Igra prijestola

Beograđanin komentarisao kraj "Igre prijestola" i postao hit na internetu

Beogradska redakcija "N1" televizije cijelu emisiju u ponedjeljak posvetila je analizi "Igre prijestola", koja je završila emitovanjem nakon osam sezona.

Oko 19,3 miliona gledalaca pratilo finale "Igre prijestola"

Oko 19,3 miliona gledalaca širom SAD pratili su finale televizijske serije "Igra prijestola" u nedjelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju, saopštio je kablovski kanal HBO.

Novi "gaf" u Igri prijestola

Prodavnice u Vesterosu izuzetno dobro rade otkad Sersei Lanister više nije na vlasti.

Više od 700.000 ljudi traži rimejk "Igre prijestola"

Osmu sezonu planetarno popularne serije "Game of Thrones" mnogi smatraju lošom, a peticiju kojom se traži remake potpisalo je više od 700.000 nezadovoljnih fanova.

"Igra prijestola" donosi probleme djeci imena Deneris

Histerija koja vlada zbog finalne sezone serijala "Igra prijestola" ne jenjava, a pomiješana osjećanja zbog posljednje emitovane epizode su se prenijela i na stvarni život.

Nova greška u "Igri prijestola"

Ostala je još samo jedna epizoda "Igre prijestola", jedne od najgledanijih serija svih vremena.

Džon Snou naljutio australijsku policiju

U četvrtoj epizodi Igre prijestola inače omiljeni junak serije Džon Snou na sebe je jednim postupkom navukao bijes gledalaca.

Kako je Srbin iz "Igre prijestola" začepio usta zbog komentara mržnje

​Na još jednu vijest o svom učešću u seriji "Igra prijestola", srpski glumac Ammar Mešić više je nego razočaran pojedinim komentarima ispod tekstova koji su objavljeni na domaćim portalima.

U poslednjoj epizodi Igre prijestola ostavljena Starbaks čaša

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije "Igra prijestola" napravljen je propust jer se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa.

Ljubitelji "Igre prijestola" dobili "svoju" seks pozu

Ukoliko vam je jedna od omiljenih serija "Igra prijestola" onda će vam seks poza "Gvozdeni prijesto" biti veoma primamljiva.

Najčitanije