Igor Radojičić

Pušten u saobraćaj kružni tok kod Policijske uprave

BANJALUKA - Kružna raskrsnica u blizini Policijske uprave na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića, Solunske i Kozarske u Banjaluci, vrijedna oko 370.000 KM, danas je zvanično puštena u saobraćaj.

Radojičić: Banjaluka prvi grad u BiH sa 'četbot' servisom

BANJALUKA - Banjaluka je prvi grad u BiH koji je uveo digitalni servis četbot na "Viberu", putem kojeg će građani na jednostavniji način moći da dobiju informacije iz gradske administracije, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

"Zdravo starenje" obuhvata sve više penzionera

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da se program "Zdravo starenje", koji grad provodi sa nekoliko nevladinih organizacija i Centrom za socijalni rad, širi od jedne do druge mjesne zajednice i obuhvata sve više penzionera.

Radojičić: Do kraja godine gradnja saobraćajnice od Lauša do Paprikovca

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da bi do kraja godine trebalo da počne izgradnja nove saobraćajnice između naselja Lauš i Paprikovac koja bi trajno riješila gužve u ovom dijelu grada, a za šta je više od dva miliona KM obezbijedila Vlada Republike Srpske.

Igor Radojičić za "Nezavisne": "Banjaluka ljudskog lica" za bolji život običnog čovjeka

Kontaminirano zemljište moraće se uklanjati ili privremeno zbrinjavati u određenim kontejnerima ili posudama, ili trajno zbrinjavati defakto izvozom i spaljivanjem na nekim lokacijama van naše zemlje, što je vrlo zahtjevno i vrlo skupo, kaže Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, komentarišući problem piralena u krugu "Incela".

Igor Radojičić posjetio "Nezavisne"

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, posjetio je danas redakciju "Nezavisnih novina", gdje je razgovarao s rukovodstvom te urednicima i novinarima naše medijske kuće.

Predstavljen projekat "Banjaluka ljudskog lica"

Projekat "Banjaluka ljudskog lica", koji će obuhvatiti niz aktivnosti za građane svih generacija, a koji je usmjeren ka njihovim potrebama i interesima, predstavljen je danas u Gradskoj upravi.

Radojičić: Nastavak saradnje u interesu i SNSD-a i DNS-a

Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je u interesu i SNSD-a i DNS-a da se dobra saradnja nastavi.

Radojičić i DNS saglasni: Banjaluka treba da se razvija kao glavni grad

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da postoji saglasnost sa gradskom organizacijom DNS-a da Banjaluka treba da se razvija kao glavni grad i regionalni centar koji ima perspektivu razvoja razrađenu u strategiji koja obuhvata period od 2020. do 2025. godine.

Dvorište porodice Vranješ iz Ljubačeva izabrano za najuređenije u Banjaluci

Pobjednicima ovogodišnje akcije "Biramo najuređenije" juče su uručene nagrade i priznanja.

Najčitanije