ITEP

Postani računovođa ili diplomirani ekonomista uz međunarodne certifikate

Sa ITEP visoke škole stižu odlične vijesti za sve koji žele da ostvare karijeru u računovodstvu, ekonomiji ili preduzetništvu, danas neophodnim sferama uspješnog poslovanja.

ITEP poklanja stipendije za studije na najsavremenijim programima

ITEP visoka škola u ovoj nedjelji proslavlja svoj Dan škole i tim povodom poklanja posebne pogodnosti za upis na najsavremenije studijske programe u BiH.

Najperspektivnije studije uz besplatnu specijalizaciju na ITEP-u

Sa ITEP visoke škole stižu sjajne vijesti za sve koji žele da ostvare uspješnu karijeru u najperspektivnijim oblastima današnjice i postanu IT inžinjeri ili ekonomiste i preduzetnici.

Upišite ITEP visoku školu i dobijate besplatnu IT specijalizaciju

Maturanti, imamo odlične vijesti za vas! Zbog velikog interesovanja, akcija ITEP visoke škole se produžava do 31. avgusta.

Maturantima dodijeljeni sertifikati kursa programiranja

BANJALUKA – ITEP Visoka škola i ITAcademy u Banjaluci večeras su organizovali dodjelu certifikata za oko 40 maturanata koji su na tradicionalni način tj. u učionicama pohađali nastavu besplatnog kursa programiranja koje je bilo organizovano za njih.

IT vještinama do većih šansi za posao

BANJALUKA - Dvodnevna besplatna informatička edukacija za nezaposlene osobe o IT vještinama za traženje posla u okviru projekta "JOB Lab" počela je danas na ITEP Visokoj školi u Banjaluci.

Šta se isplati studirati danas?

Pitanje koje trenutno muči sve maturante, ali i druge ambiciozne ljude kojima je želja steći visoko obrazovanje i vrijednu diplomu fakulteta koja će im osigurati veću zaradu i uspješnu karijeru.

Posljednja prilika za maturante na najperspektivnijim studijskim programima

Ukoliko ste među onim maturantima koji još uvijek nisu odlučili gdje će nastaviti svoje obrazovanje, septembar je posljednji mjesec u kome možete donijeti najvažniju životnu odluku.

Najčitanije