Igor Radojičić

Radojičić: Lauš može postati banjalučko Dedinje

​BANJALUKA - Sastanak Igora Radojičica, gradonačelnika Banjaluke, i mještana naselja Lauš 1 i Lauš 2 održan je večeras u prostorijama OŠ "Sveti Sava" na Laušu.

Radojičić: Banjaluka ima visoko postavljene ciljeve razvoja

BANJALUKA - Banjalučki gradonačelnik Igor Radojičić naglasio je večeras na svečanoj akademiji, povodom 22. aprila - Dana grada, da Banjaluka ima visoko postavljene ciljeve u novoj Strategiji razvoja.

Radojičić i Ivancov: Banjaluka da proširi saradnju sa lokalnim zajednicama u Rusiji

BANJALUKA - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov čestitao je danas 22. april, Dan grada Banjaluke, uz želju da Banjaluka dodatno proširi saradnju sa lokalnim zajednicama u Rusiji.

Radojičić: Banjaluka ponosan glavni grad RS

BANJALUKA - Polaganjem vijenaca na Trg palih boraca u Banjaluci danas je obilježen 22. april - Dan grada i 74 godine od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Potpisan sporazum o bratimljenju Banjaluke sa Kumanovom

BANJALUKA - Gradonačelnici Banjaluke Igor Radojičić i Kumanova Maksim Dimitrijevski potpisali su danas sporazum o bratimljenju dva grada.

Radojičić: U dvije godine izgrađeno šest kružnih raskrsnica

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je u Banjaluci za manje od dvije godine izgrađeno šest novih kružnih raskrsnica na različitm lokacijama, a još šest je u planu.

Radojičić: 15. maja izbor v.d. načelnika gradskog Odjeljenja za lokalni razvoj

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluka imenovaće 15. maja vršioca dužnosti načelnika gradskog Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Radojičić: Za nazive firmi oba pisma ravnopravna

BANJALUKA - Privrednici u Banjaluci mogu birati da li će nazive firmi pisati ćirilicom ili latinicom jer je Ustavom Republike Srpske definisano da su oba ova pisma ravnopravna, izjavio je Srni gradonačelnik Igor Radojičić.

Radojičić: Izvođač da što prije završi izgradnju "Zelenog mosta"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da grad insistira da izvođač što prije završi izgradnju "Zelenog mosta", budući da je danas istekao drugi rok.

Rajčević: Veliki izazovi pred resorom visokog obrazovanja

BANJALUKA - Ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da su pred resorom visokog obrazovanja veliki izazovi, koji će da unaprijede stanje u ovom sektoru.

Najčitanije