ITAcademy

Steknite visokoplaćena znanja i vještine za Content&SEO na besplatnom seminaru BusinessAcademy

Maštate o tome da pišete za web portale ili sajtove i da vaše tekstove pročita veliki broj ljudi? Želite da vaš blog bude dobro pozicioniran na internet pretraživačima? Sada imate priliku da na potpuno besplatnom seminaru „Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere”, koji se organizuje 2. novembra u Sarajevu na BusinessAcademy, u njenim moderno opremljenim prostorijama, i trajaće od 10:00 do 12:30.

Linkgroup dodjeljuje 20 stipendija osobama sa invaliditetom

I ove godine kompanija LINKgroup dodjeljuje stipendije u vrijednosti od 40.000 evra osobama sa invaliditetom za online školovanje na ITAcademy, BusinessAcademy i Internet Academy. Konkurs je otvoren do 1.11, a prijave su u toku, stoga požurite.

Postanite dio nove generacije: Pridružite se onima kojima je ITAcademy već promijenila život

Nova generacija budućih IT stručnjaka uskoro će početi sa nastavom na najsavremenijim obrazovnim programima ITAcademy. U narednih 12 mjeseci oni će steći najtraženija praktična znanja na tržištu i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

ITAcademy vam za Dan programera poklanja preko 600€ popusta

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom svijeta ponosno slave kao Dan programera.

Najperspektivnije studije uz besplatnu specijalizaciju na ITEP-u

Sa ITEP visoke škole stižu sjajne vijesti za sve koji žele da ostvare uspješnu karijeru u najperspektivnijim oblastima današnjice i postanu IT inžinjeri ili ekonomiste i preduzetnici.

Šta ako niste upisali željeni fakultet? Rješenje uvijek postoji

Ukoliko niste uspjeli da upišete željene studije, ne očajavajte. Novi upisni rok uskoro počinje, a slobodnih mjesta još uvijek ima na perspektivnim studijskim programima koji vam mogu omogućiti siguran posao i odličnu zaradu.

Velika rođendanska akcija na ITAcademy: 40% popusta za prijave do subote

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedjelji ITAcademy poklanja čak 40% popusta na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 16. juna dobijaju i bonus – paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Postani diplomirani ekonomista uz besplatnu specijalizaciju i međunarodne certifikate

Sa ITEP visoke škole stižu odlične vijesti za sve koji žele da ostvare karijeru u ekonomiji ili preduzetništvu.

O njihovim uspjesima sigurno ćemo još čuti!

Upoznajte uspješne polaznike ITAcademy koji danas rade kao dobro plaćeni i cijenjeni stručnjaci. Za njihove usluge zainteresovane su domaće i strane kompanije, a ono što imaju da vam kažu promijeniće način na koji gledate na karijeru!

Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi uz besplatnu specijalizaciju na ITAcademy

Sjajne vijesti za sve maturante stižu sa ITEP visoke škole – svi oni koji žele da postanu dio najperspektivnije oblasti današnjice i do 31. maja upišu smjer Računarske i informacione tehnologije na ITEP-u besplatno dobijaju IT specijalizaciju na ITAcademy u vrijednosti od čak 2.000€.

Najčitanije