Igor Žunić

Žunić: Na narednoj sjednici o Poslovniku o radu

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštni Republike Srpske Igor Žunić izjavio je danas Srni da bi na narednoj sjednici Skupštine trebalo da budu razmatrane izmjene Poslovnika o radu čiji je cilj obezbjeđivanje demokratskih procedura i uvođenje evropskih standarda.

Žunić: BiH ne može da funkcioniše na preglasavanju

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je danas da se grdno varaju oni koji smatraju da BiH može da funkcioniše na principu preglasavanja, a da oni iz Srpske koji to dozvoljavaju nemaju političku budućnost.

Stanić: Migranti su kao mutna voda koju treba propustiti da prođe

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine RS o dolasku Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, i raspoređivanju Frontexa u BiH, sazvana na zahtjev Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH zbog preglasavanja u Predsjedništvu BiH, biće održana sutra u 17 časova, odlučio je skupštinski Kolegij.

Žunić: SNSD podržava izmjene izbornog zakona BiH

BANJALUKA - Šef poslaničkog kluba SNSD-a Igor Žunić rekao je da se SNSD zalaže za izmjene Izbornog zakona BiH radi objektivnosti izbornog procesa.

Žunić: Nema potrebe da Šarović ponovo pravi cirkus u NS RS

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić rekao je danas Srni da je ova instititucija usvojila Rezoluciju o vojnoj neutralnosti i da je svima jasno da bez odluke srpskog člana Predsjedništva BiH, a time i Skupštine nema približavanja članstvu u NATO.

Žunić: Program reformi zaustavio put ka članstvu u NATO

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić rekao je da je Programom reformi BiH zaustavljen put BiH ka punopravnom članstvu u NATO savezu, za razliku od dokumenata koji su ranije bili utvrđeni.

Žunić: Budžet Srpske za narednu godinu više socijalni nego razvojni

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić rekao je da je budžet Srpske za narednu godinu više socijalni nego razvojni, ali da se u njemu ostavljaju mogućnosti za značajne investicije bez uzimanja kredita.

Žunić: Program ekonomskih reformi kvalitetan

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić rekao je večeras da je značajno to što su i socijalni partneri Vlade Srpske u suštini zadovoljni Prijedlogom programa ekonomskih reformi od 2020. do 2022. godine, koji je kvalitetno sačinjen.

Žunić: PDP ostavio iza sebe 150.000 nezaposlenih

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je danas u Narodnoj skupštini da je PDP, odlazeći ranije sa vlasti, ostavio iza sebe 150.000 nezaposlenih u Republici Srpskoj.

Žunić: Nacrt zakona o sportu u grupi važnijih akata

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić smatra da Nacrt zakona o sportu po svom obimu i sadržaju i oblastima koje uređuje spada u grupu važnijih akata koji se donose u ovoj godini.

Najčitanije