Igra

Igre prijestolja: Otkriveno ko će biti ključ za spasavanje Vesterosa

Još koji mjesec do početka emitovanja posljednjeg - 8. serijala "Igre prijestola" i pojavila su se nova nagađanja da će Sersei Lanister biti ključ za spasavanje Vesterosa.

"Isplivali" detalji posljednje sezone "Igre prijestola"

Ako niste gledali posljednju sezonu "Igre prijestola", pažnja, slijede spojleri.

Arja Stark otkrila kakav će biti kraj "Igre prijestola"

Fanovi serije "Igra prijestola" s nestrpljenjem čekaju premijeru osme i posljednje sezone, koja će biti emitovana u aprilu ove godine, a jedna od glavnih glumica poručuje da je kraj razočaravajući.

Novi detalji osme sezone "Igre prijestola"

​Produkcijska kuća HBO iskoristila je priliku da, tokom dodjele filmskih nagrada Zlatni globus, predstavi dio sadržaja svoje najpopularnije i najiščekivanije serije.

Banjalučanka u nagradnoj igri dobila auto

BANJALUKA - Gordana Zec iz Banjaluke dobitnica je glavne nagrade - automobila reno klio u velikoj nagradnoj igri pod nazivom "Omcafé & Tropic i Moj market vas nagrađuju".

MOZZARTOV audi otišao u Doboj!

​U veseloj atmosferi uplatno-isplatnog mjesta kompanije MOZZART u Doboju (Ulica Svetog Save bb), održana je dodjela prestižnih nagrada pobjednicima nagradne igre "Pogodi najveću kvotu".

Igra prijestola: Producenti "apsolutno paranoični" da nešto ne procuri

Ijan Glen, koji u čuvenoj seriji igra Džoru Mormonta, kaže da su autori "Igre prijestola" apsolutno paranoični da nešto sa snimanja posljednje sezone ne procuri u javnost.

Nova igra za ljubitelje istraživanja misterioznih dubina

Upravo je izašla igra koja izgleda prilično intrigantno i stilski veoma dopadljivo, a čije postojanje je najavljeno još na E3 2013. godine.

Jägermeister zimsko darivanje: Jeste li spremni za Rim?

Posljednji mjeseci Stare godine tradicionalno su obilježeni darivanjem, te je i ove godine Jägermeister odlučio najvjernije fanove obradovati vrijednim poklonima.

Najveća bitka osme sezone "Igre prijestolja" oduševiće publiku

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prijestolja" koja će se smilovati da dođe na naše male ekrane u aprilu 2019. godine.

Najčitanije