Igor Radojičić

Radojičić još nije donio odluku o cijeni karata za gradski prevoz

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić još nije potpisao svoju saglasnost o iznosu za koliko će se povećati cijena karata u gradskom prevozu, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Rebalans gradskog budžeta u maju ili junu

BANJALUKA - U ovom momentu izgleda realno da imamo dalji rast okvira budžeta za 2018. godinu, koji iznosi 134,9 miliona KM, rekao je juče na sjednici Skupštine grada gradonačelnik Igor Radojičić, komentarišući rebalans budžeta grada.

Radojičić sa Netanjahuom u Tel Avivu

TEL AVIV - Delegacija grada Banjaluke, koju predvodi gradonačelnik Igor Radojičić, susrela se danas sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom na konferenciji Muni-expo 2018 u Tel Avivu.

Radnici "Toplane" traže razgovor sa Radojičićem

BANJALUKA - Nekoliko radnika "Toplane" danas se okupilo na kapijama ovog preduzeća kako bi skrenuli pažnju menadžmentu preduzeća i Gradskoj upravi da ne postoje osnove za proglašavanje tehnološkog viška radnika i dodjele otkaza, te su dali rok gradonačelniku (Igoru Radojičiću) za razgovor do 21. februara.

Broj odbornika SNSD-a u Skupštini Banjaluke povećan na 12

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da će na sjednici ovog odbora biti kooptirana tri člana koji su prešla iz DNS-a u SNSD.

Odbornici dali zeleno svjetlo za Omladinsku politiku

BANJALUKA - Dokument Omladinska politika grada za period 2018 - 2022. godine, koji će definisati osnovne probleme mladih i načine njihovog rješavanja te postaviti temelje za buduće poboljšanje položaja omladine u gradu, dobio je danas zeleno svjetlo na nastavku 19. sjednice Skupštine grada.

Za sanaciju krova ulazne kule na tvrđavi "Kastel" 50.000 KM

BANJALUKA - Rekonstrukcija krova ulazne kule na tvrđavi Kastel, koja je izgorjela u požaru 2013. godine, počeće čim to dozvole vremenske prilike i koštaće oko 50.000 KM, rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić.

Turistički potencijal Banjaluke predstavljen na sajmu u Ljubljani

LJUBLJANA - Regionalni festival bajkera i cijela serija dešavanja tokom ljeta, poput regionalnog festivala demo bendova "Demofest", etno festivala "Kozara", "Fresh Wavea", "Kočićevog zbora", neki su od događaja koje će turisti moći tokom ove godine posjetiti u gradu na Vrbasu.

Praksa za 34 studenta u banjalučkim preduzećima i ustanovama

BANJALUKA - Protokolom o studentskoj praksi predviđeno je da 34 studenta u ovoj akademskoj godini volontiraju ili stažiraju u Gradskoj upravi ili gradskim ustanovama i preduzećima, rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Rekonstrukcija krova Banskog dvora na ljeto

BANJALUKA - Rekonstrukcija zgrade Kulturnog centra Banski dvor teći će u fazama, jer je riječ o vrlo složenom poslu za koji nikada nije urađena kompletna dokumentacija.

Reklame

Najčitanije