Igor Radojičić

Radojičić: Projekat daljinskog grijanja dobio bronzanu medalju EBRD-a

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić predstavio je u Kopenhagenu projekat daljinskog grijanja i izgradnje nove toplane na bio-masu, koji je dobio bronzanu medalju Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) kao jedan od najboljih projekata koji je ova međunarodna institucija finansirala tokom prošle godine.

Radojičić: Obilježavanje slave autentično za srpski narod

BANJALUKA- Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je večeras da je važno držati se tradicije i da je obilježavanje slave nešto što je autentično u tradiciji srpskog naroda.

Radojičić: Do kraja godine niz investicija vrijednosti više od 30 miliona KM

BANJALUKA - Okvir budžeta grada za 2018. godinu rebalansom raste do 12 miliona KM, rekao je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

Manjinski akcionari koče preslagivanje u banjalučkom ZIBL-u

BANJALUKA - Zavodu za izgradnju (ZIBL) Banjaluka neophodna je transformacija koju je veoma teško izvesti jer postoji problem sa manjinskim akcionarima, kazao je u razgovoru za "Nezavisne" Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Radojičić: Sve spremno za Banjalučki polumaraton

Sve je spremno za 4. banjalučki M:tel polumaraton i ova manifestacija će vjerovatno biti najveći sportski događaj u Banjaluci u ovoj godini, kazao je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

Radojičić: Nema novog koalicionog dogovora

BANJALUKA - Iako ujedinjenjem DNS-a i Narodne stranke, koji će zajednički djelovati u okviru DNS-a, ova stranka opet u Skupštini grada Banjaluka ima četiri odbornika, novog koalicionog dogovora ipak neće biti.

Zahvaljujući podsticajima otvoreno 150 novih radnih mjesta

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da je na području grada u prošloj godini otvoreno 150 novih radnih mjesta, zahvaljujući gradskim podsticajima od 700.000 KM.

Radojičić pisao Dragičeviću: Inspekcija samo jednom kontrolisala "Pub life"

BANJALUKA - Banjalučka Gradska uprava odbacila je danas tvrdnje zakupca kafića "Pub life" da ih gradske vlasti progone zbog učešća u akciji "Pravda za Davida", ističući da su gradski inspektori, od pokretanja ove akcije do danas, samo jednom kontrolisali rad ovog lokala.

Kružni tok na Rebrovcu će biti gotov do juna

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka kod Rebrovačke crkve najvjerovatnije će biti završena krajem maja ili početkom juna, a radovi idu planiranom dinamikom, rekao je danas Nenad Nešić, direktor "Puteva RS".

Radojičić: Svi građani žele istinu o stradanju Davida Dragičevića

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da svi građani Banjaluke zahtijevaju razjašnjenje situacije o stradanju dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića.

Najčitanije