Igor Radojičić

Radojičić: "Okupljanje za Srpsku" sa ciljem razvoja i jedinstva

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i kandidat za novi mandat, poručio je da okupljanje za Republiku Srpsku predstavlja Banjaluke i svih gradova i opština sa ciljem da se izabere put razvoja i jedinstva.

U obnovu škola u Banjaluci uloženo 7,5 miliona KM

Više od 7,5 miliona KM uloženo je u obnovu škola na području grada u posljednje četiri godine, a rekonstrukcije brojnih škola nastavljaju se i ove godine, rekao je Igor Radojičić.

Stomatologa dobila djeca iz Kuljana, Zalužana i Priječana

U prostoru područne škole "Jovan Dučić" u Kuljanima danas je otvorena dječja stomatološka ambulanta koja će biti na usluzi za više od 2.000 djece iz Kuljana, Zalužana i Priječana.

Podrška "Poligrafa" kandidaturi Radojičića za gradonačelnika

BANJALUKA - Političko-građanski front "Poligraf" će na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidaturu Igora Radojičića /SNSD/ za gradonačelnika Banjaluke, s ciljem nastavka dobre saradnje, koja je u prethodne četiri godine doprinijela razvoju i međunarodnoj prepoznatljivosti grada.

Za ronilački klub "Delfin" oprema u vrijednosti 35.000 KM

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predsjednik banjalučke Skupštine Zoran Talić uručili su Ronilačkom klubu "Delfin" spasilačku i ronilačku opremu u vrijednosti 35.000 KM.

Pilot-projekat masovne procjene vrijednosti nepokretnosti u Banjaluci

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) Republike Srpske Bosiljka Predragović potpisali su danas u Banjaluci sporazum o realizaciji pilot-projekta masovne procjene vrijednosti nepokretnosti za područje ovog grada.

Dom omladine dobio rekonstruisani krov

Dom omladine, uz podršku Gradske uprave i međunarodnih partnera, dobio je rekonstruisani krov, koji će moći biti korišten i kao nova scena za izvođenje raznih kulturnih sadržaja.

Radojičić: Laž da grad mora platiti 40 miliona KM za zemljište

BANJALUKA - Saopštenje SDS-a u kojem se navodi da Gradska uprava mora platiti 40 miliona KM za zemljište kod stare autobuske stanice je velika laž i obmanjivanje javnosti, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke u pauzi 41. Sjednice Skupštine grada u ovom sazivu.

Radojičić: Jeleni Kurtinović mandat istekao u junu

BANJALUKA - Jeleni Kurtinović je mandat na mjestu direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, istekao u junu, ona je četiri godine bila direktor, nismo imali nikakvih rasprava, ni problema, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, komentarišući postavljanje Andreje Dorić, kadar SPS-a na čelo direktora ovog Centra.

Prijedlog rebalansa budžeta Banjaluke 155 miliona KM

BANJALUKA - Prijedlog rebalansa budžeta grada Banjaluka iznosi 155 miliona KM, a predviđeni pad prihoda za ovu godinu je oko 20 miliona KM.

Najčitanije