Igor Radojičić

Radojičić: Kočićevo djelo i ideje žive u narodu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić položio je danas vijence na spomenik Petru Kočiću u istoimenom parku u centru grada, te istakao značaj čuvanja sjećanja na ovog velikog pisca, kako bi njegovo djelo i riječ nastavili da žive u narodu.

Za obnovu južnih bedema Kastela 120.000 KM

BANJALUKA - Obnova južnog bedema tvrđave Kastel u Banjaluci gdje se nalazio ugostiteljski objekat počela je danas, za šta je grad izdvojio 120.000 KM.

Radojičić: Milionske investicije za bolje vodosnabdijevanje

MANJAČA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas tokom posjete Razvojno-edukativnom centru na Manjači da će grad naredne tri godine nastaviti realizaciju višemilionskih projekata u oblasti vodosnabdijevanja, s ciljem da se do 2022. godine obezbijedi voda za 95 odsto stanovništva u gradskom i seoskom području.

Radojičić: Pravna borba za gradsku imovinu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da Uprava grada godinama vodi pravnu bitku za gradsku imovinu, te izrazio zadovoljstvo što je pravni postupak u slučaju zgrade Javne ustanove Radnički univerzitet, završen u korist ovog univerziteta, odnosno grada.

Radojičić: Počela isplata naknade za štetu na usjevima

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da je ove sedmice počela isplata naknade poljoprivrednicima koji su pretrpjeli veću štetu na usjevima tokom obilnih majskih padavina.

Radojičić: O piralenu na Skupštini grada, izrađuje se model za sanaciju

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je da će na prvoj narednoj sjednici Skupštine grada biti razmatrana kompletna informacija sa prijedlogom plana daljih aktivnosti u vezi sa zagađenjem otrovnim piralenom na prostoru Poslovne zone "Incel".

Radojičić: Nastavljaju se kontrole svih subjekata u poslovnoj zoni "Incel"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da inspekcija nastavlja kontrole svih subjekata na prostoru Poslovne zone "Incel".

Potpisan ugovor o izradi urbanističkog plana Banjaluke

BANJALUKA - U Banjaluci je danas potpisan ugovor o izradi urbanističkog plana grada, vrijedan 560.000 KM, koji bi se u vidu prednacrta pred gradskim parlamentom mogao naći u proljeće naredne godine.

Dodik: Radojičić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske da će aktuelni gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić biti ponovo kandidat za tu poziciju.

Radojičić: Most u Docu najznačajniji projekat

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je Srni da će do kraja ovog mandata početi izgradnja mosta preko Vrbasa u Docu - jedan od najznačajnijih i najskupljih planiranih kapitalnih projekata.

Najčitanije