ITAcademy

ITAcademy vam za Dan programera poklanja preko 600€ popusta

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom svijeta ponosno slave kao Dan programera.

Najperspektivnije studije uz besplatnu specijalizaciju na ITEP-u

Sa ITEP visoke škole stižu sjajne vijesti za sve koji žele da ostvare uspješnu karijeru u najperspektivnijim oblastima današnjice i postanu IT inžinjeri ili ekonomiste i preduzetnici.

Šta ako niste upisali željeni fakultet? Rješenje uvijek postoji

Ukoliko niste uspjeli da upišete željene studije, ne očajavajte. Novi upisni rok uskoro počinje, a slobodnih mjesta još uvijek ima na perspektivnim studijskim programima koji vam mogu omogućiti siguran posao i odličnu zaradu.

Velika rođendanska akcija na ITAcademy: 40% popusta za prijave do subote

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedjelji ITAcademy poklanja čak 40% popusta na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 16. juna dobijaju i bonus – paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Postani diplomirani ekonomista uz besplatnu specijalizaciju i međunarodne certifikate

Sa ITEP visoke škole stižu odlične vijesti za sve koji žele da ostvare karijeru u ekonomiji ili preduzetništvu.

O njihovim uspjesima sigurno ćemo još čuti!

Upoznajte uspješne polaznike ITAcademy koji danas rade kao dobro plaćeni i cijenjeni stručnjaci. Za njihove usluge zainteresovane su domaće i strane kompanije, a ono što imaju da vam kažu promijeniće način na koji gledate na karijeru!

Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi uz besplatnu specijalizaciju na ITAcademy

Sjajne vijesti za sve maturante stižu sa ITEP visoke škole – svi oni koji žele da postanu dio najperspektivnije oblasti današnjice i do 31. maja upišu smjer Računarske i informacione tehnologije na ITEP-u besplatno dobijaju IT specijalizaciju na ITAcademy u vrijednosti od čak 2.000€.

Ovog 1. maja izborite se za odlično plaćen posao

Prvi maj je za mnoge savršen trenutak za predah u prirodi i uživanje u hrani i piću, ali ove godine praznik rada donosi vam nešto mnogo više od toga - priliku da promijenite život i izborite se za odlično plaćen posao!

Proslavite Dan programera: ITAcademy poklanja preko 600€ popusta

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom svijeta ponosno slave kao Dan programera.

Izaberi kreativnu stranu biznisa: Naplati svoj talenat

Dobre vijesti za sve vas koji ste kreativni i vrijedni: sada možete spojiti biznis i kreativnost. Kompanije su spremne da dobro plate ljude koji imaju inovativan pristup, originalne ideje i entuzijazam.

Najčitanije