Igor Radojičić

Jujić razgovarala sa Radojičićem: Cilj posjetiti sve lokalne zajednice u RS

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić razgovarala je danas sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem i istakla da joj je cilj da sa saradnicima posjeti sve jedinice lokalne samouprave u Srpskoj.

Gradski stadion u Banjaluci dobija novo osvjetljenje

Ugovor o realizaciji projekta rekonstrukcije reflektora na Gradskom stadionu vrijedan 530.000 KM danas su potpisali gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i Vico Zeljković, predsjednik Borca.

Počela gradnja kanalizacione mreže u Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci

U Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci danas je počela izgradnja kanalizacione mreže, jednog od više projekata iz ove oblasti koje će u narednim mjesecima biti relizovani na području naselja Vrbanja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Radojičić otvorio "Dan budućnosti": I Banjaluka će biti "Smart city"

BANJALUKA - U prostorijama Banjaluka College-a danas je po prvi put održana manifestacija Dan budućnosti, koja je budućnost predstavila u sadašnjem trenutku i to na inovativan, zabavan i jednostavan način kroz lično iskustvo.

Deset partija potpisuje u Banjaluci koalicioni sporazum za izbore

Potpisivanje koalicionog sporazuma za predstojeće lokalne izbore u gradu Banjaluka predviđeno je u nedjelju, a ugovor će potpisati deset političkih stranaka, potvrdio je za "Nezavisne" gradonačelnik Igor Radojičić.

Radojičić: Četiri miliona KM od Vlade za saniranje posljedica epidemije

Grad BanjaLuka dobiće od Vlade RS četiri miliona KM od sredstava Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), izjavio je Igor Radojičić gradonačelnik Banjaluke tokom sjednice Skupštine grada.

Neke ustanove i preduzeća grada Banjaluka na respiratoru

BANJALUKA - Sva gradska preduzeća i ustanove koji su u ovu godinu ušli sa zdravim sistemom, sada šmrcaju i kašlju i finansijski imaju različite simptome, ali će proći živi kroz ovo, a svi koji su imali narušen "imuni sistem" sada su na respiratoru i biće borba da prežive.

Radojičić: Prošla godina veoma uspješna, a 2020. krizna

BANJALUKA - Istraživanje javnog mnjenja pokazuje da oko 60 odsto građana smatra da je grad na Vrbasu na dobrom putu, a to je dobar pokazatelj da uživamo visok stepen podrške u gradu.

Talić: Prihodi Banjaluke u tri godine povećani za 12 miliona KM

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić izjavio je danas da je grad u posljednje tri godine imao povećane prihode za 12 miliona KM, dok je suficit u posljednje četiri godine u kumulativnom smislu bio viši od 23 miliona KM.

Za zemljište kod stare autobuske stanice otvorena još bar dva postupka

BANJALUKA - Za zemljište kod stare autobuske stanice i zgrade Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci, koje je Ustavni sud BiH dodijelio "Autoprevozu", vode se barem još barem dva sudska postupka, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Najčitanije