Igor Žunić

Žunić: Nije bilo prijatno čuti odgovor ministra privrede

BANJALUKA – Igor Žunić, predsjednik Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske je tokom skupštinske rasprave rekao da nije prijatno čuti što Vjekoslav Petričević, ministar privrede i preduzetništva, nije znao odgovoriti na pitanje narodnih poslanika koje poreze i doprinose plaćaju privrednici u RS.

SNSD: Ne sprečavamo opoziciju da predlaže zakone

BANJALUKA – Zakoni koje su predložili opozicioni poslanici skinuti su s dnevnog reda Narodne skupštine Republike Srpske jer su dobili negativno mišljenje Vlade RS, tvrde Igor Žunić, predsjednik Kluba SNSD-a u NS RS i Dušica Šolaja, predsjednica Zakonodavnog odbora NS RS.

Igor Žunić: Nema povećanja cijene električne energije u Srpskoj

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je danas u Banjaluci da u ovom trenutku ne postoji ni promil šanse da bude povećana cijena električne energije za domaćinstva u Srpskoj.

Žunić: Hapšenje Batinića poslalo ružnu sliku iz Banjaluke

Igor Žunić, šef poslaničkog Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini RS je ocijenio da je hapšenje švedskog državljanina Brune Batinića pred Hramom Hrista Spasitelja u Banjaluci prošlog četvrtka prilikom okupljanja grupe Pravda za Davida izgledalo kao prekoračenje policijskih ovlaštenja.

Žunić: Potrebno više policajaca na terenu

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić smatra da Srpska treba da ima više policajaca na terenu zato što u BiH postoji problem sa migrantima i elementarnim nepogodama.

Žunić: SNSD će u krivični zakonik uvrstiti mjere iz "Tijaninog zakona"

BANJALUKA - Predsjednik Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je Srni da će SNSD insistirati da u Krivični zakonik Srpske uđe kazna doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja za svirepe ubice i silovatelje djece, kao i ubice trudnica i nemoćnih osoba.

Žunić: Hitno riješiti slučaj višestrukog ubistva u Laktašima

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je danas u Narodnoj skupštini da ovaj klub insistira od nadležnih institucija da sinoćnji slučaj ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovih saradnika bude što prije, hitno i efikasno riješen u interesu bezbjednosti svih građana.

Žunić: Povećanjem plata Vlada pokazuje da cijeni policajce

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je danas u Narodnoj skupštini Republike Srpske da je važno da se povećavanjem plate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova šalje poruka Vlade Republike Srpske i resornog ministarstva da se policajci cijene i poštuju.

Krsmanović negirao navode Lukača

BANJALUKA - Nakon završetka uvodnih obraćanja, počela je rasprava na koju se prijavilo više desetina narodnih poslanika.

Vlast i opozicija ostali na istim pozicijama u vezi referenduma

BANJALUKA - Narodna skupština RS stavljajući van snage odluku o raspisivanju referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH konstatuje da nisu prestali razlozi za raspravu i ocjenu načina nastanka tih institucija, saopšteno je iz te institucije.

Najčitanije