozila

Južnokorejska Vlada naložila je firmama Hyndai I Kia motors da povuku 240.000 automobila sa tržišta nakon anonimne dojave bivšeg radnika u vezi sa defektom koji se odnosi na 12 modela.

Najčitanije