Igor Crnadak

Crnadak i Kormak saglasni: Prioritet utvrđivanje odgovornosti za visok stepen korupcije

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak i ambasador SAD u BiH Morin Kormak saglasili su se da će ova godina biti važna za nastavak ekonomskih reformi i početak ozbiljne borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala u BiH jer su vladavina prava i utvrđivanje odgovornosti za visok stepen korupcije prioritet u oba entiteta i kod sva tri konstitutivna naroda.

Crnadak: BiH neće priznati Kosovo i tako će i biti

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak izjavio da BiH neće priznati Kosovo i da se to neće razmatrati za vrijeme mandata aktuelnog Predsjedništva.

Crnadak: Posjeta delegacije Južne Osetije nanijela međunarodnu štetu Srpskoj

BANJALUKA - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je danas da je posjeta delegacije Južne Osetije Banjaluci nanijela međunarodnu štetu Republici Srpskoj i predstavlja devalviranje značaja i statusa i samog međunarodnog položaja Srpske.

Crnadak: 2017. nije bila dobra kao 2016. na putu BiH ka EU

SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je da 2017. godina nije bila tako dobra kao 2016. na evropskom putu BiH, što je glavni politički cilj te države.

Ivancov, Ivanić, Crnadak: Stabilizovati političku situaciju u BiH

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić i ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov saglasili su se da je potrebno potpuno stabilizovati političku situaciju u BiH i nastaviti reformske procese na bazi poštivanja unutrašnjeg dogovora.

Crnadak: Dan republike mora da bude dan jedinstva

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak rekao je da 9. januar - Dan Republike Srpske mora da bude dan jedinstva u Srpskoj, a ne dan podjela.

Igor Crnadak uručio diplomatski pasoš Snježani Gajić

BANJALUKA – Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH uručio je na novogodišnjem prijemu za novinare u Banjaluci diplomatski pasoš Snježani Gajić, majci Milane Gajić, koja boluje od laforine bolesti.

Crnadak i Kurc: Nova austrijska vlada će podržati evropsku budućnost BiH

BEČ - Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, sastao se danas u Beču, po završetku Ministarskog vijeća OSCE, sa Sebastijanom Kurcom, ministrom za Evropu, integraciju i spoljne poslove i kandidatom za novog austrijskog kancelara.

Crnadak: BiH nastavlja borbu protiv terorizma

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je danas da BiH podržava aktivnosti i projekte OEBS-a na unapređenju dijaloga i razmjeni najboljih praksi za sprečavanje nasilnog ekstremizma i radikalizacije.

Crnadak: Izuzetno uspješna posjeta članova Predsjedništva Srbiji

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak ocijenio je da je ishod posjete članova Predsjedništva BiH Srbiji izuzetno dobar, a obavljeni razgovori krajnje otvoreni i korisni, uprkos činjenici da je najviše pažnje privukla konferencija za novinare nakon sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Reklame

Najčitanije