Igor Radojičić

Radojičić i Bukinac o aktuelnim projektima

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić upoznao je ambasadora Slovenije u BiH Zoricu Bukinac o aktuelnim projektima gradske administracije, sa posebnim osvrtom na međunarodne konkurse za tri velika gradska projekta.

U "Mozaiku prijateljstva" imaju i jedini obrok i drugi dom

BANJALUKA - Ožalošćena sam majka, sin mi je umro prošlog ljeta i od tada dolazim u Udruženje "Mozaik prijateljstva" ponajviše zbog razgovora sa ženama. Tada mi bude makar malo lakše, ispričala je kroz suze Ljubica M., koja svakodnevno dolazi u prostorije Javne kuhinje ovog udruženja, gdje se ujedno i hrani.

Radojičić: "Mozaik prijateljstva" nesmetano nastavlja rad

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, jutros je rekao da će Udruženje građana „Mozaik prijateljstva“ nesmetano da nastavi rad, te da je on već jutros izdao nalog da se u Gradskoj upravi grada Banjaluka riješi problem legalizacije objekta ovog udruženja.

Radojičić: Peticiju poslanika PDP-a ću proslijediti gradonačelniku Bijeljine

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je poskupljenje vode od 0,11 KM po metru kubnom opravdano, jer u posljednjih nekoliko godina nije dolazilo do poskupljenja same vode.

Radojičić: Na sljedećim lokalnim izborima, SNSD u još široj koaliciji

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da je vladajuća koalicija na nivou grada vrlo široka, ali očekuje da će ona za iduće lokalne izbore biti i proširena sa još nekim političkim subjektima.

Radojičić: Nije bilo ozbiljnog problema zbog rasta vodostaja rijeka

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da nije bilo ozbiljnog problema u gradu zbog rasta vodostaja rijeka usljed naglog otapanja snijega.

Milion maraka za sufinansiranje sportskih klubova u Banjaluci

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić uručio je danas rješenja o finansiranju 59 sportskih organizacija i šest sportskih organizacija lica sa invaliditetom za ovu godinu, ukupne vrijednosti milion KM.

Radojičić na proslavi Dana Novog Sada

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, prisustvovao je danas svečanostima povodom 1. februara – Dana Novog Sada. On je poželio srećan praznik svim građanima Novog Sada, grada prijatelja Banjaluke, naglasivši da su veze našeg grada sa Novim Sadom mnogostruke.

Radojičić uručio rješenja o stipendiranju studenata

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, uručio je danas prva rješenja o stipendiranju za studenate na visokoškolskim ustanovama, koji su ostvarili pravo na stipendiju iz gradskog budžeta.

Predstavnik švajcarske ambasade upoznat o strategiji razvoja grada

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić upoznao je danas zamjenika direktora za saradnju pri ambasadi Švajcarske u BiH Patrika Eglija o planovima za razvoj Banjaluke kao zelenog i pametnog grada, te o kandidaturi za evropsku prijestonicu kulture 2024. godine.

Najčitanije