Igor Jurić

Igor Jurić pozitivan na virus korona

Predsjenik fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić oglasio se na svom Facebook profilu i rekao da je pozitivan na virus korona.

Jurić saslušan, nije otkrio identitet političara pedofila

BEOGRAD - Nakon razgovora sa Igorom Jurićem, više javno tužilaštvo saopštilo je da se nije došlo do saznanja ko je navodni političar pedofil.

Jurić: Imam dokaze da je poznati političar zlostavljao decu

BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, izjavio je danas da posjeduje dokaze, ali za sud nedovoljne, o poznatom političaru koji je seksualno zlostavljao djecu.

Jurić: Pet moćnika zlostavlja maloljetnike, nisam jedini koji ima dokaze

BEOGEAD - Dokaze i fotografije koje posjedujemo, a tiču se ljudi poznatih javnosti koji zlostavljaju djecu, nisu samo kod mene. Imaju ih i moja dva prijatelja, i ukoliko mi se nešto desi, oni će ih pustiti u javnost, kaže Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno objelodanio da je pet moćnika iz Beograda, Novog Sada i Subotice zlostavljalo maloljetnike.

Jurić: Bilo je očigledno da će Jovanović ponoviti zločin

BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, izjavio je danas da je bilo očigledno da će višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, ponoviti krivično djelo.

Najčitanije