Igor Radojičić

Radojičić: Imamo dobru osnovu i jaku volju za saradnju Banjaluke i Beograda

BANJALUKA - Gradonačnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas poslije razgovora sa delegacijom Beograda da dva grada imaju dobre osnove i jaku volju za saradnju.

Radojičić: Saradnja sa civilnim sektorom od velikog značaja

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas, tokom posjete banjalučkom Institutu za razvoj mladih i zajednice "Perpetum mobile", da Gradska uprava u civilnom sektoru vidi partnere i saradnike, te da je ta saradnja od velikog značaja za društvo.

Radojičić ostaje predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka nije u petak prihvatio da se izjašnjava o povjerenju predsjedniku Gradskog odbora Igoru Radojičiću.

Banjalučki odbornici o Nacrtu budžeta: Za kapitalna ulaganja 19 miliona KM

BANJALUKA - Iz budžeta grada za iduću godinu za kapitalne projekte planirano je oko 19 miliona maraka, kazao je danas gradonačelnik Igor Radojičić tokom rasprave o Nacrtu budžeta grada za 2019. godinu na sjednici gradskog parlamenta.

Radojičić: Iduće sedmice sjednica Gradskog odbora

BANJALUKA - Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i gradonačelnik Banjaluke, rekao je da će iduće sedmice biti održana sjednica GO na kojoj će se razmatrati izvještaj i izjašnjavati se o njegovom mandatu koji je dao na raspolaganje.

Radojičić: Grad spreman za zimsku sezonu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je Grad Banjaluka potpuno spreman za zimsku sezonu održavanja saobraćajnica, uz dovoljne količine soli za posipisanje i neophodne mehanizacije i ljudstva.

Radojičić: Srušiti nedovršeni dio "Palasa"

BANJALUKA - Nezavršena postojeća konstrukcija hotela "Palas" ne zadovoljava standarde novih modrenih hotela i treba potpuno da bude srušena, ali vlasnik kompanija "Zepter" još ne pokazuje gotovo nikakav interes za izgradnju novog hotela.

Radojičić stavio mandat na raspolaganje Gradskom odboru

BANJALUKA - Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a, stavio je mandat na raspolaganje nakon što je na sjednici Predsjedništva Gradskog odbora razmatran izborni rezultat, saznaju "Nezavisne".

Radojičić odgovara na pitanja građana na Facebooku i Twitteru

BANJALUKA - Povodom dvogodišnjice rada aktuelne gradske administracije, gradonačelnik Igor Radojičić organizovaće u utorak, 13. novembra, Facebook i Twitter čas u okviru kojeg će odgovarati na pitanja sugrađana o svim temama koje su u vezi sa radom gradske administracije i planovima za budući razvoj grada.

Gradonačelnik odgovara na pitanja građana

BANJALUKA - Povodom dvogodišnjice rada aktuelne gradske administracije, gradonačelnik Igor Radojičić organizovaće u utorak "Facebook i Twitter čas".

Najčitanije