Igor Radojičić

Radojičić ostavio "plus" u gradskoj kasi od 6,8 miliona KM

BANJALUKA - Bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ostavio je suficit u gradskoj kasi od 6,87 miliona KM, pokazuje Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta za 2020. godine.

Radojičić ne napušta SNSD

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je za dosadašnjeg predsjednika banjalučkog Gradskog odbora ove stranke Igora Radojičića da on nikada nije najavio da napušta SNSD i da ostaje potpredsjednik stranke, ali da je odlučio da malo pauzira svoj angažman.

Stanivuković zvanično preuzeo dužnost gradonačelnika

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković jutros je zvanično preuzeo dužnost prvog čovjeka grada na Vrbasu.

Počela primopredaja dužnosti gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Primopredaja dužnosti gradonačelnika Banjaluke, zvanično je počela jutros u devet časova.

Igor Radojičić za "Nezavisne": Ostavljam punu kasu i sređen grad

Igor Radojičić, dosadašnji gradonačelnik Banjaluke, danas predaje dužnost svom nasljedniku Drašku Stanivukoviću.

Igor Radojičić u bolnici

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić hospitalizovan je danas na Univerzitetskom kliničkom centru RS zbog oboljenja od virusa korona, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Izlaznost u Banjaluci 53 odsto

BANJALUKA - Na biračkim mjestima u Banjaluci do 19 časova glasalo je 100.538 birača, ili 53,45 odsto, rečeno je Srni u banjalučkoj Gradskoj izbornoj komisiji (GIK).

Radojičić glasao u izolaciji

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke i kandidat za SNSD-a za tu funkciju glasao je na izborima, a svoje glasačko pravo je iskoristio u izolaciji jer je zaražen virusom korona.

Radojičić ima zdravstvenih problema, otkazao sve obaveze

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, imao je zdravstvene probleme zbog čega se javio na ljekarski pregled i u toku je utvrđivanje dijagnoze, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Vidović: Privrednici žele ozbiljnog gradonačelnika

BANJALUKA - Svaki grad i svaka opština imaju svoje prednosti i potencijale. Njihov uspjeh u velikoj mjeri zavisi od čovjeka koji rukovodi lokalnom zajednom ali i međusobnom saradanjom sa privrednim subjektima.

Najčitanije