Igra prijestolja

Igre prijestolja: Otkriveno ko će biti ključ za spasavanje Vesterosa

Još koji mjesec do početka emitovanja posljednjeg - 8. serijala "Igre prijestola" i pojavila su se nova nagađanja da će Sersei Lanister biti ključ za spasavanje Vesterosa.

Najveća bitka osme sezone "Igre prijestolja" oduševiće publiku

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prijestolja" koja će se smilovati da dođe na naše male ekrane u aprilu 2019. godine.

Oženio se glumac iz serije "Igre prijestola"

Zvijezda popularne serije "Igre prijestola", 29-godišnji glumac i profesionalni atleta Tor Bjornson oženio je svoju djevojku Kelsi Henson.

Počinje snimanje posljednje sezone 'Igre prijestolja'

Snimanje nove sezone serije "Igra prestolja" samo što nije počelo, o čemu svjedoči šator za logistiku koji je ekipa postavila u Dubrovniku.

Greškom puštena nova epizoda "Igre prijestolja"

Medijska kuća HBO Španija greškom je objavila novu epizodu sedme sezone serije “Igra prijestola”, četiri dana prije premijere.

Obožavaoci razočarani pojavljivanjem Širana u 'Igri prijestolja'

Pjevača Eda Širana smo konačno imali priliku da vidimo u dugo najavljivanoj epizodnoj ulozi u seriji "Igra prijestolja".

"Igra prijestolja": Svih 150.966 smrti u 21 minut

U šestoj sezoni popularne serije “Igra prijestolja” dogodilo se mnogo toga. Između ostalog, kao i u svakoj prethodnoj, ubijeno je mnogo ljudi.

"Igra prijestola" dobija četiri nova serijala?

Najpopularnija serija današnjice "Igra prijestola" u produkciji mreže HBO, čija će posljednja osma sezona biti emitovana naredne godine, mogla bi da dobije čak četiri serije nasljednice slične tematike.

Najčitanije