Igor Kojić

Nakon šuškanja o razvodu Kojić se oglasio na Instagramu

Već danima se šuška se da nije sve sjajno u braku Severine i njenog supruga Igora Kojića, a glasine je sam Igor rasplamsao najnovijom objavom na Instagramu.

Severina zbog objavljivanja fotografija sina mora da plati 208.000 €

Hrvatska pjevačica Severina Kojić, koja je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom (8) u novembru 2019. zbog, kako je u presudi tada navedeno, nepodobnosti da vodi brigu o djetetu, nastavila je i nakon toga da niže prekršaje.

Severina ne govori sa Kojićima zbog bazena?

Severina i Igor Kojić rastanu se na par dana, a mnogi odmah pomisle na svađu, razvod, teške reči i tome slično…

Minja Subota otkrio da li se Severina i Igor Kojić razvode

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regionu, Severina Kojić, neprestano privlači pažnju kako medija, tako i ogromnog broja pratilaca na društvenim mrežama, i rijetko koji njen post može da prođe nazapaženo.

Severina "podvalila" pratiocima, objavila staru sliku sa Kojićima

Već danima mediji spekulišu da li se Severina Kojić razvodi od Igora Kojića. Fanovi u to nisu vjerovali. Ali sada im ovaj potez Severine Kojić mijenja mišljenje. "Pomiješala" Sevka sadašnjost i prošlost.

Sud nakon presude u slučaju Severine: Kršenje prava djeteta nedopustivo

Nakon odluke suda da mali Aleksandar, sin Severine Kojić i Milana Popovića, pripadne ocu, oboje su se oglašavali za medija sa svojim mišljenjem i stranama.

Milan Popović: Podnijeću prijavu protiv Igora Kojića

Izvjesno je da će Milan Popović (54) protiv Igora Kojića (32) podnijeti prijavu, nakon verbalnog incidenta koji se dogodio u četvrtak, 28. novembra.

Severina odvezla sina kod Milana

Severina Kojić u četvrtak naveče je u pratnji supruga Igora dovezla sedmoipogodišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom.

Severina: Mog sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali

Pjevačica Severina Kojić na pres-konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti dijeteta.

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag

Bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pjevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

Najčitanije