Igra Prijestola

"Igra prijestola" ponovo u trci za "Emi" nagrade

Nominacije za 71. Emi nagrade objavljene su danas, a među nominovanima je i poznata serija "Igra prijestola".

Martin: Ne mijenjam kraj Igre prijestola bez obzira na reakcije fanova

Pisac Džordž R.R. Martin je izjavio da uprkos negativnim reakcijama na završetak TV serije "Igra prijestola", neće ništa mijenjati u predstojećim knjigama iz serijala "Pjesma vatre i leda", na osnovu kojih je serija snimljena.

Napravljen novi kraj Igre prijestola

Iako je posljednja epizoda Igre prijestola emitovana prije mjesec dana, brojni se fanovi i dalje ne mogu pomiriti s načinom na koji je završila serija koju su pratili osam godina.

"Osvetnici" i "Igra prijestola" dominiraju u nominacijama za MTV nagrade

SANTA MONIKA - Dodjela MTV filmskih i televizijskih nagrada biće održana večeras s početkom u 21 čas u Santa Moniki u SAD. Gledaoci u Evropi će moći da pogledaju ovaj spektakl dan kasnije, odnosno sutra u ranim jutarnjim časovima.

Evo ko je najviše zaradio od „Igre prijestola“

O seriji "Igra prijestola" ne prestaje da se priča i piše u medijima. Nije ni čudo što mnogi mediji navode da je jedna od najboljih i najskupljih serija posljednjih godina.

"Igra prijestola" još nije gotova

Televizijska serija Igra prijestola (Game of thrones) nije još završila.

Beograđanin komentarisao kraj "Igre prijestola" i postao hit na internetu

Beogradska redakcija "N1" televizije cijelu emisiju u ponedjeljak posvetila je analizi "Igre prijestola", koja je završila emitovanjem nakon osam sezona.

Oko 19,3 miliona gledalaca pratilo finale "Igre prijestola"

Oko 19,3 miliona gledalaca širom SAD pratili su finale televizijske serije "Igra prijestola" u nedjelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju, saopštio je kablovski kanal HBO.

Novi "gaf" u Igri prijestola

Prodavnice u Vesterosu izuzetno dobro rade otkad Sersei Lanister više nije na vlasti.

Više od 700.000 ljudi traži rimejk "Igre prijestola"

Osmu sezonu planetarno popularne serije "Game of Thrones" mnogi smatraju lošom, a peticiju kojom se traži remake potpisalo je više od 700.000 nezadovoljnih fanova.

Najčitanije