Igra

Najbolja PlayStation igra svih vremena

Za legendarnu konzolu PlayStation 1, koja je u Japanu predstavljena prije više od dvije decenije, do sada su proizvedene 5.103 igre. Ipak, samo jedna je u najvećoj mjeri osvojila srca igrača.

Djeca se igraju masovne egzekucije uz povik "Alahu akbar"

BENGAZI - Na Twitteru je objavljen video-snimak koji prikazuje kako se djeca "igraju masovne egzekucije" po ugledu na masovna strijeljanja koja izvode teroristi Islamske države.

Počinje snimanje posljednje sezone 'Igre prijestolja'

Snimanje nove sezone serije "Igra prestolja" samo što nije počelo, o čemu svjedoči šator za logistiku koji je ekipa postavila u Dubrovniku.

Otkriveno kada se vraća "Igra prijestola"

Nakon što je Sofi Tarner, poznatija kao Sansa Stark, slučajno potvrdila ono što je dugo kružilo kao glasina - da se "Igra prijestola" neće vratiti do 2019, sada je i mlađa sestra Arja (Mejsi Vilijams), otkrila da šest preostalih epizoda počinje s emitovanjem u aprilu te godine.

HBO potvrdio: Osma sezona serije Igra prijestola stiže 2019. godine

HBO je konačno potvrdio da nova sezona serije "Igra prijestola" (Game Of Thrones) stiže 2019. godine.

Sansa Stark razočarala fanove "GOT"

Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sljedeće godine, već da osma i posljednja sezona popularne serije stiže tek krajem 2019. godine.

MOZZART uručio ključeve vlasniku VW POLA

Srećni i ponosni vlasnik prve nagrade - automobila VW POLO Ranko Stojić posljednjeg dana nagradne igre (30. oktobra) “iskomponovao” je briljantan tiket i sa koeficijentom od 4.800 izbio na prvo mjesto.

"Nestro petrol" podijelio vrijedne nagrade: Dario Jotanović dobitnik golfa 7

BANJALUKA - Kompanija "Nestro petrol" u petak je u Banjaluci uručila glavne nagrade srećnim dobitnicima, među kojima je Dario Jotanović, dobitnik glavne nagrade VW golf 7.

Stroga pravila: Glumci “Igre prijestola” ne dobijaju scenario

Glumačka ekipa popularne serije “Igra prijestola” suočena je na snimanju posljednje, osme sezone sa do sada neviđenim mjerama zaštite scenarija – glumcima se u svakoj sceni diktira tekst koji treba da izgovore, red po red, preko takozvanih bubica.

Neviđene mjere zaštite scenarija na snimanju "Igre prijestola"

Glumačka ekipa popularne serije "Igra prijestola" suočena je na snimanju posljednje, osme sezone sa do sada neviđenim mjerama zaštite scenarija. Glumcima se u svakoj sceni diktira tekst koji treba da izgovore, red po red, preko takozvanih bubica.

Reklame

Najčitanije