ITEP

ITEP poklanja stipendije za studije na najsavremenijim programima

ITEP visoka škola u ovoj nedjelji proslavlja svoj Dan škole i tim povodom poklanja posebne pogodnosti za upis na najsavremenije studijske programe u BiH.

Najperspektivnije studije uz besplatnu specijalizaciju na ITEP-u

Sa ITEP visoke škole stižu sjajne vijesti za sve koji žele da ostvare uspješnu karijeru u najperspektivnijim oblastima današnjice i postanu IT inžinjeri ili ekonomiste i preduzetnici.

Upišite ITEP visoku školu i dobijate besplatnu IT specijalizaciju

Maturanti, imamo odlične vijesti za vas! Zbog velikog interesovanja, akcija ITEP visoke škole se produžava do 31. avgusta.

Maturantima dodijeljeni sertifikati kursa programiranja

BANJALUKA – ITEP Visoka škola i ITAcademy u Banjaluci večeras su organizovali dodjelu certifikata za oko 40 maturanata koji su na tradicionalni način tj. u učionicama pohađali nastavu besplatnog kursa programiranja koje je bilo organizovano za njih.

IT vještinama do većih šansi za posao

BANJALUKA - Dvodnevna besplatna informatička edukacija za nezaposlene osobe o IT vještinama za traženje posla u okviru projekta "JOB Lab" počela je danas na ITEP Visokoj školi u Banjaluci.

Šta se isplati studirati danas?

Pitanje koje trenutno muči sve maturante, ali i druge ambiciozne ljude kojima je želja steći visoko obrazovanje i vrijednu diplomu fakulteta koja će im osigurati veću zaradu i uspješnu karijeru.

Posljednja prilika za maturante na najperspektivnijim studijskim programima

Ukoliko ste među onim maturantima koji još uvijek nisu odlučili gdje će nastaviti svoje obrazovanje, septembar je posljednji mjesec u kome možete donijeti najvažniju životnu odluku.

Najvažnija životna odluka pred maturantima: Izbor studija za sigurnu budućnost

Još jedna školska godina bliži se kraju, a aktuelna generacija maturanata suočava se sa najvažnijom životnom odlukom koja će odrediti njihovu budućnost. Od odabira visoke škole i oblasti u kojoj ćete specijalizovati svoja znanja direktno će zavisiti vaša profesionalna karijera. Upravo zato, prilikom donošenja ovakve odluke važno je izabrati modernu obrazovnu ustanovu koja vam nudi brojne prednosti tokom studija.

Najčitanije