Igor Radojičić

Grad Banjaluka kupuje akcije "Vodovoda"?

BANJALUKA - Grad planira da za 500.000 KM kupi akcije "Vodovoda", a izdvajanje ovih sredstava već je predviđeno gradskim budžetom, rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada.

Radojičić sa Dodikom i Cvijanovićevom o krupnim projektima

BANJALUKA – Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, primio je danas u Gradskoj upravi aktuelnog predsjednika RS i novoizabranog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i aktuelnu predsjednicu Vlade RS i buduću predsjednicu Srpske Željku Cvijanović.

Radojičić: Netačne Borenovićeve tvrdnje o falsifikovanju zapisnika

BANJALUKA - Banjalučki gradonačelnik Igor Radojičić rekao je danas da nisu tačne tvrdnje predsjednika PDP-a Branislava Borenovića o navodnom falsifikovanju zapisnika sa biračkih mjesta u Banjaluci, navodeći da ni on, ni Gradska uprava nemaju nikakve nadležnosti za sprovođenje izbornog procesa.

Radojičić: Kandidati za predsjednika gotovo poravnati

BANJALUKA - Igor Radojičić potvrdio je da je Milorad Dodik pobijedio za člana Predsjedništva BiH.

Banjaluka poslala aplikaciju za Evropsku prestonicu kulture 2024.

Grad Banjaluka uputio je Evropskoj komisiji aplikaciju kandidature za evropsku prijestonicu kulture 2024. godine, čime je grad na Vrbasu i zvanično ušao u trku za najprestižnije evropsko priznanje iz oblasti kulture, objavili su u petak gradonačelnik Igor Radojičić i šef tima za kandidaturu Marko Bilbija. Ovo je veoma značajan korak za grad Banjaluku, koji je aplikaciju uručio Evropskoj komisiji u Briselu.

Banjalučka škola "Jovan Cvijić" u novom ruhu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, posjetio je danas Osnovnu školu "Jovan Cvijić", koja je, uoči početka školske godine, rekonstruisana u okviru velikog projekta sanacije 19 škola na gradskom i prigradskom području.

Radojičić: Do polovine decembra dvoranu predati na upotrebu sportistima

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da radovi na prenamjeni bivšeg Šoping centra u sportsku dvoranu, vrijedni 1,2 miliona KM, napreduju po planu i da je cilj da do polovine decembra dvorana bude završena i data na upotrebu sportistima Banjaluke.

Banjaluka dobila 230 novih kontejnera

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas banjalučko preduzeće "Čistoća AD" povodom nabavke 230 kontejnera ukupne vrijednosti oko 200.000 KM što su zajednički finansirali Grad Banjaluka, preduzeće "Čistoća" i republički Fond za zaštitu životne sredine.

Radojičić : Podstaći inovaciju i naučni rad u Srpskoj

BANJALUKA- Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić poručio je večeras na otvaranju manifestacije "Noć istraživača" da treba podstaći inovaciju i naučni rad jer bez toga Republika Srpska neće moći napredovati.

Radojičić sa Lindenbergom: Nastaviti saradnju Banjaluke i poljskih gradova

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i novoimenovani ambasador Poljske u BiH Jaroslav Lindenberg izrazili su obostranu spremnost za nastavak saradnje između Banjaluke i poljskih lokalnih zajednica, koja je do sada posebno bila izražena u bliskim odnosima sa gradovima Kijelce i Vroclav.

Najčitanije