Igor Radojičić

Igor Radojičić u bolnici

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić hospitalizovan je danas na Univerzitetskom kliničkom centru RS zbog oboljenja od virusa korona, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Izlaznost u Banjaluci 53 odsto

BANJALUKA - Na biračkim mjestima u Banjaluci do 19 časova glasalo je 100.538 birača, ili 53,45 odsto, rečeno je Srni u banjalučkoj Gradskoj izbornoj komisiji (GIK).

Radojičić glasao u izolaciji

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke i kandidat za SNSD-a za tu funkciju glasao je na izborima, a svoje glasačko pravo je iskoristio u izolaciji jer je zaražen virusom korona.

Radojičić ima zdravstvenih problema, otkazao sve obaveze

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, imao je zdravstvene probleme zbog čega se javio na ljekarski pregled i u toku je utvrđivanje dijagnoze, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Vidović: Privrednici žele ozbiljnog gradonačelnika

BANJALUKA - Svaki grad i svaka opština imaju svoje prednosti i potencijale. Njihov uspjeh u velikoj mjeri zavisi od čovjeka koji rukovodi lokalnom zajednom ali i međusobnom saradanjom sa privrednim subjektima.

Radojičić otvorio društveni dom u Gornjoj Piskavici

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas novoizgrađeni društveni dom u banjalučkoj mjesnoj zajednici Gornja Piskavica u čiju je izgradnju iz gradskog budžeta izdvojeno 215.000 KM.

Potpisan ugovor: U nedjelju počinje gradnja novog mosta u Docu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je da će u nedjelju, 8. novembra, početi prva faza izgradnje novog mosta u naselju Dolac, vrijednog 7,5 miliona KM, koji će povezati centar grada i naselja Obilićevo i Starčevica.

Radojičić: Stanje ozbiljno, ne smijemo preći "crvenu liniju"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić apelovao je večaras na sugrađane da se, koliko god je to moguće uzdrže od bilo kakvih javnih okupljanja i da smanje međusobne kontakte kako bi ublažila aktuelna epidemiloška kriza.

Đajić i Radojičić o planovima i projektima za UKC RS

BANJALUKA - Kroz izmjenu Regulacionog plana za područje banjalučkog naselja Paprikovac omogućeno je da Univerzitetski klinički centar RS kroz projekte unaprijedi infrastrukturu i modernizuje svoje objekte, konstatovano je na sastanku Vlade Đajića, generalnog direktora UKC RS, i Igora Radojičića, gradonačelnika Banjaluke.

Radojičić: Poslije pandemije opet besplatni pregledi

BANJALUKA - Nakon završetka pandemije virusa korona, cilj Gradske uprave je da se ponovo vrati besplatnim zdravstvenim pregledima građana na području grada, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Najčitanije