Igor Radojičić

Radojičić otvorio Međunarodni džudo turnir

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas Međunarodni džudo turnir "Banjaluka open 2019" na kojem učestvuje oko 500 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Austrije, Holandije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Pogledajte novoizgrađeni "Zeleni most" i atmosferu na otvaranju

BANJALUKA - Uz vatromet i prisustvo brojnih posjetilaca svečano je otvoren novi most na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta.

Uz vatromet otvoren "Banjaluka most", nekadašnji "Zeleni most"

BANJALUKA- Propraćeno vatrometom i brojnim posjetiocima svečano je otvoren novi most na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta.

Radojičić na Festivalu fitnesa: U vremenu punom stresa, ljudima potreban fitnes

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas Festival fitnesa i zdravih životnih navika "Fitnes fest", koji se održava u Banjaluci, te ocijenio da su u vremenu punom stresa, nezdrave hrane i loših navika ljudima potrebni fitnes i zdrava ishrana.

Za sanaciju banjalučkih osnovnih škola više od 600.000

BANJALUKA - Za sanaciju i rekonstrukciju 16 osnovnih škola na području grada ove godine je izdvojeno više od 600.000 KM, a među njima će biti sanirana i poplavljena škola "Mladen Stojanović" u Bronzanom Majdanu.

Radojičić: Policija da istraži ko je širio lažne informacije o neispravnosti vode

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da higijensko-bakteriološko stanje vode u ovom gradu nijednog momenta nije bilo dovedeno u pitanje, nije bilo zagađenja niti promjene propisanih parametara, te da je posao za policiju da istraži ko je puštao lažne informacije na društvenim mrežama o neispravnosti vode koje su izazvale paniku među građanima.

Radojičić: Voda ispravna za piće

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da je voda iz gradskog vodovoda ispravna za piće, te da nadležne službe vrše redovnu kontrolu i pojačan nadzor nakon posljednjih poplava i organskog cvjetanja algi koji pokazuju da nema promjene njenog kvaliteta.

Radojičić: Dodatna ispitivanja u poslovnoj zoni "Incel"

BANJALUKA- Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da će od nadležnog instituta biti zatražena dodatna mjerenja na cijelom području Poslovne zone "Incel" da bi bilo utvrđeno da li i gdje ima eventualnog zagađenja zemljišta i radi preduzimanja daljih mjera.

Radojičić: Počela izgradnja kanalizacije u Debeljacima

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Debeljaci danas je počela izgradnja kanalizacije u dijelu Ulice Braće Kavića, u vrijednostu od 15.000 KM, a planirano je da radovi budu okončani tokom juna.

Za drugu fazu radova na društvenom domu u Krminama 170.000 KM

BANJALUKA - Na novoizgrađenom objektu društvenog doma u naselju Krmine, u okviru investicionog ciklusa "Banjaluka se gradi", danas je počela druga faza radova za koje je iz budžeta grada izdvojeno više od 170.000 KM.

Najčitanije