Igra

U finalnoj sezoni "Igre prijestola" se vraća vjerni pratilac Džona Snoa

U finalnoj sezoni megapopularne serije "Igra prijestola" gledaoci će imati priliku da ponovo vide vuka imena Duh (Ghost), potvrdio je supervizor za vizuelne efekte Džo Bauer.

Mastercard i Sberbank a.d. Banjaluka vas nagrađuju

Kompanija Mastercard i Sberbank a.d. Banjaluka su organizovali Veliku Mastercard nagradnu igru, a glavna nagrada je automobil Fiat TIPO.

Džon Snou govorio o kraju "Igre prijestola" i iznenadio fanove

Zvijezda popularne serije "Game of Thrones" (Igra prijestola) Kit Harington, koji glumi Džona Snoa, iznenadio je fanove kada je u nedavnom intervjuu dao majušni spojler za predstojeću i posljednju sezonu ove serije.

Ogroman uspjeh hrvatske igre, popularnija od Fortnitea

Zagrebački Gamepires ostvario je ogroman uspjeh i u pet dana prodao gotovo 650.000 kopija svoje igre SCUM za PC, a na Twitchu je bila popularnija od Fortnitea.

Nagradna igra sa savršenom jednačinom!

Spojite nove m:tel Pretplata tarife sa odličnim Tesla telefonima i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju volksvagenovog modela Polo.

Objavljeni prvi kadrovi posljednje sezone "Igre prijestola"

HBO je prvi put objavio jednu scenu iz posljednje osme sezone serije "Igra prijestola".

Napravljena video igra sa Adolfom Hitlerom

Kompjuterska igra "Through the Darkest of Times", koja je ove nedjelje predstavljena na sajmu Gamescom u Kelnu, prva je u kojoj je dozvoljeno prikazivanje kukastih krstova i u kojoj se pojavljuje Adolf Hitler.

Djevojčica se zapalila zbog izazova koji se širi internetom

DETRIT - Dvanaestogodišnja djevojčica se oporavlja od teških opeklina koje je zadobila na tijelu nakon što se uključila u opasan izazov koji se širi internetom.

Nova uznemirujuća igra kruži svijetom: Lutka Momo opasna po život

Nova, uznemirujuća igra pojavila se na društvenim mrežama. Roditelji i vlasti strahuju da bi mogao da se ponovi fenomen bizarne samoubilačke igre "Plavi kit".

"Igra prijestola" početkom sljedeće godine

HBO i Netfliks otkrili su kada možemo da očekujemo nove sezone najpopularnijih serija ovih produkcijskih kuća, kao što su "Igra prijestola", "Pravi detektiv", "Čudnije stvari", "Kuća od karata" i mnoge druge.

Najčitanije