Igor Crnadak

Crnadak: Dodik izvrgava ruglu institut vitalnog nacionalnog interesa

BANJALUKA - Igor Crnadak, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS, je rekao da Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva, izvrgava ruglu institut zaštite vitalnog nacionalnog interesa zato što je pitanje otvaranja Kancelarije Ambasade Ruske Federacije objedinio u jednu tačku na raspravi u Narodnoj skupštini RS.

Crnadak: Potrebno kažnjavanje korupcije

BANJALUKA - Treći izvještaj OEBS-a o odgovoru pravosuđa na korupciju u BiH, pod naslovom "Sindrom nekažnjivosti", predstavlja ohrabrenje i koristan doprinos naporima da u BiH konačno počnu ozbiljne aktivnosti na kažnjavanju korupcije, rekao je predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za evropske integracije i regionalnu saradnju Igor Crnadak.

Crnadak: PDP će biti nezaobilazan faktor u političkom životu Teslića

BANJALUKA - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak očekuje da će ova partija nakon lokalnih izbora biti nezaobilazan faktor u političkom životu opštine Teslić.

Crnadak: Podrška PDP-u u Bratuncu raste, bićemo dio lokalne vlasti

BRATUNAC - Potpredsjednik i šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak posjetio je danas Bratunac gdje je na trgu, zajedno sa kandidatima PDP-a za Skupštinu opštine Bratunac, razgovarao sa građanima ove opštine.

Crnadak daje izjavu u vezi sa izdavanjem bh. viza u Pakistanu

SARAJEVO - Igor Crnadak, bivši ministar inostranih poslova BiH, došao je danas u prostorije Granične policije BiH u svojstvu svjedoka, radi davanja izjave u vezi sa izdavanjem bh. viza u Pakistanu.

Crnadak pozdravio odluku CIK BiH

SARAJEVO - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak pozdravio je danas konačnu odluku CIK-a o održavanju lokalnih izbora u BiH 15. novembra.

Cvijanović: Neprimjereno obraćanje poslanika bez zaštitne maske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da nije primjereno da se bilo ko od poslanika obraća za govornicom na sjednici Narodne skupštine bez zaštitne maske i odbacila tvrdnje opozicije da građane Srpske dijeli u zavisnosti od političkog opredjeljenja.

Crnadak: Ne umanjivati značaj mehanizma zaštite vitalnog interesa

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak izjavio je večeras da ova partija neće biti protiv onoga što je predloženo za posebnu skupštinsku sjednicu jer želi dati podršku mehanizmu zaštite vitalnog nacionalnog interesa.

Crnadak: Nova vlast na nivou BiH nema viziju

BANJALUKA - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak smatra da je već sada jasno da nova vlast na nivou BiH, iako još nije dostigla stotinu dana, nema vizije, energije i snage da uradi nešto pozitivno.

Crnadak: BiH pouzdan partner u borbi protiv Islamske države

​SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak poručio je u Njujorku da će BiH i dalje biti pouzdan član globalne koalicije za borbu protiv "Islamske države" i drugih oblika međunarodnog terorizma.

Najčitanije