ITAcademy

Samo do sutra: Iskoristite do 840€ popusta na ITAcademy i usavršite se za najplaćenije IT pozicije

ITAcademy se i ove godine povodom Praznika rada postarala da vam donese mogućnost da promijenite svoj život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

Prvomajska akcija na ITAcademy: Do 840 € popusta za najsavremenije IT školovanje

Ove godine Praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću. Donosi vam mogućnost da promijenite život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

Ovo može samo Itacademy: Doživotno školovanje po cijeni jednogodišnjeg programa

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i vještina, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere, kakvu ne pruža nijedna druga IT škola u ovom dijelu Evrope. Međutim, na ITAcademy su odlučili da ponovo pomjere granice u obrazovanju budućih IT stručnjaka.

Riješi besplatan test i saznaj da li je IT karijera pravi izbor za tebe

Rad u IT industriji je veoma perspektivan i odlično plaćen. Čak i sada, u vrijeme globalne neizvjesnosti i opšteg rasta cijena, koji ugrožavaju brojne sektore i mnoge poslove, IT industrija predstavlja jednu od malobrojnih oblasti u kojima u svakom trenutku možete pronaći posao i ostvariti visoku zaradu.

IT plate čak 3 puta veće od prosječne zarade, programeri zarađuju i do 4.900 KM

Prema analizama, programeri u BiH zarađuju i do 4.900 KM na mjesečnom nivou, a prosječna plata zaposlenih u IT sektoru je čak 3 puta veća od prosječne zarade u drugim sektorima! Tome doprinosi i činjenica da je samo tokom prethodnih pet godina broj zaposlenih u IT sektoru porastao za čak 583%!

Neka 2022. bude vaša najuspješnija godina: Pratite ova 4 koraka

​Ako želite da ovu godinu započnete dobrim odlukama i učinite je najuspješnijom do sada, onda je krajnje vrijeme da preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gdje su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.

SAMO ZA MATURANTE: ITAcademy organizuje BESPLATAN kurs programiranja

Zbog velike zainteresovanosti mladih da nauče programiranje i zakorače u najplaćeniju oblast današnjice, ITAcademy je odlučila da specijalno za maturante organizuje potpuno besplatan kurs programiranja i omogući im da naprave svoj prvi korak ka cijenjenom IT svijetu!

JOŠ SAMO DANAS: Upišite ITAcademy po najnižoj cijeni i promijenite život u 2022.

Kako biste pozitivnu prazničnu energiju iskoristili kao idealan trenutak za donošenje odluke koja će vam promijeniti život i učiniti vas uspješnijim, ITAcademy je odlučila da vam u tome pomogne.

Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy: dva programa po cijeni jednog

Da li ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam pokrenuti ili unaprijediti karijeru?

ITAcademy i BusinessAcademy organizuju akciju koja vam može promijeniti život

Tržište rada se neprestano mijenja, a da biste danas mogli da dođete do pristojnog radnog mjesta - neophodno je da posjedujete neke od savremenih vještina.

Internet slavi rođendan, InternetAcademy poklanja i do 560€ uštede na školarini

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30 u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi. Nije bilo riječi o nekom inspirativnom ispisu. I tadašnji programeri su bili pragmatični.

Nastava počinje: Zauzmite svoje mjesto na ITAcademy i započnite uspješnu IT karijeru

U ponedjeljak, 1. novembra, nova generacija budućih IT stručnjaka započeće svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy. Na taj način za samo 12 mjeseci oni će steći naplativa praktična znanja i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

Koji je najbolji put da započnete freelance karijeru u perspektivnom IT sektoru?

Freelance karijera u IT sektoru donosi brojne pogodnosti, pa nije ni čudo što predstavlja san većine ljudi. Međutim, ponekad iz nedostatka hrabrosti, informacija ili nečeg drugog taj san ostane samo pusta želja.

ITAcademy vam za Dan sistem administratora poklanja preko 695€ popusta

Svakog posljednjeg petka u julu obilježava se SysAdmin Day, dan kada cijela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.

Još danas možete iskoristiti 40% popusta za upis na ITAcademy

ITAcademy je ove godine za svoj rođendan organizovala veliku akciju u kojoj poklanja čak 40% popusta na cijenu upisa, kao i bonus paket za besplatno doživotno školovanje, koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Najčitanije