IDDEEA

Sarajlija dužan 117.660 KM za saobraćajne kazne

SARAJEVO - Ukupna dugovanja vozača po osnovu neplaćenih kazni u Bosni i Hercegovini iznose 65 miliona KM, a rekorder po broju neplaćenih kazni za prekršaje u saobraćaju je osoba iz opšine Stari grad u Kantonu Sarajevo koja duguje 117.660 KM, istakli su u Agenciji za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu (IDDEEA).

IDDEEA ponovo poništila tender, kupovina sve bliže

BANJALUKA - Kao što se i očekivalo, Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) ponovo je poništila tender za izgradnju zgrade u Banjaluci vrijedan oko 16 miliona KM.

Zabrana IDDEEA da dijeli elektronske podatke građana pravnim licima

SARAJEVO - Sud BiH odbio je tužbu Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH /IDDEEA/ i Bosna benk internešnel protiv rješenja Agencije za zaštitu ličnih podataka, kojim je trajno zabranjeno IDDEEA da odobrava pravnim licima stalni pristup ličnim podacima sadržanim u elektronskim evidencijama.

Žalba produžila rok za ponude za gradnju zgrade IDDEEA

BANJALUKA - Zbog žalbe jedne građevinske kompanije, rok za dostavljanje ponuda za izgradnju zgrade Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA), vrijedne 16,3 miliona KM, produžen je za još osam dana.

IDDEEA raspisala tender za zgradu u Banjaluci od 16 miliona KM

BANJALUKA - Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) raspisala je danas tender KM za izbor izvođača koji će graditi zgradu IDDEEA u Banjaluci vrijednu 16,3 miliona, saznaje portal Capital.

Revizorski izvještaj: Neefikasna realizacija projekta izgradnje zgrade IDDEEA u Banjaluci

SARAJEVO - Projekat izgradnje zgrade sjedišta Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) u Banjaluci i dalje ne teče planiranom dinamikom u skladu sa zadatim regulatornim okvirom - Zakonom o budžetu institucija BiH za 2017. godinu, navodi se u revizorskom izvještaju Kancelarije za reviziju institucija BiH o radu Agencije u prošloj godini.

Bošnjaci i poplave koče gradnju zgrade IDDEEA?

SARAJEVO, BANJALUKA - Savjet ministara BiH na predstojećoj sjednici trebalo bi da odluči da li će Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) raspisati tender za gradnju nove zgrade u Banjaluci, a kako stvari sada stoje, od toga najvjerovatnije neće biti ništa.

Opozicija traži da se CIK i IDDEEA odmah izjasne o Izbornom zakonu

SARAJEVO – U predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH trenutno se vodi rasprava o Dnevom redu, a opozicija traži da se odmah sazove CIK i IDDEEA i da se što prije riješi pitanje zamjene Izbornog zakona BiH, koji se odnosi na skeniranje glasačkih lističa.

Sistem za izdavanje ličnih dokumenata proradio, građani na ivici živaca

BANJALUKA - Iz Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) kazali su danas da je sistem za izdavanje dokumenata proradio nakon tehničkih problema proteklih dana, ali nam je danas u šalter-sali u Banjaluci na licu mjesta rečeno da sistem za lične karte još ne radi, dok su, kako su rekli, sistemi za izdavanje ostalih dokumenata u funkciji.

Danas se očekuje otklanjanje kvara na sistemu za izdavanje dokumenata

BANJALUKA - U toku je otklanjanje problema koji je izazvao pad sistema za izdavanje dokumenata u šalter sali za izdavanje dokumenata u Banjaluci, potvrđeno je danas za "Nezavisne" u Agenciji za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA).

Najčitanije