Igra

"More samoće", video igra za razumijevanje mentalnog zdravlja

Da li ljudi, ako ostanu previse sami i postanu usamljeni, postaju čudovišta? More samoće je video igra koja vodi na lično putovanje mlade usamljene žene, prepuno avanture, sumnje i borbe da izađe na kraj sa sopstvenim demonima.

Ana Mihajlovski dobila ulogu u seriji "Igra sudbine"

Harizmatična voditeljka Ana Mihajlovski, rad na televiziji zamijeniće ulogom u seriji “Igra sudbine” koja se prikazuje na OBN TV radnim danima od 21.40 sati.

Braća osmislila novu društvenu igru "Marš na Drinu"

Ljubitelji istorije, ali i strateških igara, odskora imaju novu zanimaciju – društvenu igru "Marš na Drinu".

Doktor Rajović: Dijete mora da uči, trči i skače

Predavanje jednog od najvećih stručnjaka u regionu u oblasti razvoja i odgoja djece dr. Ranka Rajovića o temi "Izazov odgoja djece u digitalno doba" održano je sinoć u Sarajevu.

Žena koja je svijetu donijela seksualne igračke

Otvorila je prvi seks-šop svijeta. Beate Uze je imala pionirsku ulogu u oblasti erotskih proizvoda i revolucionarne poslovne ideje. Ohrabrivala je ljude da pokažu više strasti. Danas bi napunila 100 godina.

Riot predstavio novu pucačinu - Project A

Riot Games je sinoć proslavio 10 godina od svog osnivanja i to na kakav način. Predstavljene su dvije potpuno nove igre, serija i novi League of Legends heroj. Dok se već neko vrijeme spekulisalo o novoj kartičnoj igri i seriji, niko nije očekivao da će Riot izbaciti svoju FPS igru, a na prvi pogled možemo reći da je Overwatch dobio veliku konkurenciju.

Džaferagić: Stan došao u pravo vrijeme, podstanar sam četiri godine

BANJALUKA, PRIJEDOR - Stan je došao u pravo vrijeme jer nisam imao riješeno stambeno pitanje, djevojka i ja smo četiri godine podstanari u centru Prijedora, kazao je za "Nezavisne" Elvis Džaferagić iz Prijedora, dobitnik četvrtog stana u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji".

Naučite djecu da spoznaju osjećaje kroz igru

Emocionalna inteligencija je sposobnost tačne percepcije i procjene emocija, izražavanja doživljenih emocija te regulisanja emocionalnih odgovora.

U nedjelju izvlačenje, pogledajte kako izgleda drugi stan

​Drugi stan koji će biti dodijeljen u okviru nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji", dobiće vlasnika u nedjelju, 29.09. uz izvlačenje uživo na programu RTRS od 20.15 sati.

Na kćerkin rođendan dobio stan u Banjaluci

BANJALUKA - Fiskalne račune smo skupljali gdje god smo stigli, pa čak i na ulici, i poslali 306 koverata, od kojih nam je jedna donijela stan i to baš na dan kada smo prvi put, prije šest godina, postali roditelji.

Najčitanije