Igor Radojičić

Radojičić: Prva dva klastera ugašena, trećem istekao osnovni rok

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da se za prva dva banjalučka klastera može reći da su se ugasili, a da je i trećem istekao osnovni rok, te ukazao na značaj što u gradu nije bio nijedan smrtni slučaj uzrokovan virusom korona.

Radojičić: Moramo sačuvati radna mjesta, nastavljamo javne radove

BANJALUKA - Kako bi se i u doba teške epidemiološke krize sačuvala radna mjesta u realnom sektoru, danas su u Šargovcu otvoreni radovi na izgradnji nove dionice centralne saobraćajnice kroz ovo naselja, u okviru projekta vrijednog 1,1 miliona KM, saopštila je Gradska uprava Banjaluka.

Radojičić: Situacija u Banjaluci pod kontrolom

BANJALUKA - U Banjaluci nema novooboljelih od virusa korona, a situacija je pod kontrolom, rečeno je poslije gradskog Štaba za vanredne situacije.

"Jedna osoba u 2.30 imala saobraćajku, trebala biti u izolaciji"

BANJALUKA - U Republici Srpskoj od juče je zbog širenja virusa korona na snazi policijski čas od 20 do pet ujutro, a sinoć je u banjaluci kontrolisano oko 100 osoba, od kojih je jedna prekršila i mjeru izolacije.

Radojičić: Policija će motriti izletišta i šetališta

BANJALUKA - Zbog kršenja zabrane okupljanja na izletištima i šetalištima uz Vrbas i izvan grada, Grad Banjaluka zatražiće pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova RS da pomognu, kako bi se spriječilo širenje virusa korona, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Radojičić: Nulti klaster pred gašenjem

​BANJALUKA – Nulti klaster se nalazi pred gašenjem, za 24 sata imaćemo najbolju vijest u ovim danima, a to je da se prvi registrovan slučaj u potpunosti izliječio, nije se proširio i to je najbolja vijest u ovim danima, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Radojičić: Centar za predškolsko vaspitanje neće raditi od ponedjeljka

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, rekao je nakon sjednice Štaba za vanredne situacije grada na kojoj je razmatrana aktuelna epidemiološka situacija da se veći broj lica nalazi na testiranju i da je realno očekivati da raste broj oboljelih od virusa korone.

Todorović: Uzeti uzorci na testiranju, prvi rezultati večeras

BANJALUKA – Nevena Todorović, direktorica Doma zdravlja Banjaluka, rekla je nakon sjednice Gradskog štaba za vanredne situacije da je danas uzeto 35 uzoraka učenika i nastavnika iz banjalučke Osnovne škole "Branko Ćopić" koji treba da budu ispitani na prisustvo virusa korona.

Radojičić obišao školu, slijedi pregled učenika i nastavnika

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić obišao je Osnovnu školu "Branko Ćopić", gdje je obavljena dezinfekcija objekta, s obzirom na to da je kod učenika ove škole utvrđen virus korona.

Radojičić: Obustavljena nastava u OŠ "Branko Ćopić"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je na pres-konferenciji, povodom pojave virusa korona u ovom gradu, da je zaražen učenik osmog razreda Osnovne škole "Branko Čopić" te da je u ovoj školi nastava obustavljena do ponedjeljka.

Najčitanije