Igra

Arhitektonsko-studentski kongres se vratio u Banjaluku

BANJALUKA - 17. arhitektonsko-studentski kongres ASK018 Banjaluka od velikog je značaja za povezivanje studenata i profesora, razmjenu iskustava, ideja, načina rada i promišljanje budućih arhitekata sa prostora bivše države.

Počinje nagradna igra za kupce regresiranog goriva

NESTRO Grupacija kontinuirano prati faze radova i potrebe svojih partnera, poljoprivrednih proizvođača, kojima i ove godine nudi sveobuhvatan niz pogodnosti tokom poljoprivredne sezone.

Incident na Studentskim sportskim igrama u Banjaluci

BANJALUKA - Na fudbalskoj utakmici između studenata Ekonomskog fakulteta i Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci, koja se održava u sklopu Studentskih sportskih igara, došlo je danas do fizičkog sukoba kada je jedan učesnik napao drugog, pa je jedno lice zadobilo povrede, potvrdili su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Vratimo igru i smijeh na ulice: Djeca u BiH nedovoljno fizički aktivna

Djeca u dobi od šest do 18 godina, ne bi smjela biti izložena tehnologiji više od dva sata dnevno, a mlađa djeca još i manje od toga. To je preporuka Američke pedijatrijske akademije i Kanadskog društva pedijatara.

Novi scenario "Igre prijestola" će usmrtiti mnoge likove

Producenti kablovske mreže HBO potvrdili su da će u posljednjih nekoliko epizoda sljedeće finalne sezone serije "Igra prijestola" nekoliko veoma važnih likova u seriji umrijeti.

Najbolja PlayStation igra svih vremena

Za legendarnu konzolu PlayStation 1, koja je u Japanu predstavljena prije više od dvije decenije, do sada su proizvedene 5.103 igre. Ipak, samo jedna je u najvećoj mjeri osvojila srca igrača.

Djeca se igraju masovne egzekucije uz povik "Alahu akbar"

BENGAZI - Na Twitteru je objavljen video-snimak koji prikazuje kako se djeca "igraju masovne egzekucije" po ugledu na masovna strijeljanja koja izvode teroristi Islamske države.

Počinje snimanje posljednje sezone 'Igre prijestolja'

Snimanje nove sezone serije "Igra prestolja" samo što nije počelo, o čemu svjedoči šator za logistiku koji je ekipa postavila u Dubrovniku.

Otkriveno kada se vraća "Igra prijestola"

Nakon što je Sofi Tarner, poznatija kao Sansa Stark, slučajno potvrdila ono što je dugo kružilo kao glasina - da se "Igra prijestola" neće vratiti do 2019, sada je i mlađa sestra Arja (Mejsi Vilijams), otkrila da šest preostalih epizoda počinje s emitovanjem u aprilu te godine.

HBO potvrdio: Osma sezona serije Igra prijestola stiže 2019. godine

HBO je konačno potvrdio da nova sezona serije "Igra prijestola" (Game Of Thrones) stiže 2019. godine.

Najčitanije