Igor Crnadak

Crnadak: Sprovesti istragu o bh. oružju na sirijskom ratištu

SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova u Savjetu ministara BiH Igor Crnadak rekao je danas da se mora sprovesti istraga ako su istiniti medijski navodi da se oružje proizvedeno u BiH našlo na sirijskom ratištu.

Crnadak: Nećemo dozvoliti da RS i Srbija budu na dvije različite vojne strane

BANJALUKA - PDP čvrsto stoji na poziciji i to smo pokazali i kroz rad Mladena Ivanića, počasnog predsjednika stranke i člana Predsjedništva BiH, i moj rad, da nema govora ni o kakvoj priči o članstvu u NATO-u sve dok je Srbija vojno neutralna, izjavio je danas Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a i ministar inostranih poslova BiH.

Crnadak: BiH ostaje opredijeljena za globalnu borbu protiv terorizma

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je danas na sastanku Globalne koalicije za borbu protiv "Islamske države" u Briselu da BiH ostaje snažno opredijeljena globalnoj borbi protiv terorizma.

Crnadak: Nadam se da će EU nastaviti s proširenjem

LONDON - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izrazio je u Londonu nadu da će samit o zapadnom Balkanu potvrditi opredjeljenje EU da nastavi sa proširenjem na taj region.

Crnadak: Očekujemo zvaničnu notu iz Hrvatske o hapšenju Lukajića

BANJALUKA - Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak potvrdio je da sutra očekuju zvaničnu notu iz Hrvatske u vezi s hapšenjem pukovnika bivše Vojske Republike Srpske Daneta Lukajića u Hrvatskoj.

Crnadak: Centralnoevropska inicijativa vjetar u leđa zemljama zapadnog Balkana

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je danas u Splitu da BiH od Centralnoevropske inicijative (CEI) očekuje da i dalje bude platforma koja će obezbjeđivati novi "vjetar u leđa" naporima BiH i zapadnog Balkana da što prije postanu članovi EU.

Crnadak sa Ivancovim o izborima i evropskim integracijama

SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak razgovarao je danas s ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim o unapređenju bilateralne suradnje na svim nivoima, kao i procesu evropskih integracija Bosne i Hercegovine.

Crnadak u Alžiru: Unaprijediti ekonomske odnose dvije države

ALŽIR - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak boravi u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Alžiru gdje se juče sastao s ministrom inostranih poslova ove države, Abdelkaderom Mesahelom.

Crnadak na Poslovnom forumu BiH - Grčka: Unaprijediti ekonomske odnose

ATINA/SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, Igor Crnadak, naglasio je danas na Poslovnom forumu BiH - Grčka u Atini, da BiH i Grčka imaju prijateljske odnose, nemaju otvorenih pitanja, ali da je potrebno unaprijediti ekonomske odnose i spoljnotrgovinsku razmjenu.

Crnadak: Situacija neće eskalirati ako sve institucije budu sarađivale

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da situacija sa migrantima u BiH nije alarmantna i da neće eskalirati ako sve institucije budu sarađivale.

Najčitanije