Igor Crnadak

Crnadak daje izjavu u vezi sa izdavanjem bh. viza u Pakistanu

SARAJEVO - Igor Crnadak, bivši ministar inostranih poslova BiH, došao je danas u prostorije Granične policije BiH u svojstvu svjedoka, radi davanja izjave u vezi sa izdavanjem bh. viza u Pakistanu.

Crnadak pozdravio odluku CIK BiH

SARAJEVO - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak pozdravio je danas konačnu odluku CIK-a o održavanju lokalnih izbora u BiH 15. novembra.

Cvijanović: Neprimjereno obraćanje poslanika bez zaštitne maske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da nije primjereno da se bilo ko od poslanika obraća za govornicom na sjednici Narodne skupštine bez zaštitne maske i odbacila tvrdnje opozicije da građane Srpske dijeli u zavisnosti od političkog opredjeljenja.

Crnadak: Ne umanjivati značaj mehanizma zaštite vitalnog interesa

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak izjavio je večeras da ova partija neće biti protiv onoga što je predloženo za posebnu skupštinsku sjednicu jer želi dati podršku mehanizmu zaštite vitalnog nacionalnog interesa.

Crnadak: Nova vlast na nivou BiH nema viziju

BANJALUKA - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak smatra da je već sada jasno da nova vlast na nivou BiH, iako još nije dostigla stotinu dana, nema vizije, energije i snage da uradi nešto pozitivno.

Crnadak: BiH pouzdan partner u borbi protiv Islamske države

​SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak poručio je u Njujorku da će BiH i dalje biti pouzdan član globalne koalicije za borbu protiv "Islamske države" i drugih oblika međunarodnog terorizma.

Crnadak: Novi saziv Savjeta ministara do Nove godine

Novi Savjet ministara bi mogao biti formiran oko Nove godine, rekao je Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH.

Verbalni okršaj Crnatka i Žunića u NS RS: Ko je kriv za put BiH u NATO

BANJALUKA - U verbalnom okršaju između Igora Crnatka, poslanika PDP-a u Narodnoj skuštini RS i Igora Žunića, predsjednika Kluba SNSD-a došlo je do međusobnih optužbi o tome ko je kriv za put BiH ka NATO. Crnadak je rekao da je FBiH zadovoljna usvojenim dokumentom, a Čubrilovića je pozvao da ne dozvoli da ovaj dokument ode u Brisel jer smatra da je poniženje RS i kršenje rezolucije o neutralnosti.

Odbačena rasprava o Programu reformi i NATO-u

BANJALUKA - Zahtjev opozicionih stranaka da se na današnjoj sjednici NS RS raspravlja o usvojenom Programu reformi u vezi s NATO paktom odbačen je.

Crnadak: Pozitivno dostavljanje imena za formiranje komisija

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak smatra da je dobro što je SNSD dostavio imena za sastav komisija Predstavničkog doma, ističući da je ovo pozitivan signal da bi Parlamentarna skupština BiH mogla da počne sa radom.

Najčitanije