Igra

Najveća bitka osme sezone "Igre prijestolja" oduševiće publiku

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prijestolja" koja će se smilovati da dođe na naše male ekrane u aprilu 2019. godine.

Počela je nova Bingova praznična kampanja "Kad gledamo srcem, biramo dobro"

Najveći trgovački lanac u BiH, Bingo d.o.o, započeo je ovogodišnju prazničnu kampanju pod nazivom "Kad gledamo srcem, biramo dobro".

Zvijezda serije "Igre prijestola" raskinula vjeridbu

Glumica serije "Igre prijestola" Natali Dormer (36) raskinula je vjeridbu sa dečkom Entonijem Birnom.

Ružica Maran srećni dobitnik nagradne igre Sberbank a.d. Banjaluka

Sberbank a.d. Banjaluka je u periodu mjeseca oktobra u još jednoj uspješnoj saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala nagradnu igru „Velika Mastercard nagradna igra“.

Vlasnik banjalučke kockarnice u nagradnoj igri dodijelio neisplaćeni auto

BANJALUKA - Protiv Dalibora Vasilića (48) vlasnika kockarnice "Lucky games" banjalučka policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu zbog štete od 39.000 KM koju je nanio jednoj autokući kao i dobitniku automobila u nagradnoj igri.

Oženio se glumac iz serije "Igre prijestola"

Zvijezda popularne serije "Igre prijestola", 29-godišnji glumac i profesionalni atleta Tor Bjornson oženio je svoju djevojku Kelsi Henson.

U finalnoj sezoni "Igre prijestola" se vraća vjerni pratilac Džona Snoa

U finalnoj sezoni megapopularne serije "Igra prijestola" gledaoci će imati priliku da ponovo vide vuka imena Duh (Ghost), potvrdio je supervizor za vizuelne efekte Džo Bauer.

Mastercard i Sberbank a.d. Banjaluka vas nagrađuju

Kompanija Mastercard i Sberbank a.d. Banjaluka su organizovali Veliku Mastercard nagradnu igru, a glavna nagrada je automobil Fiat TIPO.

Džon Snou govorio o kraju "Igre prijestola" i iznenadio fanove

Zvijezda popularne serije "Game of Thrones" (Igra prijestola) Kit Harington, koji glumi Džona Snoa, iznenadio je fanove kada je u nedavnom intervjuu dao majušni spojler za predstojeću i posljednju sezonu ove serije.

Ogroman uspjeh hrvatske igre, popularnija od Fortnitea

Zagrebački Gamepires ostvario je ogroman uspjeh i u pet dana prodao gotovo 650.000 kopija svoje igre SCUM za PC, a na Twitchu je bila popularnija od Fortnitea.

Najčitanije