Igra prijestolja

"Igra prijestola", snimanje prvog spinofa krajem godine

Još tri epizode najpopularnije serije na planeti su preostale. Srećom, to nije oproštaj od svijeta Džordža Martina. HBO planira nekoliko spinofa "Igre prijestola".

Fanovi razočarani trećom epizodom "Igre prijestolja"

Treća epizoda serije "Igra prestola" je bila prava "ludnica" - trajala je 81 minut i prikazala najveću, najskuplju i najdužu bitku u istoriji televizije. Međutim, fanovi su ostali razočarani.

Severina na premijeri "Igre prijestolja" u Njujorku

Severina Kojić sa suprugom Igorom posjetila je Njujork, a nisu propustili priliku da prisustvuju dugoočekivanoj premijeri nove sezone “Igre prijestolja”.

Mejsi Vilijams "slučajno" otkrila kada umire u Igri prijestola

"Posljednji dani snimanja bili su zaista emotivni jer smo se svi opraštali jedni od drugih, a tek kad sam saznala da Arja umire u drugoj epizodi, bila sam..."

Igre prijestolja: Otkriveno ko će biti ključ za spasavanje Vesterosa

Još koji mjesec do početka emitovanja posljednjeg - 8. serijala "Igre prijestola" i pojavila su se nova nagađanja da će Sersei Lanister biti ključ za spasavanje Vesterosa.

Najveća bitka osme sezone "Igre prijestolja" oduševiće publiku

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prijestolja" koja će se smilovati da dođe na naše male ekrane u aprilu 2019. godine.

Oženio se glumac iz serije "Igre prijestola"

Zvijezda popularne serije "Igre prijestola", 29-godišnji glumac i profesionalni atleta Tor Bjornson oženio je svoju djevojku Kelsi Henson.

Počinje snimanje posljednje sezone 'Igre prijestolja'

Snimanje nove sezone serije "Igra prestolja" samo što nije počelo, o čemu svjedoči šator za logistiku koji je ekipa postavila u Dubrovniku.

Greškom puštena nova epizoda "Igre prijestolja"

Medijska kuća HBO Španija greškom je objavila novu epizodu sedme sezone serije “Igra prijestola”, četiri dana prije premijere.

Obožavaoci razočarani pojavljivanjem Širana u 'Igri prijestolja'

Pjevača Eda Širana smo konačno imali priliku da vidimo u dugo najavljivanoj epizodnoj ulozi u seriji "Igra prijestolja".

Najčitanije