Igor Crnadak

Crnadak: Odluka vlasti Prištine u suprotnosti sa principima slobodne trgovine

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da je odluka vlasti u Prištini o uvođenju posebne takse od deset odsto na sve proizvode koji se uvoze iz BiH u potpunoj suprotnosti sa principima slobodne trgovine u regionu, kao i sa generalnim principima unapređenja regionalnih odnosa.

Crnadak: Onima koji su muljali na izborima smeta ponovno brojanje glasova

BANJALUKA - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak najavio je danas da će ta stranka do kraja insistirati da se izvrši ponovno brojanje glasova za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS.

Od aktuelnih ministara na nivou BiH Mektić dobio najviše glasova

SARAJEVO - Pojedini ministri iz Savjeta ministara Bosne i Hercegovine iz posljednjeg mandatnog perioda su na Opštim izborima bili u trci za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Najbolji rezultat među njima je ostvario Dragan Mektić, ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

Crnadak: Istorijski rezultat PDP-a u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Igor Crnadak izjavio je da je ova stranka ostvarila istorijski rezultat na teritoriji grada Banjaluka.

Uskoro sporazum o ukidanju viza između BiH i Bjelorusije

BANJALUKA - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je tokom sastanka sa ambasadorom Bjelorusije za BiH Aleksandrom Hainovskim da će jedan od prvih koraka ka unapređenju saradnje dvije zemlje biti potpisivanje sporazuma o ukidanju viza, čija je procedura u toku.

Crnadak: BiH ostaje posvećena evropskom putu

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak istakao je, tokom prvog dana boravka u Njujorku, da BiH ostaje posvećena evropskom putu i punopravnom članstvu u EU, o čemu postoji širok konsenzus.

Crnadak pisao Lavrovu: Hvala za posjetu BiH

SARAJEVO – Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH, uputio je pismo ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu u kojem mu se zahvalio na prihvatanju njegovog poziva za posjetu Bosni i Hercegovini

Crnadak na Generalnoj skupštini UN

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak učestvovaće od 25. do 27. septembra na generalnoj debati 73. zasjedanja Generalne skupštine UN u NJujorku.

Crnadak: Posjeta Lavrova izuzetno uspješna

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak ocijenio je da je posjeta ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova BiH i Republici Srpskoj bila veoma uspješna i da je potvrdila prijateljske odnose sa Rusijom.

Lavrov i Crnadak: Rusija garant Dejtona, posjeta od velikog značaja

SARAJEVO – Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH, rekao je da je posjeta Sergeja Lavrova, ministra inostranih poslova BiH, od ogromnog značaja za našu državu.

Najčitanije