Igor Radojičić

Banjaluka dobila još jedan kružni tok

BANJALUKA - Izgradnja prvog od dva planirana kružna toka u Aleji Svetog Save završena je proteklog vikenda u nastojanju da se rasterete najfrekventnije raskrnice i smanje gužve.

Uskoro uklanjanje nagomilanog otpada iz Vrbasa

BANJALUKA - Ogromne količine nakupljenog otpada iz Vrbasa, koje je trenutno zaustavljeno na zaštitnoj mreži u Bočcu, biće uklonjene u naredna tri mjeseca, saopšteno je poslije današnjeg sastanka gradonačelnika Igora Radojičića sa predstavnicima resornog ministarstva i Hidroelektrane „Bočac“.

Gradonačelnici Banjaluke i Beograda o unapređenju saradnje

BANJALUKA/BEOGRAD - Gradonačelnici Banjaluke i Beograda Igor Radojičić i Zoran Radojičić razgovarali su danas u prijestonici Srbije o saradnji ova dva grada u raznim oblastima i razmijenili iskustva o sprovođenju urbanističkih, kulturnih i ekoloških projekata.

Ljubačevo dobilo novi društveni dom vrijedan 190.000 KM

BANJALUKA - U banjalučkoj Mjesnoj zajednici Ljubačevo otvoren je novoizgrađeni društveni dom, u čiju izgradnju je Grad Banjaluka uložio oko 190.000 KM.

Bihać podržava kandidaturu Banjaluke za evropsku prijestonicu kulture

BANJALUKA - Grad Bihać danas je zvanično podržao kandidaturu grada Banjaluke za Evropsku prijestonicu kulture 2024. godine, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Do kraja godine nova strategija razvoja grada

BANJALUKA - Strategija razvoja grada je ozbiljan strateški posao, na kojem se radi mjesecima, i Banjaluka bi do kraja godine mogla imati usvojenu strategiju razvoja grada za period 2018 - 2027. godine.

Sastanak sa Radojičićem: NLB grupacija najuspješnija u BiH

BANJALUKA - NLB grupaciju vidimo kao jednog od naših dosadašnjih, ali i budućih partnera u velikim projektima grada Banjaluke.

Dodik i Radojičić u Mišinom Hanu: Domaćinstvima 2.000 i 3.000 KM za štetu

BANJALUKA - Za nastalu štetu od nevremena svi oštećeni će dobiti od 2.000 do 3.000 KM, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS, tokom današnje posjete Mišinom Hanu, kod Banjaluke, koji je najviše stradao u subotnjem nevremenu.

Radojičić: Imamo atraktivne podsticaje za investitore

BANJALUKA - Usklađivanjem procedura Gradske uprave sa zahtjevima BFC standarda ispunjen je osnovni zahtjev kako domaćih, tako i stranih investitora, a to je zakonitost, transparentnost i efikasnost lokalne samouprave, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Radojičić: I "Moto-fest" doprinio porastu broja turista

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić organizovao je danas u Gradskoj upravi prijem za organizatore nedavno održanog „Moto festa“, koji je krajem maja ove godine u Banjaluku privukao na hiljade motociklista iz regiona i Evrope.

Najčitanije