Igor Radojičić

Radojičić uručio nagrade najboljim osnovcima

BANJALUKA - Povodom školske slave - Svetog Save, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić uručio je danas nagrade najboljim učenicima iz 29 osnovnih škola u ovom gradu.

Banjaluka podržala borbu za srpske svetinje u Crnoj Gori

BANJALUKA - Jednom od najmasovnijih bogajvljenskih litija, Banjaluka je danas na dostojanstven način pružila podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi i narodu Crne Gore, izjavio je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

Radojičić: Bez prekoračenja u parametrima mjerenja zagađenosti vazduha

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da u ovom gradu, od novembra prošle godine, osim čađi ili ledbećih čestica, nije bilo prekoračenja u parametrima koji se mjere kada je riječ o zagađenosti vazduha.

Dodik, Višković i vladika Jefrem dočekali patrijarha Irineja

BANJALUKA - Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja dočekali su večeras ispred Vladičanskog dvora u Banjaluci srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i Njegovo preosveštenstvo vladika banjalučki Jefrem.

Banjalučke IT kompanije predstaviće se Norvežanima

Najveće firme iz BiH u oblasti informacionih tehnologija spremaju se za zajednički nastup na norveškom tržištu, a Banjaluka ima mnogo firmi koje su prevazišle lokalne okvire, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, nakon sastanka s Nedimom Makarevićem, ambasadorom naše zemlje u Norveškoj, i Tatjanom Vučić, izvršnom direktoricom Bit alijanse BiH.

Prvorođenoj bebi Angelini gradonačelnik Banjaluke darovao zlatnik

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić uručio je danas zlatnik i 1.000 KM prvorođenoj bebi u 2020. godini sa područja grada Angelini Simović, dok su predstavnici Komercijalne banke uručili štednu knjižicu sa 500 KM.

Nastavlja se platforma "Banjaluka ljudskog lica": Veliki planovi u 2020. godini

BANJALUKA - Platforma "Banjaluka ljudskog lica" u potpunosti je autentičan projekat grada na Vrbasu, kroz koji su u zadnjih devet mjeseci, koliko postoji, realizovani brojni uspješni projekti, a očekuje se realizacija desetina novih projekata u novoj godini.

Održan novogodišnji prijem Gradske uprave u Banskom dvoru

BANJALUKA - Tradicionalni svečani novogodišnji prijem koju organizuje Gradska uprava grada Banjaluka i gradska Skupština organizovan je večeras u Banskom dvoru u Banjaluci.

Radojičić: Banjaluka će tokom praznika biti puna turista

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da ponovo raste broj turista koji posjećuju najveći grad u Republici Srpskoj, te da očekuje da će Banjaluka tokom novogodišnjih praznika biti puna.

Radojičić: Mandati odbornika lični

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da se određeni broj odbornika ne odaziva na sjednice gradskog parlamenta i komisija, ali da tu ni on niti Gradska uprava ne mogu da urade mnogo jer je svaki mandat lični i odbornici njime slobodno raspolažu.

Najčitanije