Ibarska magistrala

Preminula organizatorka serijala "Kuća od srca" nakon udesa

KRALJEVO - Ženska osoba teže povrijeđena u sudaru na Ibarskoj magistrali preminula je u Opštoj bolnici u Studenici, dok je povrijeđeni muškarac životno ugrožen, a ljekari se bore za njegov život, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Teška nesreća na Ibarskoj magistrali: Jedna osoba poginula, sedam povrijeđenih

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a sedam je povrijeđeno u lančanom sudaru četiri vozila na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Sremčicu, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Težak udes na Ibarskoj kod Kraljeva, ima poginulih

KRALJEVO - U mjestu Tavnik, kod Kraljeva, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe, a jedna je teško povrijeđena.

Više osoba povrijeđeno u sudaru na Ibarskoj magistrali

BEOGRAD - Više osoba povrijeđeno je danas u sudaru na Ibarskoj magistrali kod mjesta Ušće.

Udesi na Ibarskoj magistrali, žena poginula na mjestu

BEOGRAD - Dva muškarca povrijeđena su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas malo poslije 14 časova na Ibarskoj magistrali, a jedna žena je poginula na licu mjesta u nesreći koja se dogodila nekoliko sati kasnije. Prvi udes se dogodio ispred Lipovačkih šuma, dok je mjesto stradanja nesrećne žene naselje Šiljakovac, takođe na Ibarskoj.

Muškarac poginuo, četvoro povrijeđeno u sudaru tri automobila

BEOGRAD - Jedno lice je poginulo, a četiri su povrijeđena rano jutros u sudaru tri automobila na Ibarskoj magistrali u mjestu Majdan kod Gornjeg Milanovca.

Detalji nesreće: BMW se zakucao u automobil pun mladih, gurao ih 70 metara

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat poslije ponoći došlo je kada se u dačiju, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županije, zakucao BMW kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji mladić.

Jedna osoba poginula, dvije povrijeđene na Ibarskoj magistrali

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Ibarskoj magistrali u mjestu Donja Gorevnica, kod Mrčajevaca, javlja RTS.

Četiri mlade osobe poginule u sudaru BMW-a i dačije

Četiri mlade osobe poginule su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac.

Na znak da stane dodao gas i pregazio dva policajca

BEOGRAD - Dva policajca povrijeđena su sinoć na Ibarskoj magistrali kod Orlovače kada je na njih naletio automobil.

Najčitanije