Igman

Zbog psa repetirao pištolj prema porodici na Igmanu

Nepoznati muškarac repetirao je pištolj prema jednoj ženi, psu, djetetu i dvoje prijatelja na Igmanu, na putu za Hrasnički stan, prenose federalni mediji.

Tijelo pronađeno na Igmanu pripada muškarcu za kojim se tragalo

SARAJEVO - Tijelo koje je danas pronađeno na planini Igman pripada muškarcu čiji su inicijali S.H. (26), za kojim se tragalo, potvrđeno je Srni u Gorskoj službi spasavanja Ilidža.

Preminula još jedna osoba povezana s klasterom "Igman"

KONJIC - Jedna osoba iz Konjica preminulo je od posljedica virusa korona u bolnici u Mostaru, potvrdio je komandant Štaba Civilne zaštite Konjic Fadil Tatar.

Formiran predmet o skupu u firmi "Igman" u Konjicu

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH formiralo je predmet i vrši provjere o skupu organizovanom u firmi "Igman" u Konjicu za koji su nadležni objavili da je na njemu došlo do širenja virusa korona.

Koronom zaražen i direktor kompanije "Igman"

KONJIC - Direktor kompanije "Igman" u Konjicu Đahid Muratbegović, kao i tri osobe koje su bile u bliskom kontaktu s njim, novooboljeli su od virusa korona u Federaciji BiH, saopšteno je iz ove kompanije.

Ako Barselona dobije ZOI, jedno takmičenje možda i u Sarajevu

Igman će možda biti domaćin jednog takmičenja ukoliko Barselona dobije organizaciju Zimskih olimpijskih igara 2030. godine, potvrdio je Marijan Kvesić, potpredsjednik Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Medvjed svaki dan dolazi na ručak pred restoran na Igmanu

Posljednjih mjeseci izletnici u blizini Ratne džamije na Igmanu često sreću medvjeda, koji u nedostatku hrane silazi do kontejnera.

Postrojavanje pod ratnim zastavama Armije RBiH

SARAJEVO - Nekadašnji pripadnici Armije RBiH i njihovi potomci defilovali su danas u uniformama sa ratnim oznakama i pod ratnim zastavama na igmanskom Velikom polju tokom manifestacije "Odbrana BiH-Igman 2019".

Na Igmanu pronađeni posmrtni ostaci najmanje 10 osoba

SARAJEVO - Na lokalitetu Lokvice-Golo brdo, na Igmanu, do sada su pronađeni posmrtni ostaci najmanje 10 lica, saopšteno je danas iz Tužilaštva BiH.

Na Igmanu pronađena nova masovna grobnica

SARAJEVO - Na planini Igman, između lokaliteta Golo Brdo i Lokvice, pronađena je grobnica za koju se pretpostavlja da krije tijela 12 osoba nestalih tokom proteklog rata u BiH sa područja Donjih Hadžića, za čijim ostacima se godinama bezuspješno tragalo, izjavila je za Fenu Ferida Nišić, sekretar Udruženja za traženje zarobljenih i nestalih osoba opštine Hadžići.

Najčitanije