Igra

Nova uznemirujuća igra kruži svijetom: Lutka Momo opasna po život

Nova, uznemirujuća igra pojavila se na društvenim mrežama. Roditelji i vlasti strahuju da bi mogao da se ponovi fenomen bizarne samoubilačke igre "Plavi kit".

"Igra prijestola" početkom sljedeće godine

HBO i Netfliks otkrili su kada možemo da očekujemo nove sezone najpopularnijih serija ovih produkcijskih kuća, kao što su "Igra prijestola", "Pravi detektiv", "Čudnije stvari", "Kuća od karata" i mnoge druge.

Kineska verzija "Igre prijestola" povučena iz distribucije

Iako je riječ o visokobudžetnom filmu kineska verzija Game of Thronesa nije naišla na odobravanje publike te, kako pišu strani mediji, smatra se jednim od najvećih debakla u fimskoj istoriji.

Igre u pijesku podstiču motoriku

Boravak na moru je najzdraviji poklon koji možete pokloniti djetetu. Vazduh, slana voda i umjereno sunce - višestruko su korisni za djecu, ali ne zaboravite im dane odmora "zasladiti" i igrom na plaži.

"Igri prijestola" najviše nominacija za Emi

Televizijska serija kablovske kuće HBO "Igra prestola" sa 22 nominacije vodi u broju nominacija za američku nagradu Emi, a za njom slijede "Zapadni svet" i "Sluškinjina priča".

Preko 70.000 poslanih kodova u nagradnoj igri "Nektar šalji i vozi"

Nagradna igra Banjalučke pivare "NEKTAR ŠALJI I VOZI", koja se organizuje na teritoriji širom RS, BiH - u punom je jeku!

Izvučeni dobitnici nagradne igre “Veliko ljetno RAČUNanje”

U Tropic centru Banjaluka sa početkom u 12 časova, danas je upriličeno izvlačenje računa srećnih dobitnika nagradne igre „Veliko ljetno RAČUNanje“, koju je organizovala Banjalučka pivara u saradnji sa trgovačkim lancem Tropic i mojMarket.

Nemanja Majdov srebrni na Mediteranskim igrama

Najbolji srpski džudista Nemanja Majdov osvojio je srebrnu medalju na 18. Mediteranskim igrama koje se održavaju u Taragoni.

Napisao program za varanje u igri, obogatio se, pa završio u zatvoru

Južnokorejski programer koji je napisao program za varanje u videoigri Overwatch osuđen je na 12 mjeseci zatvora.

Emilija Klark se oprostila od serije "Igra prijestola"

Britanska glumica Emilija Klark se dirljivom porukom oprostila od popularne serije "Igre prijestola" koja je tokom posljednjih godina stekla pravu armiju fanova.

Najčitanije