Igor Žunić

Žunić: Hapšenje Batinića poslalo ružnu sliku iz Banjaluke

Igor Žunić, šef poslaničkog Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini RS je ocijenio da je hapšenje švedskog državljanina Brune Batinića pred Hramom Hrista Spasitelja u Banjaluci prošlog četvrtka prilikom okupljanja grupe Pravda za Davida izgledalo kao prekoračenje policijskih ovlaštenja.

Žunić: Potrebno više policajaca na terenu

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić smatra da Srpska treba da ima više policajaca na terenu zato što u BiH postoji problem sa migrantima i elementarnim nepogodama.

Žunić: SNSD će u krivični zakonik uvrstiti mjere iz "Tijaninog zakona"

BANJALUKA - Predsjednik Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je Srni da će SNSD insistirati da u Krivični zakonik Srpske uđe kazna doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja za svirepe ubice i silovatelje djece, kao i ubice trudnica i nemoćnih osoba.

Žunić: Hitno riješiti slučaj višestrukog ubistva u Laktašima

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je danas u Narodnoj skupštini da ovaj klub insistira od nadležnih institucija da sinoćnji slučaj ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovih saradnika bude što prije, hitno i efikasno riješen u interesu bezbjednosti svih građana.

Žunić: Povećanjem plata Vlada pokazuje da cijeni policajce

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je danas u Narodnoj skupštini Republike Srpske da je važno da se povećavanjem plate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova šalje poruka Vlade Republike Srpske i resornog ministarstva da se policajci cijene i poštuju.

Krsmanović negirao navode Lukača

BANJALUKA - Nakon završetka uvodnih obraćanja, počela je rasprava na koju se prijavilo više desetina narodnih poslanika.

Vlast i opozicija ostali na istim pozicijama u vezi referenduma

BANJALUKA - Narodna skupština RS stavljajući van snage odluku o raspisivanju referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH konstatuje da nisu prestali razlozi za raspravu i ocjenu načina nastanka tih institucija, saopšteno je iz te institucije.

SNSD: Transkript potvrđuje da su Crnadak i Govedarica oklevetali Srpsku

BANJALUKA - Transkript obraćanja potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka tokom posjete visokog predstavnika EU Federike Mogerini u potpunosti je potvrdio izjave predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o tome da su Crnadak i predsjednik SDS-a Vukota Govedarica sastanak zloupotrijebili da bi ocrnili i oklevetali Republiku Srpsku, tvrdi zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u parlamentu Srpske Igor Žunić.

Najčitanije