IRB

IRB RS čisti prostor oštećen u požaru, do kraja sedmice odobravanje kredita

BANJALUKA - Dražen Vrhovac, vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske (IRB RS), izjavio je da se očekuje da će se do kraja sedmice početi s odobravanjem kredita.

Vrhovac: Ne očekujemo veće kašnjenje u plasmanu kredita zbog požara

BANJALUKA - Dražen Vrhovac, vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske (IRB RS), ne očekuje da će ova institucija imati veća kašnjenja u plasmanu kredita nakon požara u kojem su u noći između subote i nedjelje izgorjele njihove prostorije u Banjaluci.

Zgrada IRB-a RS opasana policijskom trakom, tragovi požara na sve strane

BANJALUKA - Više policajaca i jutros se nalazi kod zgrade Investiciono-razvojne banke Republike Srpske (IRB RS) koja je oštećena u požaru koji je izbio u noći između subote i nedjelje.

Vrhovac: IRB nema ni marku gubitka u ovom trenutku

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dražen Vrhovac rekao je da Investiciono razvojna banka (IRB) Republike Srpske, sa pripadajućim fondovima, nema ni marku gubitka u ovom trenutku.

Vrhovac: Cilj - ravnomjeran razvoj Srpske

BIJELJINA - Vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke (IRB) Republike Srpske Dražen Vrhovac rekao je danas u Bijeljini da je otvaranjem kancelarija u ovom gradu jasno pokazana namjera te banke za ravnomjernim razvojem Republike i podrške za privrednike i građane koji koriste stambene kredite, po kojima je IRB i najviše poznat.

Vidović: IRB bliska svakom privredniku i građaninu

BIJELJINA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović rekla je danas u Bijeljini da se Investiciono-razvojna banka (IRB), čiji je dosadašnji plasman premašio 2,8 milijardi KM, otvaranjem svojih filijala približava svakom privredniku i svakom građaninu.

IRB RS opravdala svoje postojanje

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka RS (IRB RS) opravdala je sve razloge svog postojanja, potrebna je Srpskoj, a potrebno je i da se dodatno ojača zarad nastavka podrške privredi.

Na prodaju akcije 57 kompanija, najvredniji paket banjalučke "Boske"

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka Republike Srpske i Društvo za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom RS (PREF) organizuju zajedničku prodaju paketa akcija 57 emitenata u vrijednosti od 9.161.064 KM.

IRB predstavila mjere preduzete u krizi

​BRISEL - Zlatko Popović, v.d. izvršnog direktora za upravljanje portfeljom i zajedničke poslove Investiciono-razvojne banke Republike Srpske učestvovao je u petak na konferenciji Evropske asocijacije javnih banaka (The European Association of Public Banks - EAPB) u Briselu.

Prevoznici prijedorske regije sastali se sa IRB RS

BANJALUKA - Prevoznici sa prijedorske regije upoznali su danas predstavnike Investiciono razvojne banke (IRB) Republike Srpske o problemima u vezi sa dobijanjem i korištenjem sredstava IRB-a kod poslovnih banaka.

IRB RS povelja za doprinos razvoju Istočnog Novog Sarajevg

Investiciono-razvojnoj banci Republike Srpske (IRB RS) dodijeljena je povelja za doprinos u podršci privrednom razvoju Istočnog Novog Sarajeva.

Do 30. juna odgođeno plaćanje rata kredita IRB-u

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković informisao je danas članove Glavnog koordinacionog tima da je Vlada donijela odluku o odgađanju plaćanja rata kredita prema Investiciono-razvojnoj banci (IRB) do 30. juna, s ciljem ublažavanja poteškoća s kojima se privredni subjekti suočavaju u vremenu krize izazvane virusom korona.

Dražen Vrhovac za "Nezavisne": Za stambene kredite dato više od pola milijarde KM

U Republici Srpskoj do sada je putem stambenih kredita plasirano više od 560 miliona KM za 12.100 korisnika, kaže Dražen Vrhovac, v.d. direktora Investiciono-razvojne banke (IRB) RS, a trenutno je u otplati 6.510 stambenih kredita u iznosu od 284 miliona KM.

Vidović s Misijom Svjetske banke o unapređenju upravljanja finansijskim sektorom

BANJALUKA - Ministarka finansija Republike Srpske Zora Vidović razgovarala je danas u Banjaluci sa Misijom Svjetske banke, predvođenom Johanom Jegerom, višim stručnjakom za finansijski sektor, o realizaciji Projekta jačanja bankarskog sektora i o aktivnostima na unapređenju upravljanja finansijskim sektorom.

Novi povoljniji krediti za mlađe od 30 godina

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka RS (IRB RS) uvela je novu kreditnu liniju za bračne parove mlađe od 30 godina (oboje) gdje će kamatna stopa biti fiksna i to u iznosu do tri odsto, saopšteno je nakon današnje sjednice Vlade RS.

Najčitanije